Termék kategóriák

Bronz arany 3D matt géllakk 5ml #703

Próbáld ki a(z) Bronz arany 3D matt géllakkot és légy részese a 3D és matt hatás lenyűgöző kombinációjának. Az egyedi megjelenést garantáló géllakk könnyedén alkalmazható UV/LED lámpa alatt. Akár 3-4 hétig is élvezheted a gyönyörű eredményt a körmeiden. Fedezd fel a 3D matt géllakkok varázslatos világát!

 • Bronz arany 3D matt géllakk 5ml #703
 • 3D matt géllakk 5ml #703 Bronz arany
 • 3D matt géllakk 5ml #703 Bronz arany
Kiszerelés:
5ml
Szín:
Bronz arany
Termék kódja:
#703

RRP: 1 740 Ft Ár: 1 740 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Bronz arany 3D matt lakkzselé, gél lakk, #703, 5ml

Próbáld ki Te is a 3D matt lakkzselé újdonságunkat. Varázsolj a körmödre gyönyörű, egyedi megjelenésű 3D és matt hatású lakkzselé színeket. A Bronz arany 3D matt lakkzselé, mint a hagyományos lakkzselé is, UV vagy LED lámpa alatt köt meg. Használata hasonló, annyi különbséggel hogy itt nem kell használnod fényzselét, hiszen úgy elveszítené matt hatását. A 3D matt lakkzselé akár 3-4 hétig is díszíti a körmöd.

A 3D gél lakk leoldható termék, ami azt jelenti, hogy reszelés nélkül gél lakk leoldó folyadék segítségével egyszerűen eltávolítható.

Bronz arany 3D matt lakkzselé használata:

 1. Fertőtlenítés után, bőrfeltoló és buffer segítségével bolyhosítjuk a körömlemez felületét.
 2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítjuk, majd Nail preppel előkészítjük.
 3. A leoldható bondert egyenletesen felvisszük a körömlemezre, ügyelve arra, hogy ne érintkezzen a bőrrel. Az így felvitt réteget lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni.
 4. Az első réteg 3D matt lakkzselét vékony, de határozott mozdulatokkal felvisszük a körömlemezre. Miután ez megtörtént, lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni.
 5. A második réteg 3D matt lakkzselét az első réteg felviteléhez hasonlóan visszük fel. Ezt követően a lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni a második réteget is.
 6. FONTOS! A 3D matt lakkzseléket nem kell már fényzselével bevonni külön, hiszen akkor elvesztené a matt hatását.
 7. Az így elkészült 3D matt, lakkzselés körömdíszítésünk tartós és szikrázó lesz. Ha szükséges körömbőr ápoló olajjal puhíthatjuk a körömbőrt.

Bronz arany 3D matt lakkzselé (gél lakk), #703 száraz hűvös helyen, napfénytől védve, és gyerekek elől elzárva tárolandó.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Mariann

  Minden termék tetszik és imádom őket. Szuper minőségű anyagok.

 • Tünde

  Minden megrendelt termékkel maximálisan elégedett vagyok.

 • Kata

  Jó minöségű árucikkek remek áron, csak ajánlani tudom. :)

 • Emese

  Minden olyan volt ahogy a webshopos leírás és képek alapján elképzeltem