Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Tiger Eye Géllakk: A ragyogás és az elegancia találkozása

  A körömdíszítés világában a trendek gyorsan változnak, de vannak olyan stílusok, amelyek időtlenek és mindig divatosak maradnak. A Tiger Eye géllakk pontosan ilyen. Ez a különleges termék nem csak a szépség és az elegancia kombinációját kínálja, hanem egy olyan egyedülálló hatást is, amely minden tekintetet magára vonz.

  Kategória: Géllakk

 2. 5+1 hasznos tipp műkörömépítőknek

  Ha te is műkörmösként dolgozol, bizonyára szívesen fogadott hasznos tippjeinket, amelyek egyrészt a hatékonyság növelésére vonatkoznak, másrészt arra adnak útmutatást, hogyan járhatsz még inkább kedvében a vendégeidnek, illetve hogyan érdemes fejleszteni magad. Ha megfogadod tanácsainkat, nemcsak népszerű szolgáltatásokat fogsz tudni nyújtani, hanem bevételedet is növelheted.

  Kategória: Géllakk

 3. Őszi-téli körömdíszítési tippek

  Ahogy a fák lombjai hullanak és a természet színei megváltoznak, úgy változik a körömdíszítési trendek palettája is. Az őszi-téli körömdíszítés különleges, mert ebben az időszakban a természet színei és a hideg időjárás miatt a melegebb, sötétebb árnyalatok kerülnek előtérbe. De nem csak a sötét színeknek van itt az ideje!

  Kategória: Géllakk

 4. 10 év együttműködés a GLS Hungary-val: Egy különleges nap a logisztika világában

  Amikor együttműködésről beszélünk, gyakran gondolunk a közös célokra, a kölcsönös tiszteletre és a közös sikerre. Azonban ritkán állunk meg annak megünneplésére, amikor egy partnerség valóban kivirágzik és hosszú távúvá válik. A Moonbasanails és a GLS Hungary közötti együttműködés éppen ilyen. Tíz évvel ezelőtt kezdtük el közös utunkat, és azóta is folyamatosan építjük és erősítjük kapcsolatunkat.

  Kategória: Géllakk

 5. Halloweeni körömdíszítések

  Ahogy a levelek lassan aranyba és vörösbe borulnak és a napok egyre hűvösebbek és rövidebbek lesznek, tudjuk, hogy a Halloween közeledik. Az évnek ez a különleges időszaka nem csak a jelmezekről és a tréfákról szól, hanem arról is, hogy a körmeinken is megjelenítsük ezt a misztikus és varázslatos ünnepet. A Halloween a kreativitás és az önkifejezés ideje, és miért ne tennénk ezt meg a körmeinkkel is?

  Kategória: Géllakk


 6. Halloweeni körömdíszítés egyszerűen

  A Halloween nem csak az ijesztő jelmezekről és a finom édességekről szól, hanem egy különleges alkalom arra is, hogy a körmeinken is megjelenítsük ezt a misztikus ünnepet. A sötét, mély színek, a narancs, a fekete és a lila dominanciája, valamint a tipikus halloweeni motívumok, mint a tökök, boszorkányok, szellemek és pókok, mind-mind hozzájárulnak a tökéletes Halloween hangulathoz.

  Kategória: Géllakk

 7. Halloweeni díszek körömre

  A halloween ünnepe egyre népszerűbb hazánkban is, sőt egyre többen tartanak bulikat, partikat október végén az alkalomhoz kapcsolódva. Sokan beöltöznek ilyenkor valamilyen félelmetes jelmezbe, és természetesen a körömdíszítést is ennek megfelelően választják ki. Írásunkban ezért most végigvesszük, melyek a leggyakoribb szimbólumai a halloweennek, melyek a manikűrözés során is megjelenhetnek!

  Kategória: Géllakk

 8. Októberi szállítási információ

  Az októberi hosszúhétvégére érvényes szállítási információt szeretnék megosztani veled. Még időben vagy a rendelés leadásával, hogy az októberi hosszú hétvégére minden szükséges kellék megérkezhessen.

  Kategória: Géllakk

 9. A manikűrösök rémálma: a deformált köröm

  A manikűrösök gyakran találkoznak a munkájuk során deformált körmökkel, amelyek kezeléséhez nagy tapasztalat kell. Mivel több fajtája is létezik a körömelváltozásoknak, és ezek különféle okok miatt alakulhatnak ki, röviden összefoglaljuk mindazt, amit a témáról tudni érdemes. Tarts velünk!

  Kategória: Géllakk

 10. Vörös, zöld, kék és sárga is szerepel a 2024-es tavaszi-nyári divatszínek között

  A Pantone Intézet minden év végén közzéteszi az Év színét, amely meghatározó árnyalat lesz a következő esztendőben a divat- és szépségiparban egyaránt. Sajnos a bejelentésre még néhány hetet várnunk kell, de addig is itt vannak a tavaszi-nyári színek a Pantone ajánlása alapján. Használd majd te is fel ezeket a manikűrözés során!

  Kategória: Géllakk

 11. A japán manikűr elképesztő hatása

  Ha szeretnél egy igazán klassz szolgáltatással kedveskedni vendégeidnek, akkor gondolj a japán manikűrre! Sokan nem is tudják, hogy létezik ilyenfajta technika is, pedig a japán manikűrrel számos eredmény érhető el, legfőbb előnye, hogy visszaadja a körmök természetes szépségét. Cikkünkben bemutatjuk az elkészítés lépéseit.

  Kategória: Géllakk

 12. Moonbasanails Unboxing nyereményjáték

  Az unboxing nyereményjáték egy új trendet mutat be azoknak akik még nem ismerik az unboxingot. Amikor a futár kopogtat az ajtódon és egy csomaggal érkezik, mindig megdobogtatja a szíved? Szereted kibontani, bemutatni az új rendelésedet és kíváncsi vagy, mi vár rád? Akkor most duplán érdemes izgulnod! Az új Moonbasanails unboxing nyereményjátékban a csomag kibontásával is nyerhetsz!

  Kategória: Géllakk

 13. Milyen körömdíszítést készíts egy Mérlegnek?

  Itt az ősz, amit az is jelez, hogy hamarosan a Mérleg jegyébe lép a Nap. Mindezt az őszi nap-éj egyenlőség idején, szeptember 23-án teszi meg, és innentől kezdve október 22-ig a Mérleg jegyűek ünnepelhetik a születésnapjukat. Ismerd meg te is jobban e jegy szülötteit, hogy a jellemükhöz illő körömdíszítést ajánlhasd fel számukra!

  Kategória: Géllakk

 14. Ezért adj kézmasszázst a vendégednek a manikűr mellé!

  Amikor ellátogatunk a kedvenc manikűrösünkhöz, az mindig feltölt minket energiával. Ennél már csak az a jobb, mikor a szép körömdíszítés mellé egy frissítő kézmasszázst is kapunk. Ha te is szeretnél a vendégeid kedvében járni, akkor alkalmazd te is ezt a csodás, stresszmentesítő módszert!

  Kategória: Géllakk

 15. Egy varázslatos termék, a Fusion AcrylGel Luminous előnyei

  Igazán különleges alapanyagot keresel műköröm elkészítéséhez? Akkor figyelmedbe ajánljuk a varázslatos Fusion AcrylGel Luminous termékeket, amelyekkel csodás körömdíszítések hozhatók létre. Ismerd meg a Fusion AcrylGel Luminousban rejlő lehetőségeket!

  Kategória: Géllakk


 16. Lehet-e egy tininek műkörme?

  Sok műkörmös tapasztalja, hogy egyre több fiatal szeretne valamilyen szép, tartós manikűrt viselni. Ez nem is lenne gond, hiszen a körömápolás a testápolás fontos része, azonban nem mindegy, hogy egy 10-12 éves kislányról vagy egy nagyobb, 16-18 éves kamaszról van szó.

  Kategória: Géllakk

 17. Honnan szerezz be körömdíszítési ötleteket?

  Akár kezdő, akár haladó vagy a műkörmözés terén, valószínűleg nehezedre esik újabbnál újabb, egyedi díszítési módokat kitalálnod. Nem akarsz koppintani senkit, de azért jó lenne, ha lenne valami kiindulópont? Hozunk most neked pár tippet ahhoz, hogy hol találsz körömdíszítési ötleteket!

  Kategória: Géllakk

 18. Hogyan működik a csomagautomatás átvétel?

  Már unod, hogy a csomagod érkezése miatt otthon kell várnod egész nap a futárra? Vagy pont akkor csengetnek, amikor nincs otthon senki? Ha szeretnél gyorsan és kényelmesen hozzájutni az online rendeléseidhez, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a csomagautomatás átvétellel!

  Kategória: Géllakk

 19. Milyen körömdíszítést kedvelnek a Szűz jegyűek?

  A Nap augusztus 23-án lép át a Szűz jegyébe, hamarosan tehát e csillagjegy szülöttei ünnepelhetik a születésnapjukat. A Szűz a precizitásáról és gyakorlatiasságáról ismert, nem mindegy tehát, hogy milyen körömdíszítéssel készülsz számára. Cikkünkben adunk pár hasznos tippet.

  Kategória: Géllakk

 20. Mire jó a fényzselé és milyen fajtái vannak?

  A fényzselé egy igen közkedvelt alapanyag, amely az utolsó réteg lakk után kerül fel a körmökre. Sokan szeretik és használják is, ám mivel különböző fényzselék kaphatók, úgy gondoltuk, érdemes jobban megismerkedni ezzel a különleges anyaggal mindenkinek.

  Kategória: Géllakk

 21. A 3 leggyakoribb oka annak, ha a repedezik a géllakk

  Repedezik a géllakkod? Apró hajszálrepedéseket látsz rajta pár nappal a készítést követően? Több minden is okozhatja ezt, külső és belső okok egyaránt. Írásunkban igyekszünk bemutatni, miért történhet mindez. Ha szereted a géllakkot és nem akarsz lemondani róla, de félsz, hogy a repedezés miatt nem lesz olyan szép és tartós a körömdíszítésed, akkor olvasd el cikkünket, mert elmondjuk, hogyan lehet elébe menni a problémának!

  Kategória: Géllakk

 22. Augusztusi nyereményjáték – Vásárolj és Nyerj!

  Vásárolj augusztus hónapban a Moonbasanails webáruházban és nyerj értékes szettet vagy akár géllakkokat. A nyereményjátékra a vásárlásoddal tudsz jelentkezni. Nincs semmilyen más egyéb teendőd csak az alábbi pár apró szabályt tartsd be.

  Kategória: Géllakk

 23. Fedezd fel a dipping powder nyújtotta előnyöket!

  A géllakkozás és a műkörömépítés mellett van más lehetőség is arra, hogy szép, színes körmeid legyenek: a dipping powder, vagy magyarul mártópor segítségével hosszan tartó körömdíszítést hozhatsz létre otthon, önállóan is. Számtalan előnye van ennek az eljárásnak, ismerkedj meg a részletekkel!

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}