Géllakk díszítése

A géllakk díszítésének számtalan módja

 

A géllakk díszítésének csak a fantáziád szabhat határt, mert a kombinációk száma végtelen. A díszítés során nagyon fontos, hogy az utolsó réteg géllakk megkötése után a díszítő kelléket a géllakkra, a fényzselé előtt helyezed fel vagy akár a még meg nem kötött fényzselébe helyezd. A géllakk díszítéséről készítettünk számtalan videót, ítt tekintsd meg az összeállításunkat, hogy a te körömdíszítésed is tartós és csillogó legyen.

 

Géllakk díszítése strasszkővel és konfettivel

 

 

 

Géllakk díszítése Akril hatású matricával

 

 

Műköröm díszítése géllakkal

 

 

 

Gél lakk kisokos

A Gél lakk kisokosban fontos és hasznos részletek derülnek ki a Moonbasanails géllakkról. Mindent megtudhatsz a hagyományos és a legújabb effect géllakkok adottságairól, tulajdonságairól és egyedi jellemzőiről. Ha most megnézed ezt a rövid pár részből álló sorozatot, akkor te már tudni fogod a különbséget és helyesen és könnyedén el fogod tudni dönteni, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb géllakk a legközelebbi körömdíszítésedhez.

Csak iratkozz fel még ma és kezdj el megismerkedni minden egyes Moonbasanails géllakkal Te is, hogy magabiztosabb és határozattabb lehess első vásárlásod során!

 

Gél lakk kisokos

{{ctrl.message}}

 

Alkalmi géllakkos körömdíszítések

 

 

Tovább az összes géllakk díszítőhöz! >>