Termék kategóriák

Sötét lila Porcelán hegyes ecset NO8 P003-8

A porcelán ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Sötét lila Porcelán hegyes ecset NO8 P003-8
Szín:
Sötét lila
Termék kódja:
P003-8

Ár: 1 790 Ft

A termék előrendelhető!

Termék információ

Sötét lila Porcelán hegyes ecset NO8 P003-8

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Porcelán hegyes ecset NO8 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Porcelán hegyes ecset NO8, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a porcelán ecsetnek az ecset szőre 15 milliméter hosszú.
Az egész Porcelán hegyes ecset, pedig 148 milliméter hosszú.
A Porcelán hegyes ecset színe lila.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

Vásárlói vélemények

 • Zsanett

  jó csomagolás, meglelő kivitel, szuper ajándékok :)

 • Zsuzsanna

  Mindennel meg voltam elégedve.

 • Jánosné

  Megvagyok elégedve a minőséggel

 • Zsanett

  Egyszerű, gyors használat. Segítség a termékek használatához