Termék kategóriák

Sötét rózsaszín Stasszköves zseléecset lapos #4 Z006-4

A zselé ecset lapos extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Stasszköves zseléecset lapos #4 Z006-4 Sötét rózsaszín
 • Stasszköves zseléecset lapos #4 Z006-4 Sötét rózsaszín
Szín:
Sötét rózsaszín
Termék kódja:
Z006-4

Ár: 1 690 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron!

Termék információ

Sötét rózsaszín Stasszköves zseléecset lapos #4 Z006-4

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Stasszköves zseléecset lapos #4 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Stasszköves zseléecset lapos #4, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a zselé ecsetnek az ecset szőre 7 milliméter hosszú, és 4 milliméter széles. Az egész ecset, kupak nélkül 155 miliméter, kupakkal pedig 165 milliméter hosszú.
Az ecset színe rózsaszín.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.

Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

vissza a műköröm webáruházba

Vásárlói vélemények

 • Nikoletta

  Szépek a színek, jól kötnek.

 • Szilvia

  Ismersm a terméket!

 • Csilla

  Azt kaptam amit vártam. Teljesen meg vagyok elégedve a termékekkel. Első rendelésem volt, de biztosan nem az utolsó.

 • Márton