Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Figyelj, mert jön a nyár: így kerülheted el a sarokrepedést!

  A repedezett sarok télen is, nyáron is okozhat problémát, de a jó idő közeledtével még fontosabb, hogy figyelmet fordíts a lábápolásra. Tudnod kell azonban, hogy a sarokrepedés nem csak esztétikai probléma, hanem betegséget is jelezhet, ezért érdemes megfogadnod tanácsainkat ezzel kapcsolatban.

  Kategória: Géllakk

 2. Nyári géllakk színek

  A nyári géllakk kínálatban általában a világos, élénk és vidám színek kerülnek előtérbe. A nyári körömdíszítési trendek színei között számos élénk és friss árnyalatot találsz.

  Kategória: Géllakk

 3. Gyakorolnál? Ezek a leghasznosabb műköröm kiegészítők gyakorláshoz!

  A műkörömépítéssel foglalkozókat sokan csodálják. Elsősorban azért néznek fel rájuk, mert képesek gyönyörű íveket rajzolni, apró, kis mintákkal díszíteni a körmöket. Ezek létrehozásához azonban nagyfokú fegyelem és koncentráció szükséges, nem beszélve a kiváló kézügyességről és esztétikai érzékről. Bárki tökéletesítheti tudását a gyakorláshoz használt műköröm kiegészítőkkel. Nézzük, melyek ezek!

  Kategória: Géllakk


 4. Miért fontos a védőfelszerelés használata manikűrözés során?

  A szépségszakmában dolgozóknak számos munkavédelmi előírást kell betartaniuk és ezek közé tartozik az egészségvédelem is. A műkörmözés során mi magunk és vendégeink is sérülhetnek, ezért a megfelelő védőeszközök használata szükségszerű. Vegyük sorra, milyen kellékek elengedhetetlenek a higiénikus és profi munkavégzéshez!

  Kategória: Géllakk

 5. Így készülj a nagy napra: legyen tökéletes az esküvői körmöd is!

  A nők életében az esküvő napja az egyik legmeghatározóbb esemény. Ilyenkor azt érezzük, mindennek tökéletesnek kell lennie, az összhanghoz viszont nemcsak a legcsodásabb ruha, a legkényelmesebb cipő és a legbájosabb frizura járul hozzá, hanem egy szép körömdíszítés is. Hoztunk néhány jó tanácsot ezzel kapcsolatban. Olvasd el tippjeinket!

  Kategória: Géllakk


 6. Milyen manikűr illik a Bikákhoz?

  Horoszkópos cikksorozatunk következő állomásához érkeztünk. Most a Bikákat köszöntjük, végigvesszük, milyen jellemző tulajdonságaik vannak és ahhoz is adunk pár tippet, milyen körömdíszítés lesz a nekik megfelelő. Egy biztos: a luxusdolgokért teljesen odavannak.

  Kategória: Géllakk

 7. Tavaszi géllakk színek

  A tavasz érzésével az időjárás melegebbé, kellemessé és naposabbá válik. Így egyre több időt töltjük kint a természetben. Élvezzük a napfényt és élvezzük a szabadban töltött időt. A tavaszi géllakk színek világosabb, élénkebb és színesebb árnyalatokat tartalmaznak.

  Kategória: Géllakk

 8. 5 hasznos tipp a kedvezmények eléréséhez

  Te is szeretnél kedvezményes áron rendelni webáruházunkból? Jó lenne, ha tudnád, mikor melyik termékünk akciós? Összegyűjtöttünk most pár remek tippet ahhoz, mit érdemes tenned, hogy jutányos áron juthass hozzá minőségi termékeinkhez. Legyen szó géllakkról, zseléről vagy más egyéb műkörmös kellékről. Mutatjuk a lehetőségeket!

  Kategória: Géllakk

 9. Legújabb vásárlói vélemények a Moonbasanails termékekről

  Havi szinten több száz visszajelzést kapunk a vasárlóktól. A visszajelzésekben a vásárlók a termékekről, ajándékokról, a moonbasanails weboldalról és a gyors kiszállításról adnak számunkra visszajelést. Amiből sokat tanulunk és fejlődünk. Ebből szemezhetünk jópárat.

  Kategória: Géllakk


 10. Húsvéti szállítási információ

  A húsvéti hosszú hétvégére érvényes szállítási információkat szeretnék megosztani veletek, hogy a húsvéti körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.

  Kategória: Géllakk

 11. Porcelán, zselé vagy géllakk? Melyiket érdemes választanod?

  A szép és ápolt köröm mindig is divat volt és manapság is fontos, hogy egy nő odafigyeljen a kézápolásra. Aki szeretne színes, díszes körmöket, az esetek többségében manikűröshöz jár, bár egyre többen készítik el otthon a csodálatos körömdíszítést maguknak. Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya. De vajon melyik technika lesz az, amivel tetszetős körmök készíthetők?

  Kategória: Géllakk

 12. Vajon mely lakkszínek a Kosok kedvencei?

  Hamarosan a Kosba lép a Nap, azaz az e jegyben születettek ünnepelhetnek: minden olyan ember, aki március 21-e és április 20-a között jött a világra. Az állatöv első jegyeként a Kos a kezdetet jelenti, az energiát és a lendületet képviseli. Nem véletlen, hogy a nekik készült géllakkszettben is az erőteljes színek dominálnak. Lássuk, melyek ezek!

  Kategória: Géllakk

 13. Kezdő körmös vagy? Íme, a legfontosabb műkörmös szakkifejezések

  Ha most kezdtél el érdeklődni a műkörmözés, körömdíszítés iránt, hamar szembesülhettél azzal, hogy milyen sokféle szakkifejezés létezik ebben a szakmában, illetve hobbiban is. Most összegyűjtöttük számodra a legfontosabb fogalmakat, hogy eligazodj a kézápolási termékek útvesztőjében.

  Kategória: Géllakk

 14. Milyen körömdíszítést válassz vendégednek vérmérséklet szerint?

  A személyiségtípusok meghatározásának ma már többféle módja használatos, de a legrégebbi és legismertebb a vérmérséklet szerinti besorolás. Ez a módszer Hippokratész nevéhez fűződik, ő négy nagy személyiségtípus-csoportot állított fel kutatásai alapján: ez a melankolikus, a flegmatikus, a szangvinikus és a kolerikus. Lássuk, melyikre mi jellemző!

  Kategória: Géllakk

 15. Milyen eszközökre van szükség a géllakkozás, műkörömépítés előkészítő szakaszában?

  A műkörömépítés vagy a géllakkozás során többféle anyagot használunk attól függően, hogy a folyamat mely szakaszánál tartunk. Hogy pontosan tudd, mikor melyik körömápolási kelléket kell elővenned, készítettünk egy rövid összefoglalót az építő és a formáló szakasz előtti művelet közben használt termékekről. Ismerd meg, melyik mire jó!

  Kategória: Géllakk


 16. Géllakk-szettek horoszkóp szerint: ez a szín a Halaké!

  A Halak a 12., azaz az utolsó csillagjegy a zodiákuson, ezért nem csoda, hogy e jegy szülöttei a legtitokzatosabbak és a legérzékenyebbek. Az ábrándozó tekintet, a visszafogott mosoly az egyik fő jellemzőjük, de ugyanez a finomság érhető tetten a körömdíszek használata során is. A Halak további jellemző tulajdonságai és a nekik szóló jó tanácsok a cikkben olvashatók.

  Kategória: Géllakk

 17. Szabad-e körömgomba esetén műkörmöt építeni?

  A körömgomba sajnos elég sok embert érint napjainkban is, védekezni nem igazán lehet ellene, de nagy odafigyeléssel megelőzhető a baj. Ez a betegség fájdalommal is járhat, de esztétikai szempontból sem mellékes, gombás-e a körmünk. Ha igen, különös figyelmet kell fordítani a kézápolásra, a lakkokról és műkörmökről pedig egy időre le kell mondanunk.

  Kategória: Géllakk

 18. Készülj, jön a Valentin-nap: mutatjuk a legmenőbb körömdíszítéseket!

  A Valentin-nap eléggé megosztja az embereket manapság. Vannak, akik alig várják, mások pedig szeretnék, ha minél előbb február 15-e lenne, mert nem tartják fontosnak ezt az ünnepet és a vele járó hajcihő inkább idegesíti őket. Akármelyik csoportba is tartozol, érdemes elolvasnod cikkünket, mert újdonságokat is megtudhatsz a Bálint-napról és mutatunk pár gyors és divatos körömdíszítési módot is.

  Kategória: Géllakk

 19. Folyton ki van száradva a kezed? A paraffinos kézápolás csodát tehet!

  Neked is túl száraz a kezed télen, netán ki is repedezik? A hideg időben a bőr sokkal gyorsabban veszít nedvességéből, hamar kipirosodhat, kiszáradhat, de a paraffinos kézápolás után újra visszanyerheti régi feszességét. Ha te is arra vágysz, hogy a kezed puha és bársonyos legyen, akkor ideje kipróbálnod ezt a varázsszert!

  Kategória: Géllakk

 20. Vízöntő vagy? Mutatjuk, milyen szuper géllakkok illenek hozzád!

  Mivel a Nap hamarosan a Vízöntő jegyébe lép, megnézzük, mi jellemzi e jegy szülötteit. Mi az, amivel ki tudnak ők tűnni a többi jegy közül? Milyen színek és minták illenek hozzájuk a géllakkozás terén? Annyit már előre elárulunk, hogy a többi csillagjegy között ők azok, akik leginkább kedvelik az extravagáns dolgokat.

  Kategória: Géllakk

 21. 3+1 új terméket ajánlunk figyelmedbe

  Kezdjük a 2023-as évet hasznos újdonságokkal! Idei első cikkünkben négy új termékünket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyekkel hatékonyabbá válhat az otthoni körömápolás szeánszod. A rizskivonatot tartalmazó előkészítő folyadékok mellett most egy eperillatú fertőtlenítőszert is bemutatunk. Ismerd meg, hogy melyiket mire lehet használni!

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}