Termék kategóriák

Ezüst világos fehér Candy colors csillámpor 3g #723

A Moonbasanails Candy colors csillámporral igazi cukorkaszínű varázslatot hozhatsz létre legújabb körömdíszítéseiden. A Candy colors csillámporok nem csak a nevükben, hanem kinézetükben is egyedülállóak. Ez a fajta csillámpor finom szemcséjű, és apró darabkákból, szilánkokból áll. Ezáltal a Candy colors csillámporok sokoldalúan felhasználhatók és területük is szélesebb, mint a hagyományos csillámporoké. Engedd szabadjára a kreativitásodat, és hozz létre lenyűgöző körömdíszítéseket a Candy colors csillámporokkal, melyek szépsége és sokoldalúsága mindenkit lenyűgöz majd.

 • Ezüst világos fehér Candy colors csillámpor 3g #723
Kiszerelés:
3g
Szín:
Ezüst világos fehér
Termék kódja:
#723

RRP: 420 Ft Ár: 420 Ft Akciós ár: 220 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Candy colors csillámporok, ahogy a nevükben is benne van a csillámporok egy különleges fajtája. A Candy colors csillámporok nagyon finom szemcséjű, apró darabkákból, szilánkokból állnak. Így felhasználási módjuk és területük is szélesebb, mint a hagyományos csillámporoké.

A Candy colors csillámporok színvilágát a cukorkák és az édességek élénk és vibráló színvilága jellemzi.

Ha Te is szereted az élénk színeket és szeretsz kitűnni a tömegből, vagy netán egy jó kis buliba készülsz, akkor ez a díszítő kellék mindenképp ott kell legyen a Te repertoárodban is. Varázsolj bulis körmöket magadnak vagy vendégeidnek Candy colors csillámporok segítségével.

A Candy colors csillámporok felhasználási módjuk és területük

A Candy colors csillámporokat elődjeihez (a hagyományos csillámporokéhoz) hasonlóan kell alkalmazni. Tökéletesen használhatók körömlakkos díszítéshez is, de leginkább géllakkos és épített műkörmök díszítője lehet.

A Candy colors csillámporokat a még nem megköttetett géllakk rétegbe vagy a még nem megkötetett fényzselé rétegbe érdemes beleszórni, majd így megköttetni a már megszórt részeket.

A Candy colors csillámporok apró szemcséjüknek köszönhetően jól tapadnak a választott alapanyagba, de ha biztos és több hétig tartó tartós eredményt szeretnél elérni, célszerű lehet a csillámporos réteget egy réteg fényzselével is bevonni, úgymond lezárni. Így a külső környezeti hatásoknak (kézmosás, mosogatás, dörzsölés, stb.) már egész biztosan jobban ellenáll.

A Candy colors csillámporokat körömdíszítéseden akár színátmenetesen is felviheted de a színek keverésével újabb és újabb színárnyalatokat alkothatsz! Légy egy igazi színmester és alkoss olyan kreációkat legújabb körömdíszítő csillámporaid segítségével, amilyen még senki másnak sem volt!

A Candy colors csillámporokat tartsd száraz és fénytől védett helyen és kisgyermekek elől gondosan elzárva.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Barbara

  Nagyon jó minőségű.

 • Andrea

  Tökéletes mindegyik. Azt kaptam amit láttam a képeken rendelésnél és amit vártam és kézhez kaptam.

 • Péter

  Minden tetszett Jók a színek. Az volt a csomagban ami a rendelésben.

 • Krisztina

  Könnyen kezelhető gyönyörű színek