Sztárok és körmeik- Emma Watson

Emma Watson mindannyiunk Hermione Grangereként maradt meg a köztudatban, majd az ENSZ feminizmus megújítójaként lépet fel. De a divat és stílus területén sem árt odafigyelnünk rá!
Visszafogott és nőies, így nem meglepő, hogy körmök terén a francia manikűrt részesíti előnyben. Egy interjú alkalmával is így jelent meg. Rózsaszín árnyalatú bronz csipke felsőjéhez tökéletesen passzol ez az elegáns manikűr.

A francia manikűr kialakulásának eredete igencsak bizonytalan, már több különböző történet született arról, hogy ki és hogyan találta ki. Az egyik eredettörténet szerint a 18. századi Párizsban Sitté doktor alakította ki, célja az egészséges ápolt külső kialakítása volt. Egy másik történet szerint 1970 az Orly kézápolók alapítója, Jeff Pink találta ki, a Párizs szóval csak egy kicsit kelendőbbé, bájosabbá akarta tenni. Ez után kezdték el a hollywood filmgyárosai színésznőiken használnia francia manikűrt, hiszen ezek a körmök bármilyen színű ruhához jól mutatnak.

Persze neked nem kell feltétlenül Emmához hasonlóan ezt, a teljesen hagyományos vonalat követned. A körmök vége nyugodtan lehet színes is akár, sőt feldobhatod azzal, hogy a szélesebb szín alá húzol más színnel egy keskenyebb vonalat is, például dekor körömlakkok segítségével.  A francia manikűr tökéletes kiegészítője lehet az akril hatású matrica, főleg ha csak például a gyűrűs ujjaidra helyezel fel egyet-egyet.

Eljött az idő, hogy kikísérletezd az egyéniségedhez legjobban passzoló francia manikűrt!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}