Termék kategóriák

Sötét piros Sellőpor #07

Az egyedi és csillogó hatás eléréséhez a sellőporokat használhatod, amelyek mellé mindenképp szükséged lesz egy pigmentpor ecsetre is. Ezzel az ecsettel tudod tökéletesen felvinni a sellőpor réteget a körömlemezre, hogy elérhesd a lenyűgöző hatást, amit szeretnél. Fedezd fel a sellőporok varázslatos világát, és hozz létre igazán különleges körömmintákat a saját manikűrödön!

 • Sötét piros Sellőpor #07
Szín:
Sötét piros
Termék kódja:
#07

RRP: 790 Ft Ár: 790 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Hogyan használd a legújabb Sellőporodat körömdíszítéseden?
 
A sellőporok a pigment porok családjába tartozik, így ahhoz, hogy tökéletesen tudd használni és biztos eredményt érj el, mindenképp szükséged lesz a kiválasztott pigment por mellé egy pigmentpor ecsetre is! Ennek a segítségével tudod ugyanis felvinni majd a körömlemezedre tökéletesen a kívánt Sellőpor réteget.

A felesleg eltávolításához pedig bátran válassz puha szőrű smink ecsetet, vagy a legyező formájú ecsetet, amit akár szettben is megtalálsz a webáruházunkban. Továbbá, ha nem szeretnéd, hogy az asztalod, amin készül körömdíszítésed vagy a törölköződ napokon át csillogjon a lehulló Sellőportól, alátétnek bátran használj papírtörlőt!

 

 1. Készíts megfelelő alapot körmeidnek. Alakítsd ki reszelő vagy olló segítségével a kívánt körömformát. Gondosan készítsd elő körömdíszítésed a gél lakkos díszítéshez. Használj mindig Nail prep-et és ügyelj a tisztaságra. Vidd fel a Base réteget (Bondert – ha hagyományos gél lakkot használsz, ONE step gél lakk esetében ez elhagyható), majd egy fehér alapszínt. Választhatsz természetesen más színt is, csak akkor arra ügyelj, hogy ne csillámos vagy gyöngyház fényű alapréteget válassz!
   
 2. UV lámpád fénye alatt (akár LED lámpa is lehet) köttesd meg a gél lakk réteget.
   
 3. Most ne használj gél fixálót, hagyd meg a ragacsos réteget, ami a lámpázás után még megmarad. Ez most segítségedre lesz! Pigemnt por ecseteddel vigyél fel bátran Sellőport és dolgozd bele a gél lakkba. Apró, pici, körkörös mozdulatokkal bő por használat mellett, ha jól dolgozol, akkor kialakul a választott szín sellőpor hatása. Fényes, csillogó hatás, amin ha a fény megcsillan, aranysárga színben fog pompázni.
   
 4. Ha nem érzed megfelelőnek a sellőpor fedését, nyugodtan vegyél fel további adagokat pigment por ecseteddel és dolgozz tovább.
   
 5. Miután elérted a kívánt hatást és mindenhol tökéletes lett a fedés smink ecseteddel vagy a legyező formájú díszítő ecset segítségével seperd le a felesleges sellőport az ujjadról és a körömről.
   
 6. Tedd tartósabbá körömdíszítésed és használj egy rétegben Fényzselét. Ezúttal használj kicsit vastagabb rétegben Fényzselét. A fényzselét is UV lámpa fénye alatt hagyd megköttetni.

Gratulálunk, elkészült legújabb Sellőporos körömdíszítésed!
 
A sellőport tartsd távol a gyerekektől és tárold védőtasakban vagy zacskóban, ha nem szeretnéd, hogy a tárolód is csillogjon.

 

 

 

Vásárlói vélemények

 • Adrienn

  Ár érték arányban itt volt a legjobb.

 • Józsefné

  Minden eddigi termék jó

 • Vivien

  A start keszlet szépen be volt csomagolva.

 • Lászlóné

  Jó minőségű termékek