Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Mi a mágneses géllakk technika, azaz a Tiger eye?

  Mi a mágneses géllakk technika, azaz a Tiger eye? Kedveled a ragyogó, vadállatian villanó körmöket? Akkor neked szól a szezon legtrendibb manikűrtechnikájáról szóló cikkünk! Elmondjuk, mi az a Tiger eye vagy mágneses géllakk technika és hogyan tudod tökéletesen kivitelezni.

  Kategória: Géllakk

 2. Mi kell egy jó géllakk kezdőszettbe?

  Akár hobbiból szeretnél géllakkozni, akár a profi karriered elindításán dolgozol, szükséged lesz egy olyan kezdőszettre, amiben minden eszköz rendelkezésedre áll majd a leggyakoribb teendők elvégzéséhez. Ebből a cikkből megtudhatod, pontosan mi az, ami kihagyhatatlan, milyen extrákkal tudsz gyorsan és könnyen fejlődni, és első körben mi az, amire egyelőre nem feltétlenül kell költened, ha nem akarsz.

  Kategória: Géllakk

 3. Miért válaszd a Moonbasanails 3step géllakkokat?

  A Valentin napi akciónk főszereplői, az új 3step gél lakkok a Moonbasanails legújabb fejlesztésű termékei. Hogy miben tudnak újat mutatni és miért érdemes ezt a géllakkott választanod? Olvasd el a cikket és megtudod.

  Kategória: Géllakk 4. Moonbasanails a tiktok-on!

  Elindult a Moonbasanails tiktok fiók, ahol rendszeresen osztunk meg népszerű géllakkokról és termékekről videókat tiktoknak megfelelő módon.

  Kategória: Géllakk

 5. Miért válik le a gél lakk?

  Elkezdett lejönni a körmödről a gyönyörű manikűr, amiért órákat ültél a körmösödnél? Ezt a jelenséget fellevegősödésnek hívjuk, és sajnos nagyon sok emberrel előfordul. Ebben a cikkben rámutatunk a jelenség okaira, és arra is, hogy mit tudsz kezdeni a helyzettel.

  Kategória: Géllakk

 6. Túl lett reszelve a körmöm, mit tudok tenni?

  Fájnak a körmeid, amit égő érzés is kísér? Akkor valószínűleg túl lett rezelve a körmöd. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan vészelheted át a gyenge körmökkel járó fájdalmakat, ahogy azt is, hogy a jövőben hogyan előzheted meg géllakozás közben a köröm túlreszelését.

  Kategória: Géllakk

 7. Géllakkok kedvezményesen: leárazásaink januárban

  Az ünnepek súlyos kiadásokkal járnak. Ezért teljesen érthető, ha januárban spórolni szeretnél. Ha ennek ellenére is vennél magadnak pár gyönyörű körömlakkot, nem kell lemondanod ezen terveidről. Hiszen a Moonbasa oldalán számtalan új évi akció vár téged. Nézzük is, mely géllakkokat tudod kedvezményesen beszerezni a hónapban.

  Kategória: Géllakk

 8. 3+1 manikűr, amit otthon is meg tudsz csinálni

  Az új év sokakat késztet arra, hogy megújítsák eddig berögzült szokásaikat. Vannak, akik a körömfestésbe is csempésznének egy kis izgalmat. Ebben a cikkben bemutatunk egyszerű, de nagyszerű körömfestési technikákat, amiket akár otthon is meg tudsz csinálni.

  Kategória: Géllakk

 9. Boldog Karácsonyt!

  Idén is elérkezett az év egyik legjobban várt időszaka, a karácsony! Mostanra már biztosan mindennel elkészültél vagy még a végső simításokat végzed a nagy nap előtt.

  Kategória: Géllakk

 10. Mitől fájhat a köröm?

  Télen megsokszorozódnak a körmeinkkel kapcsolatos problémáink, emiatt egyáltalán nem meglepő, ha ebben az időszakban kezdenek el fájni a körmeid. Aggodalomra semmi ok: az esetek túlnyomó többségében átmeneti állapotról van szó, ami magától elmúlik. Nézzük is mi állhat a köröm fájdalom mögött.

  Kategória: Géllakk

 11. Manikűr szünet: mikor szükséges és miért?

  Rendszeresen viselsz manikűrt, de mostanában folyamatosan letörnek tőle a körmeid? Ennek valószínűleg az az oka, hogy a körmeidnek egy kis szünetre van szüksége a körömfestő anyagoktól. Nézzük is, hogy pontosan mi okozza a körmök károsodását.

  Kategória: Géllakk

 12. 2022-es manikűrtrendek: fókusz az izgalmas formákon és a feltűnő színeken

  Ugyan a 2022-es körömtrendek nem sokban térnek el az idei trendektől, ám így is látni köztük érdekességeket. Közös témájuk a feltűnő színek, és az izgalmas formák. Így, ha kedveled az ilyen manikűröket, akkor mindenképp érdemes vetned egy pillantást a 2022-es trend előrejelzésekre. Nézzük is, milyen körmök lesznek divatosak jövőre!

  Kategória: Géllakk

 13. Japán manikűr: a körmök természetes megmentője

  Szárazak és töredezettek a körmeid? Ez nem csoda, hiszen a kietlen mínuszok azoknak a körmeit is megviseli, akiknek alapvetően nincs panaszuk a körmeikre. Ám egy több százéves hagyománnyal rendelkező japán eljárás segíthet megóvni a körmöket: bemutatjuk a japán manikűrt.

  Kategória: Géllakk

 14. Évvégi hajrá és csomagfeladás 2021 év végén

  Már csak alig pár hét maradt ebből az évből és éppen ezért most szeretnénk néhány fontos információt megosztani veletek, hogy a karácsonyi és szilveszteri körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.

  Kategória: Géllakk

 15. 4 tápanyag, amik rendbe szedik a töredezett körmöket!

  Nagyon sokan küzdenek azzal, hogy folyamatosan letöredeznek a körmeik. Főleg a téli időszakban, hiszen a fagyos idő a körmöket, a hajat és a bőrt is megviseli egyaránt. Szerencsére tehetünk azért, hogy sérülékeny körmeinket újra egészséges, vastag körmökké varázsoljuk.

  Kategória: Géllakk

 16. Meddig jók a körömlakkok?

  Akik használnak körömlakkokat, azoknak nagy valószínűséggel van minimum 5 darab üveggel olyan lakkokból, amik már évek a fiókban pihennek. Néha kedvet kapunk ezekhez a színekhez is, ám joggal merülhet fel a kérdés, hogy meddig tudjuk őket használni? Ebben a cikkben erre igyekszünk válaszolni.

  Kategória: Géllakk

 17. Hogyan legyél még kreatívabb?

  Számtalan egyszerű megoldást találsz a webáruházban, ami abban segít, hogyha még nem tökéletes a kézügyességed a szép és kreatív mintákat is el tudod készíteni. Megfigyelni, gyakorolni, és fejlődni is tudsz, így napról napra profibb leszel. Az egyik legnépszerűbb megoldás egyike az akrilhatású matrica, amiből közel 780 különböző közül tudsz órákig válogatni.

  Kategória: Géllakk

 18. Megcáfoljuk a műköröm tévhiteket

  Ma már rengetegen csináltatnak műkörmöt, emiatt sokkal több információ áll a laikus emberek rendelkezésére a körmözés folyamatáról, mint eddig valaha. Ennek ellenére még mindig rengeteg műköröm tévhit él a köztudatban, amiknek legtöbbször semmi alapja sincs. Ebben a cikkben ezeket a tévhiteket fogjuk kivesézni.

  Kategória: Géllakk

 19. Sárga körmök: mutatjuk a lehetséges okait

  A sárga körmök elsőre ijesztőnek hathatnak azok számára, akik megfelelően gondoskodnak a körmeikről. De mi lehet ennek a jelenségnek az oka? Komolyabb betegség áll a háttérben, vagy csak egy meggondolatlan körömlakk választás eredménye köszön vissza? Nézzük, mik lehetnek a lehetséges forrásai a sárga körmöknek, és arra is rátapintunk, hogy miként tudod újra visszavarázsolni őket a régi formájukba!

  Kategória: Géllakk


 20. Körmös szeretnél lenni? Előtte olvasd el ezt a cikket!

  A mai világban rengeteg embernek vannak megcsinálva a körmei, így körmösökből sosem lehet elég. Ez a kreatív szakma sokakat csábít, így lehet, hogy neked is megtetszett. Ebben a cikkben elolvashatod, hogy mit szükséges ahhoz, hogy körmös lehess, és hogy mit érdemes előre tudni erről a szakmáról.

  Kategória: GéllakkBlog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}