Ezt kérdeztétek a legtöbben tőlünk áprilisban

Ismét eltelt egy hónap és újra összeszedtük, hogy mely kérdések voltak azok, amelyek a leggyakrabban megkerestetek bennünket.
Ezzel a blog sorozattal az a célunk, hogy megkönnyítsük mindenki dolgát és a választást is jelentős mértékben könnyebbé tegyük azzal, hogy a gyakran ismételt kérdésekre választ adunk havi rendszerességgel, blog bejegyzések formájában.

A márciusi kérdéseket láttad már? Ha még nem, itt meg tudod nézni, lehet a Te kérdéseidre is ott lesz a válasz! >>
Kérdéseidet Te is fel tudod tenni a blog végén található linkre kattintva, ahol egy új ablakban megnyílik az űrlap, amelyet kitöltve tudod kérdésedet közvetlen eljuttatni hozzánk.

Lássuk milyen kérdések voltak azok, amelyekkel a legtöbbször találkoztunk áprilisban!

10. A gél lakkok leoldhatók? Ha igen, akkor mivel tudom leoldani?

A válaszunk határozott igen! Valamennyi, a Moonbasanails.hu webáruházban kapható gél lakk leoldható. A Moonbasanails gél lakkok – akár csak a körömlakkok -, Lakkzselé leoldó folyadék segítségével könnyedén eltávolíthatók. Nincs csiszolás, nincs fölösleges reszelés és körömlemez veszélyeztetése. Pár perc áztatás és a korábban már megunt vagy lenőtt gél lakk eltüntethető.

Arra azért mindenképp figyelj oda, hogy ha gél lakkozol, hogy minden felhasznált alapanyagod leoldható legyen. Leoldható Bondert és Leoldható Fényzselét használj mindenképp! A leoldható és nem leoldható termékeket NE keverd!

Azért használj Lakkzselé leoldó folyadékot a gél lakkos körömdíszítésed eltávolításához, mert ez kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Tipleoldóval is eltávolítható a gél lakkos körömdíszítés, de a leoldás menete sokkal tovább tart és néhány esetben nem érhető el vele 100%-os eredmény.

9. A gél lakkok megkötnek LED lámpa alatt?

A Moonbasanails.hu webáruházban kapható gél lakkok mindegyike megköt a legújabb UV LED lámpák fényére. Így bátran használhatod Moonbasanails gél lakkod akkor is, ha Neked csak UV LED lámpád van.

Az UV LED lámpák nagy előnye elődeikkel, az UV csöves lámpákkal szemben, hogy rendkívül gyorsan lehet velük dolgozni. Míg a hagyományos UV lámpákban perceket kell várni egy-egy réteg megkötésére, addig az UV LED lámpáknál ez az idő csupán töredéke, akár 30 másodperc is elegendő lehet!

8. Az új fixálásmentes színes zselék leoldhatók?

A Moonbasanails.hu webáruházban kapható Fixálásmentes, leoldható színes zselék – mint ahogy a nevükben is benne van, természetesen a megfelelő oldószer alkalmazásával reszelés vagy csiszolás nélkül leoldhatók. Amikor ezt a termékcsaládot használod, figyelj arra, hogy a többi alapanyagod is, amit használsz szintén leoldható legyen. (Pl. Leoldható építő zselé vagy Leoldható fényzselé)

Ha már lenőtt vagy meguntad körömdíszítésed, a fixálásmentes, leoldható színes zseléket (a gél lakkokhoz hasonlóan) oldószer segítségével tudod eltávolítani. Használj Tipleoldót vagy Lakkzselé leoldó folyadékot. Mindkét oldószer ugyanúgy el tudja távolítani ezt a fajta színes zselét.

7. Tudtok ajánlani közepes sűrűségű építő zselét?

Igen. Keresd az építő zselék között a Cover pro jelöléssel ellátott építő zselét. Ennek az állaga nyugalmi állapotban valamivel sűrűbb az átlagnál, viszont amikor dolgozol vele és ecsettel hordod fel az anyagot, akkor könnyű vele bánni. Nagy előnye a többi építő zselével szemben, hogy UV lámpa fényére kötéskor nem éget annyira, mint a hagyományos építő zselék. Tartósságban viszont társaival vetekszik.

6. Van új kuponkód?

Mivel egyre többen kérdezitek ezt, ezért azt tudjuk javasolni, hogy bátran iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess minket a Facebook oldalunkon, ahol szinte minden nap legalább egyszer megosztjuk veletek az információt, hogy hol tudtok saját kupont igényelni.

Ám ha nem szeretnél addig várni, és azonnal kérnéd a saját kuponod, akkor csak kattints ide és szerezd be saját kuponod most! >>

5. Mennyi a kötési ideje az építő zselének, színes zselének és a 18W-os UV lámpa fénye alatt?

Mind az építő zseléknek, mind a színes zseléknek és gél lakkoknak a kötési ideje 18W-os UV lámpa fénye alatt kb. 3-5 perc rétegenként. A kötési idő függ a felvitt alapanyag vastagságától is. Ha vastagabb az alapanyagréteg, akkor a kötési idő is tovább növekedhet 1-2 perccel.

4. Megrendelésemmel kapcsolatosan lennének kérdéseim. Hol és hogyan tudok egyeztetni?

A leggyorsabban telefonon, de akár e-mail-ben is tudsz megrendeléseddel kapcsolatban egyeztetni. Ezeket az elérhetőségeket megtalálod a webáruház fejlécében lévő Kapcsolat linken. De a megrendelésedet visszaigazoló e-mail-ben is megtalálhatod a Vevőszolgálat elérhetőségét.

Telefonon munkanapokon (hétfőtől péntekig) 8:00-16:30-ig vagyunk elérhetőek, e-mail-t viszont a nap 24 órjában, a hét minden napján bármikor tudsz küldeni, amire igyekszünk 1-2 munkanapon belül válaszolni.

3. Az építő zselé alá kell sablon? És hány rétegben kell felenni? Az építő zselé is megköt LED lámpa fénye alatt?

Amennyiben építő zselével új saját körömformát szeretnél kialakítani a sablon használata nem hagyható el. Kötelező. Enélkül nagyon nehéz lenne a kívánt körömformát kialakítanod magadnak. Az építő zselét zselé ecset segítségével kell felhordani a körömlemezre és a sablonra úgy, hogy a kívánt körömformát elérd. A sablonon található segédvonalak segítenek a tökéletes hossz és ív kialakításában.

Az építő zselét elég egy rétegben felvinni és akár hagyományos vagy UV LED lámpa fénye alatt megköttetni. És ezzel a választ meg is adtuk a harmadik kérdésre, amiszerint a Moonbasanails építő zselék megkötnek UV LED lámpák fényére. (Figyelj oda a kötési időre, mert az átlátszó építő zselé esetében a LED-es kötési idő kb. 60-120 másodperc is lehet lámpád teljesítményétől függően.)

2. Mi a különbség a Gél fixáló és a Cleaner között?

Gél fixálót akkor használj, ha gél lakkodat (pl.: ONE step gél lakk) szeretnéd fixálni. Gél fixálóra van szükséged akkor is, amikor a gél lakkos körömdíszítésednél fixálós fényzselét használtál. Az UV lámpa köttetése után egy vékony ragacsos felszíni réteg még visszamarad, amit gél fixálóval tudsz szépen és könnyedén eltüntetni.

A Cleaner egy régebbi műkörmös alapanyag, amit az újabb Gél fixáló kezd leváltani. A cleaner-rel is ugyanúgy tudod fixálni gél lakkos körömdíszítésed, de előfordulhatnak olyan "balesetek" is, amelyekben a gél lakk vagy a fixálós fényzselé enyhén bemattul. Ha ilyet tapasztalsz, mindenképp érdemes gél fixáló folyadékra váltanod, de ha nincs éppen az adott pillanatban a birtokodban mindkét folyadék, akkor egy újabb réteg fixálásmentes (!) fényzselével orvosolható a probléma.

1. Mi a különbség a gél lakk leoldó folyadék és a Tipleoldó között?

A tipleoldó és a Lakkzselé leoldó (vagy gél lakk leoldó) folyadékok között között elsősorban a felhasználási területben és az anyag oldóképességében rejlik. Míg a tipleoldó folyadék egy erős szagú, magasabb aceton tartalommbal bíró folyadék, addig a Lakkzselé leoldó egy enyhébb, sokkal kíméletesebb változata annak.

A Tipleoldó folyadék jobban szárítja a bőrt, ha huzamosabb ideig érintkezik vele (pl.: áztatás során) és az arra kényesebb műanyag borítású asztalfelületet is megmarhatja, illetve a ruhára cseppenve kiveheti annak színét.

A Lakkzselé leoldó folyadékot, ahogy a nevében is benne van gél lakkok/lakkzselék eltávolítására kell használni elsősorban. A Tipleoldó folyadékot pedig a műköröm készítés után, az eltávolításkor kell használni, műköröm tipek, ragasztók oldószereként.


Ezek voltak tehát a legtöbbször előfordult és visszatérő kérdések, amelyeket küldtek nekünk. Most pedig mi is szeretnénk 3 dolgot kérdezni Tőled! Kattints az alábbi linkre és tedd fel Te is a kérdésed és válaszolj nekünk három egyszerű, de számunkra nagyon fontos kérdésre.

Tedd fel kérdéseid ide kattintva! >>
 

Kategória: Gyakori kérdések

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}