Műköröm kupon

Műköröm kuponigénylés másodpercek alatt


Hogyan tudsz műköröm kupont igényelni?

A műköröm kupont bármikor meg tudod igényelni. Csak a keresztnevedet és e-mail címedet kell megadni és a jelentkezem gombra kattintani és egyből felfedjük a kedvezményes kuponkódot, amit bármilyen nem akciós termékre be tudsz váltani. A kupont a megadott e-mail címre perceken belül elküldjük.

Hogyan tudod beváltani a Műköröm kupont?

A műköröm kupont a Kosár oldalon tudod beváltani és a kedvezményed azonnal jóváíródik a rendelés végösszegéből. A műköröm kupon beváltásánál arra figyelj, hogy a rendelés összege érje el a kuponbeváltási összeget. Akciós és szett áras termékekre a kupon nem vonatkozik. A műköröm kupon csak egy rendeléshez váltható be. Egy rendeléshez csak egy kupon váltható be.

A műköröm kupon igénylését itt tudod megtenni:

Itt kérheted el a kedvezményes kuponod!

Bezárás

A kedvezményes kuponod!

Aktuális kuponkód: {{ctrl.coupon.code}}
A kuponkód érvényes: {{ctrl.coupon.validUntil | dateFormat: 'yyyy. M. dd'}}.
Az ajándékkupont a megadott e-mail címre is elküldtük!

{{ctrl.message}}

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatvédelem: Mi is utáljuk a spamet, adataidat senkinek nem adjuk ki.

A kuponkódot AZONNAL megmutatjuk, és az e-mail címedre is elküldjük!Készíts te is hasonló körömdíszítést! Váltsd be a műköröm kuponod!Hogyan tudod beváltani a Műköröm kupont?

Az alábbi néhány és egyszerű lépés segítségével könnyedén be tudod váltani az igényelt műköröm kuponod, amivel akár az akciós árú termékek mellett, további kedvezményt kaphatsz nem akciós árú termékekre.

Lássuk is az első lépést!

  1. Miután összeállítottad a kosarad és meggyőződtél róla, hogy minden, amit szeretnél beszerezni benne van, akkor menj a Kosár oldalra.
  2. Ezen az oldalon, a rendelési listád alatt található az a mező, ahol a kuponodat be tudod váltani. Pontosan írd be a kuponkódod a mezőbe. A kedvezmény igénybevételéhez kattints egyszer a „Kuponkód érvényesítése” gombra.
  3. Ha mindent jól csináltál, akkor a rendszer azonnal kiírja neked a kuponodhoz tartozó kedvezmény mértékét és a kosaradban lévő termékek végösszegéből levonja a kedvezmény mértékét.
  4. Amennyiben mégsem szeretnél a vásárlásodkor élni a kuponkedvezménnyel, akkor csak kattints a kuponkedvezmény sor végén lévő „Törlés” gombra. Ezzel kosarad tartalma NEM, de a kuponkedvezményed visszavonásra kerül.
  5. Ha megtartod a kuponkód adta kedvezményt, akkor véglegesítsd rendelésed és nyomd meg a „Tovább a megrendeléshez” gombot.

Tovább a műköröm webáruházba >>