Nyereményjáték

Nyerj kéthetente értékes műköröm alapanyagot vagy műköröm kelléket!

Nem kell mást tenned, csak jelentkezni a nyereményjátékra, és hétről hétre követni a sorsolásunkat.
Jelentkezés a nyereményjátékra itt!


Neved: Email címed: Műkörmös vagyok
      
   Elfogadom a nyereményjáték szabályzatát.
 

A nyereményjátékban csak úgy tudsz részt venni, ha jelentkezel a saját névvel és saját e-mail címmel
és a nyereményjáték szabályzatát elfogadod.


Szavazd meg, hogy mi legyen a követező nyeremény!

A legtöbb szavazatott kapott nyereményt sorsoljuk ki a következő sorsoláson!


A nyereményt, csak 250 like után sorsoljuk ki!

Körömnyomda alap körömdíszítő D szett
Körömnyomda alap körömdíszítő D szett Nyerj egy Körömnyomda alap körömdíszítő D szett! A nyeremény értéke: 4490 Ft, amit a nyertesnek ingyen szállítunk ki a GLS futár segítségével!
Kattints ide és nézd meg a nyeremény adatlapját >>
Kezdő csillám tetováló induló készlet női mintákkal
Kezdő csillám tetováló induló készlet női mintákkal Nyerj egy Kezdő csillám tetováló induló készlet női mintákkal. A nyeremény értéke: 4350 Ft, amit a nyertesnek ingyen szállítunk ki a GLS futár segítségével!
Kattints ide és nézd meg a nyeremény adatlapját >>

A nyereményt, csak 500 like után sorsoljuk ki!

Új Lakkzselé próba szett rózsaszín lakkzselével
Új Lakkzselé próba szett rózsaszín lakkzselével Nyerj egy Új Lakkzselé próba szett rózsaszín lakkzselével A nyeremény értéke: 5825 Ft, amit a nyertesnek ingyen szállítunk ki a GLS futár segítségével!
Kattints ide és nézd meg a nyeremény adatlapját >>
5 db szabaon választható 6ml-es lakkzselé!
5 db szabaon választható 6ml-es lakkzselé! Nyerj 5 db szabaon választható 6ml-es lakkzselé! A nyeremény értéke: 9450 Ft, amit a nyertesnek ingyen szállítunk ki a GLS futár segítségével!
Kattints ide és nézd meg a nyeremény adatlapját >>

A nyereményt, csak 800 like után sorsoljuk ki!

Új Lakkzselé próba szett 9w UV lámpával és rózsaszín lakkzseléve
Új Lakkzselé próba szett 9w UV lámpával és rózsaszín lakkzseléve Nyerj egy Új Lakkzselé próba szett 9w UV lámpával és rózsaszín lakkzseléve A nyeremény értéke: 11725 Ft, amit a nyertesnek ingyen szállítunk ki a GLS futár segítségével!
Kattints ide és nézd meg a nyeremény adatlapját >>

 
Keresd meg a következő terméket web áruházban, kattints ide >>
Írd meg nekünk, hogy milyen ajándékkal bővítsük a nyereménylistát!

Játék időtartalma: 2012. július 01. és 2012. december 31. között zajlik.

Következő sorsolási időpont:

A nyereményjáték sorsolás időpontok:

  A nyertesek nevét, mindig a következő munkanap publikáljuk az oldalon. A nyertessel e-mailben felvesszük a kapcsolatot

  A nyerteseknek a nyereményeket ingyen szállítjuk ki a GLS futár segítségével!

  Kattints ide és nézd olvasd el a nyereményjáték szabályzatát >>  Nyertesek nevei:
  • Sellár Anikó Tímea - Lakkzselé francia szett ajándék francia manikűr szettel
  • Vranek Tünde - Nail tip 100 db Natural
  • Bogdán Dalma - Műköröm sablon 500 db Rózsaszín
  • Molnár Melinda - 5ml-es építő zselé szett (pink, átlátszó, fehér)
  • Utasiné Kenderák Tímea - Lakkzselé mini szett
  • Borsodi Zsuzsanna - Rózsaszín 9W-os UV lámpa
  • TÖRÖKNÉ SZILÁGYI ERZSÉBET - Ajándék 4 db 6ml-es lakkzselé!
  • Nánási Noémi - Porcelánhatású 3D zselé alapszínek 3ml
  • Szlovencsák Rita - 7000 Ft kedvezmény
  • Mészáros Ferencné - Neon csillámpor szett
  • Medák Sándorné - Kezdő csillám tetováló készlet
  • Gnáp Orsolya - Rózsaszín 9W-os UV lámpa
  • Péter Zsanett - Lakkzselé francia szett ajándék francia manikűr szettel
  • Spekker Ibolya - Rózsaszín 9W-os UV lámpa  A nyerteseknek a nyereményeket ingyen szállítunk ki a GLS futár segítségével!

  Kattints ide és nézd olvasd el a nyereményjáték szabályzatát >>  Nyereményjáték szabályzat
  A Játék szervezője a moonbasanails.hu internetes web áruház.

  1. A Játékban résztvevő személyek
  A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó belföldi magánszemély, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos), és aki a moonbasanails.hu weboldalon feliratkozik (jelentkezik) a nyereményjátékra.

  Kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását.
  Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

  A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:
  a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); a moonbasanails.hu tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói; egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

  2. A Játék leírása
  A játék során a mooonbasanails.hu oldalon feliratkozol a nyereményjátékra és elfogadod a nyereményjáték szabályzatát. A feliratkozás után lehetőséged van növelni az esélyedet, különböző feladatok elvégzésével, megoldásával. Az esélynövelés feladatonként korlátozottan vehetők igénybe. Minden feladat oldalon megtalálható a feladat részletes leírása.

  3. A Játék időtartama
  A Játék 2012. július 01. és 2012. december 31. között zajlik. A Játék időtartamának befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

  4. Jelentkezés a Játékra
  I. A sorsolásra történő részvétel feltétele: A nyereményjáték oldalon a játékos feliratkozik a nyereményjátékra.

  A nyeremények a moonbasanails.hu oldal termékei közül kerülnek kiválasztásra. A játék indításakor a web áruház ajánl egy terméket, de a játékosok szavazatai alapján kerülnek kiválasztásra a nyeremények. A webáruház fenntartja a jogát, hogy a felajánlott nyereményeket a sorsolás meghirdetése előtt megváltoztassa, vagy megnövelhesse.

  FONTOS SZABÁLY: egy Játékos egy e-mailcímről legfeljebb egyszer iratkozhat fel és vehet részt a Játékban. Egy játékos csak EGY e-mail címről játszhat a Játékban! Ha valaki mégis többször vesz részt a Játékban, azt kizárjuk az adott Játékból a tisztesség és a többi, szabályosan játszó olvasónk érdekében.

  A Játékban csak akkor vehet részt valaki, ha valamennyi szükséges adatát megadta. A sorsoláson csak az a Játékos vehet részt, aki feliratkozott a játékra. A Játékos csak abban az esetben vehet részt a Játékban, ha elfogadta a Nyereményjáték szabályzatot és a szabályzatban foglaltak szerint hozzájárult személyes adatai kezeléséhez. A játékban való részvétellel a játékos elfogadottnak tekinti a szabályzatot.

  5. Nyeremény
  A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók. A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő szállítási kötelezettségeket, Magyarországon belül a Szervezőt állja.

  A hatályos jogszabályi rendelkezésekre tekintettel hiányos vagy nem határidőben történő adatszolgáltatás esetén a Szervezőnek nem áll módjában a nyeremény átadása.

  6. Sorsolás
  A sorsolás kéthetente történik, minden második vasárnap. A nyerteseket a feliratozáskor megadott e-mail címen haladéktalanul értesítjük. Amennyiben a megadott e-mail cím nem létezik, vagy a játékos 5 munkanapon belül nem veszi fel a kapcsolatot az értesítő levél feladójával, akkor a nyereményt újrasorsoljuk. A nyerteseinek nevét a www.moonbasanails.hu oldalon tesszük közzé.

  7. Nyertesek értesítése
  A nyerteseket minden esetben e-mailen értesítjük.

  8. A nyeremények kézbesítése
  A nyereménytárgyat a Játék Szervezője kézbesíti vagy kézbesítteti a nyerteseknek. A csomagküldési átfutási ideje általában rövid, de max 1 hét. A Szervező mindent megtesz a nyeremények mielőbbi kézbesítése érdekében, kérjük kedves nyerteseink türelmét. (Sajnos, nem tudjuk vállalni az esetleges nyeremények országhatáron kívülre történő küldését, csak magyarországi címre tudjuk eljuttatni a csomagot.) A kézbesítéssel kapcsolatos reklamáció kizárólag a kézbesítő vállalkozásnál tehető meg. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

  9. Adatkezelés
  A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy - megadott adataik (név, e-mailcím, lakcím, telefonszám) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyereményjáték lezárása után, a nyertesek értesítése és a sorsolásig érkező reklamációk kezelése céljából, legfeljebb a sorsolást követő 18 hónapig; - a nyertesek név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremények kézbesítése / a megnyert szolgáltatás igénybevétele, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező átadja a Magyar Posta Zrt-nek (1122 Budapest, Krisztina krt. 6-8.), vagy a GLS Hungary Kft-nek (2351 Alsónémedi, Északi Iparterület, GLS Európa u. 2.). A Szervező a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között. Adatkezelési nyilvántartási szám: Igénylés alatt.

  10. Felelősség kizárás
  A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

  11. Egyéb
  A Játékos kijelenti, hogy a feliratkozási adatai megfelelnek a valóságnak. Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről az info@moonbasanails.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel, hogy pontosan mikor iratkozott fel és mi a panasza.


  Kattints ide és jelentkezz a nyereményjátékra!