Termék kategóriák

csajos-csillamos

Fedezd fel a Moonbasanails ONE step géllakkok varázslatát, és légy készen az álmaid körömdíszítésére! Mindössze egyetlen réteg, és a magas pigmenteknek köszönhetően a fedés tökéletes lesz! Ne elégedj meg kevesebbel, hiszen most könnyedén elérheted a káprázatos körömszíneket! Próbáld ki a Moonbasanails ONE step géllakkok telt színeit, és bűvölj el mindenkit a gyönyörű körmeiddel!

One step géllakk

Próbáld ki az új generációs ONE step géllakkot!
Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú ONE step géllakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A ONE step géllakkok könnyedén leoldhatók tipleoldó vagy Lakkzselé leoldó folyadék segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos géllakkok esetében.

One step géllakk egyszerű használata:

  1. Növeld körömdíszítésed tartósságát előkészítéssel: bőrfeltolással és a fölösleges körömbőr eltávolításával. Előkészítés nélkül is használhatod a one step lakkzselét. A köröm felületét portalanító kefe segítségével letisztíthatod.
  2. Bolyhosítsd a köröm felületét buffer segítségével. Tisztítsd meg a körömlemez felületét körömkefével, távolítsd el az így keletkezett port.
  3. Nail prep segítségével zsírtalanítsd a köröm felületét. Fontos, ügyelj arra, hogy a Nail prep a bőröddel ne érintkezzen. A nail perp levegőre szárad, a felvitt réteg a körömlemezedet pár másodperc alatt kifehéríti, mattszerű lesz.
  4. A ONE step géllakkot határozott lakkozó mozdulatokkal, egyenletesen vidd fel a körömlemezre. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt narancsfa pálca segítségével korrigálhatod.
  5. A ONE step géllakkok UV/LED lámpa fénye alatt kötnek meg. 9W-os UV/LED lámpa alatt kb. 6-7 perc, a 18W-os UV/LED lámpa alatt kb. 4-5 perc és a 36W-os UV/LED lámpa alatt kb. 3 perc szükséges. A ONE step géllakk műkörmös UV LED lámpa fénye alatt is megköt, akár 30 másodperc alatt. Kötés után ragacsos maradhat a felület. A ONE step géllakk megkötött, csak zselé szerű réteg marad a tetején. Csak akkor fixáld le, ha nem erősíted meg körömdíszítésed fényzselével.
  6. Tedd tartósabbá a ONE step géllakkodat, használj leoldható fényzselét. Ezzel fényesebbé és tartósabbá teszed körömdíszítésed. Ügyelj arra, hogy a leoldható fényzselét is fixálni kell cleaner segítségével. A fixálásmentes fényzselé megköt UV/LED fény alatt, de ezt már nem kell fixálni.
    Fixálás: papírtörlőre fúj 2 nyomásnyi cleanert és azzal húzd le a fényzselé felső rétegét.

Ha sötétebb a körömágyad színe, akkor előfordulhat, hogy a világos színek nem fednek egy rétegben. Ebben az esetben kötés után vidd fel egy újabb rétegben a ONE step géllakkot és köttesd meg UV/LED lámpa fénye alatt.

A színek a valóságban eltérhetnek az eltérő monitorok és azok beállításai miatt.

One step géllakk száraz hűvös helyen, napfénytől védve és gyerekek elől elzárva tartandó.