Termék kategóriák

gel-lakk-szett

Találd meg a Horoszkóp géllakk szettekkel a te szerencse színed! Csupán egy színválasztás választ el a sikersztori és a sikertelenség között! Fedezd fel, melyik szín hozza ki belőled a legjobbat, és vonzd be a szerencsét az életedbe! Az egyedi csillagjegy szerencse színei most egy szettben, csak Neked! Ne hagyd, hogy a kétségek elhomályosítsák az utadat! Kipróbálod, vagy inkább lemaradsz a sorsdöntő lehetőségről?

A gél lakkok megköt UV lámpa és LED lámpa fénye alatt is. A gél lakk leoldható termék, ami azt jelenti, hogy reszelés nélkül gél lakk leoldó folyadék segítségével egyszerűen eltávolítható.

A háromlépéses gél lakk két rétegben tökéletesen fed. Az első és a második réteget vékonyan, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel a körömlemezre. Rétegenként lámpázni kell. A vékony rétegeket maximum 2 mozdulatból vigyük fel. Figyeljünk, hogy ne maradjon levegős felvitelkor, egyenletesen terítsük el. Narancspálca segítségével korrigálhatunk.

A gél lakk UV vagy LED fényre köt meg, ezért szükséges hozzá lámpa.

Háromlépéses gél lakk használata:

  • Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást)
  • Előkezeljük a körmöt Nail Preppel, majd fokozzuk a tapadást leoldható bonderrel. A leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
  • A leoldható bonder is lámpa alatt köt meg
  • A bonder megkötése után vidd fel az első réteg gél lakkot. Nem vidd fel túl vastagon, ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a gél lakk megcsúszik, elfolyik. A gél lakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a gél lakkos körömdíszítés. A gél lakk UV vagy LED lámpa alatt köt meg. A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
  • A második réteg gél lakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne legyen levegős, ne érintkezzen a gél lakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg gél lakk is lámpázd A gél lakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
  • Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg gél lakkot vond be egy réteg leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel. Nem ajánlott fixálás mentes fényzselét használni, leoldható fényzselé helyett, mert a fényzselé a gél lakkon elrepedhet. A leoldható fényzselét fixálni kell. Kötés után zselészerű marad a teteje, amit fixálással el tudsz távolítani.
  • A gél lakk 3-4 hétig is tartós marad, körömlemezed a zselé alatt gyorsabban fog nőni, mert nem a körömlemezednek van természetes kopása, hanem a gél lakkodnek.