Termék kategóriák

Fém zselé ecset lapos #006 Z010-6

A zselé ecset lapos extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Fém zselé ecset lapos #006 Z010-6
 • Fém zselé ecset lapos #006 Z010-6
 • Fém zselé ecset lapos #006 Z010-6
Termék kódja:
Z010-6

Ár: 1 490 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Fém zselé ecset lapos #006 Z010-6

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Fém zselé ecset lapos #006 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Fém zselé ecset lapos #006, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a zselé ecsetnek az ecset szőre 8 milliméter hosszú, és 8 milliméter széles. Az egész Fém zselé ecset lapos, pedig 160 milliméter hosszú. (Összerakva 100 mm)

Az ecset lösszecsukható. Az műköröm ecset nyél része lesz a kupak. Így védve az ecset észt, illetve könnyen tudod szállítani a műkörmös táskádban.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.

Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

Vásárlói vélemények

 • Nikoletta

  Szépek a színek, jól kötnek.

 • Szilvia

  Ismersm a terméket!

 • Csilla

  Azt kaptam amit vártam. Teljesen meg vagyok elégedve a termékekkel. Első rendelésem volt, de biztosan nem az utolsó.

 • Márton