Termék kategóriák

2023-trendszinei

A Thermo géllakkokkal mindig különleges és megdöbbentő körömdíszítésed lehet! Ismerd meg a Thermo géllakk varázslatos titkait, ami megváltoztatja a körmeid színét a hőmérséklettel! Mutasd meg a világnak a személyiséged minden változatát egyetlen lépésben! A hidegre besötétedik, a melegre visszaváltozik eredeti színére - tökéletes átalakulás minden pillanatban! Egyetlen termék, sokféle lehetőség! Fedezd fel a Thermo géllakk varázsát most, és legyél Te is az egyedi és stílusos körömdíszítés mestere!

Thermo géllakk

A thermo gél lakk, hőre változtatja a színét-

A thermo géllakk, hőre változtatja a színét. Meleg hatására kivilágosodik, hidegre pedig sötétül. Próbáld ki a thermo géllakkot, mellyel nagyon egyedi, és látványos körmöd lesz. A hagyományos géllakk tulajdonságaival rendelkezik. Tartós, akár 3-4 hétig is díszíti a körmöd és ha már meguntad vagy lenőtt, könnyedén eltávolíthatod, leoldhatod oldószer segítségével.

Thermo géllakk használata

  1. Fertőtlenítés után, bőrfeltoló és buffer segítségével bolyhosítjuk a körömlemez felületét.
  2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítjuk, majd Nail preppel előkészítjük.
  3. A leoldható bondert egyenletesen felvisszük a körömlemezre, ügyelve arra, hogy ne érintkezzen a bőrrel. Az így felvitt réteget UV/LED lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni.
  4. Az első réteg színváltó Thermo géllakkot vékony, de határozott mozdulatokkal felvisszük a körömlemezre. Miután ez megtörtént, UV/LED lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni. 9W-os UV/LED lámpa fénye alatt kb. 6-7 perc, a 18W-os UV/LED lámpa fénye alatt kb. 4-5 perc és a 36W-os UV/LED lámpa fénye alatt kb. 3 perc szükséges. A Thermo géllakk műkörmös UV LED lámpa fénye alatt is megköt, akár 30 másodperc alatt.
  5. A második réteg színváltó Thermo géllakkot az első réteg felviteléhez hasonlóan visszük fel. Ezt követően UV/LED lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni a második réteget is.
  6. Hogy tartósabb legyen a géllakkunk, egy réteg leoldható fényzselével megerősíthetjük a körömdíszítésünk. Az így felvitt új réteget is szintén UV/LED lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni.
  7. Az így elkészült színváltós Thermo géllakk körömdíszítésünk tartós és csillogó lesz. Ha szükséges körömbőr ápoló olajjal puhíthatjuk a körömbőrt.
  8. A színváltó Thermo géllakkok a testünk és a közvetlen környezetünk hőmérsékletére változtatja színét. Így olyan hatást érhetsz el, amely biztos vonzani fogja a tekinteteket!