Termék kategóriák

Strasszköves pink Rózsaszín fém zselé ecset lapos NO.2 Z009-2

A zselé ecset lapos extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Strasszköves pink Rózsaszín fém zselé ecset lapos NO.2 Z009-2
Szín:
Strasszköves pink
Termék kódja:
Z009-2

Ár: 1 590 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Strasszköves pink Rózsaszín fém zselé ecset lapos NO.2 Z009-2

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Rózsaszín fém zselé ecset lapos NO.2 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Rózsaszín fém zselé ecset lapos NO.2, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a zselé ecsetnek az ecset szőre 7 milliméter hosszú, és 4 milliméter széles. Az egész ecset pedig 150 milliméter hosszú.
A Zselé ecset színe rószaszín.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

Vásárlói vélemények

 • ZSOLTNÉ

  szépen lehet vele dolgozni

 • Enikő

  Minden megérkezett

 • Nóra

  Igazából minden tetszik és elégedett vagyok a termékekkel /rendeléseimmel : )

 • Emőke

  Teljes mértékben meg vagyok elégedve.