Ajándék ötletek

Ha egy igazán klassz megelepetést keresel, akkor jó helyen jársz!

 

Ajándék ötleteket keresel, hogy mivel lephetnéd meg párod, vagy csak szeretnél egy igazán kreatív és szórakoztató meglepetést szerezni egy közeli ismerősödnek?

Ajándék ötletekből a Moonbasanails.hu webáruházban sincs hiány, hiszen közel 4500 termék közül tudsz már webáruházunkból válogatni.

Az alap körömlakkoktól kezdve a legújabb és legmodernebb műköröm alapanyagokig minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy tartós és csodás körömdíszítéseket készíthessen bárki magának.

Most abban kívánunk segítséget nyújtani, hogy ha nincs ötleted vagy épp nem vagy jártas a témában, milyen ajándék ötleteket tudnál szerezni és remek ajándékkal szolgálni egy kedves ismerősödnek.

Ám mielőtt még belevágnánk a téma részletesebb boncolgatásába, gondold végig, hogy az ismerősöd, akinek szánnád a meglepetést, mennyire érdeklődik a körömdíszítés iránt. Milyen körmei szoktak lenni és beszélt-e már neked róla, hogy mennyire szereti és élvezi, ha szép és csillogó körömdíszítései vannak.

 

 

 

Egy szuper ajándék ötlet: Géllakk Induló készlet

 

Első ajándék ötletünk rögtön azoknak fog szólni első sorban, akik már kiábrándultak kicsit a körömlakkokból és szeretnének valami tartósabb és még szebb, még csillogóbb megoldást maguknak. Nekik igazán megugorhat a „hűha-faktor”, ha meglátják ezt a készletet, amivel rendkívül tartós és hihetetlenül szép körmök varázsolhatók.

A Géllakk Induló készlet szuper ajándék ötlet, hiszen ebben a készletben mindent megadhatsz egyetlen ajándékban, ami ahhoz kell, hogy tartós és csillogó körömdíszítések születhessenek. A készlet mindent tartalmaz, ami az elkészítéshez és a később eltávolításhoz kellhet. Nem lesz szükség további rendelésekre, ami az ajándék meglepetés értékét rendszerint csorbítani szokta. A készletben ráadásul egy csodás piros színű géllakk is megtalálható, így akár már elsőre is kipróbálható és egy csodás piros körömdíszítés is elkészíthető a készlet segítségével.

Akkor sem kell aggódnod, hogy helyes döntést hozol-e, ha nem tudod biztosan, hogy akinek szánod megfelelő ajándék ötlet lenne, mert a készlethez számos használati útmutató, inspiráció és ötleteket tartalmazó segítség is jár. Így bárki, aki teljesen kezdő a géllakkozás világában is könnyedén eligazodik majd és akár már elsőre is kiváló körömdíszítéseket készíthet.

 

Géllakk induló készlet

Géllakk induló készlet

Kiszállítás 1 munkanap

15 985 Ft szett ár: 10 990 Ft

Géllakk induló készlet 36W-os UV LED lámpával

Géllakk induló készlet 36W-os UV LED lámpával

Kiszállítás 1 munkanap

27 965 Ft szett ár: 19 450 Ft

Géllakk induló készlet 48W-os UV LED lámpával

Géllakk induló készlet 48W-os fekete UV LED lámpával

A termék jelenleg nincs raktáron!

Géllakk induló készlet 90W-os UV LED lámpával

Géllakk induló készlet 96W LED lámpával

A termék jelenleg nincs raktáron!

 

 

Klasszikus ajándék ötletet keresel? Válaszd a Porcelán induló készletet

 

Ha olyan ajándék ötletet keresel, amivel klasszikus műköröm készíthető akkor a Porcelán induló készlet a jó választás.

A Porcelán induló készlet is tartalmaz minden szükséges alapanyagot és kelléket, ami a tökéletes és tartós épített műkörmök elkészítéséhez csak kellhet. A készletben megtalálható porcelán porok mellett a nélkülözhetetlen Liquid is megtalálható, amit egy remek és hasznos porcelán ecsettel is elláttunk. Ezzel a készlettel ismerősöd biztosan el tudja készíteni magának az álom körömhosszt és formát.

Porcelán induló készlet porcelán műköröm készítéshez

Porcelán induló készlet

Kiszállítás 1 munkanap

13 860 Ft szett ár: 8 890 Ft

 

 

Színes ajándék ötletet szeretnél? Akkor válaszd ezt!

 

Ha már ismerősöd, aki számára ajándék ötleteket keresel, rendelkezik UV vagy akár led lámpával és már járatos a géllakkok és a műkörmök világában, akkor neki remek meglepetés lehet egy Gél lakk szett. A Moonbasa Gél lakk szetteket úgy válogattuk össze, hogy azok mindegyike remek ajándék ötletet adjon bárki számára, aki szeretne géllakkos körömdíszítéseket.

A Gél lakk szettek három darab géllakkból állnak, amelyek külön-külön témákra bontva szerezhetők be. Válassz egy alkalmat és rendeld meg még ma legszínesebb ajándék ötletünk egyikét!

 

{$termek_nev}

Tavaszi ONE step gél lakk szett

Kiszállítás 1 munkanap

5 280 Ft szett ár: 4 120 Ft

{$termek_nev}

Solar effect gél lakk szett

Kiszállítás 1 munkanap

5 370 Ft szett ár: 4 190 Ft

{$termek_nev}

Amber glass gél lakk szett

A termék jelenleg nincs raktáron!

{$termek_nev}

Princess Wish gél lakk szett

A termék jelenleg nincs raktáron!

{$termek_nev}

Foszforeszkáló gél lakk szett

Kiszállítás 1 munkanap

5 370 Ft szett ár: 4 190 Ft

{$termek_nev}

Thermo gél lakk szett

A termék jelenleg nincs raktáron!

 

Kattints ide még több ajándék ötletért! >>