Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. Hogyan hangold manikűröd a meleg időszakra? 2022-es körömdivat nyomában!

  Tavasz beköszöntével minden kiszínesedik és felfrissül, beleértve a körmeidet is! Mert a tavasz, nemcsak a változást és az új élet reményét hozza el, hanem tele van csodálatos színekkel. Ez a kezdet szimbóluma! A 2022-es tavaszi-nyári szezon körmei egyszerre kreatívak és elbűvölőek, ugyanakkor kifinomultak és tele vannak meglepő részletekkel.

  Kategória: Géllakk

 2. A manikűr, mint a körömrágás legádázabb ellensége

  Nem ritka esett, hogy a szépségszalonokba olyan nők – akár férfiak is – fordulnak meg, akik szégyenkezve ugyan, de felteszik a nagy kérdést: megfelelő körömápolással van esélyem arra, hogy leszokjak a körömrágásról? A válasz igen! Egy tanulmány szerint 21 nap kell ahhoz, hogy egy szokástól megválj. Szóval légy türelmes! Ha a lerágott körmöd takargatása helyett szeretnél szép, ápolt körmöket, itt az ideje tenni ellene.

  Kategória: Géllakk


 3. Géllakozás kontra műkörömépítés – hogyan tudok dönteni?

  Hódít a hölgyek körében a géllakozás és a műköröm építés művészete. A módszer népszerűségének titka változatos és hosszan tartó tulajdonságaiknak köszönhető. A rengeteg alternatíva között bizonyára benned is felmerült már az a kérdés, hogy melyiket érdemes választanod. Ha te sem tudsz kiigazodni a neten keringő sok infó között, vagy nem érted a géllakozás és zselés műköröm fogalmát, akkor jó helyen jársz. Bemutatjuk és segítünk eldönteni, hogy mi a kettő közti különbség, illetve hogy kinek mit érdemes választani.

  Kategória: Géllakk

 4. 2022-es tavaszi körömtrendek

  Te is izgatottan vártad a jóidőt? Már februárban kikészítetted a tavaszi dzsekidet, hiába tomboltak a fagyok – hátha egyik reggel mégiscsak elindulhatsz benne? Úgy tűnik, végre fellélegezhetünk, a nappalok hosszabbak, a hőmérő pedig egyre gyakrabban mutat 10°C feletti hőmérsékletet. Elő a többi könnyű, tavaszi ruháddal is! És persze, ne felejtsd el hozzájuk igazítani a körmeidet is!

  Kategória: Géllakk


 5. Hogyan segíthet egy szép műköröm a szorongás feldolgozásában?

  Biztosan te is észrevetted már, hogy a színek és minták, amelyekkel körülveszed magad, milyen erősen hatnak a hangulatodra és az érzelmi állapotodra. Ennek bizony tudományos oka van. Ha elmész egy jó körmöshöz, annak akár terápiás hatása is lehet, és még hetekig élvezheted a jótékony hatásait. Olvass tovább, és megtudod, hogyan űzheted el a stresszt és a szorongást egy szép manikűrrel.

  Kategória: Géllakk

 6. A Baby boomer 2022-ben is trendi

  A visszafogott elegancia sosem megy ki a divatból. Ezért, ahogyan a hagyományos francia manikűr felett sem járhat el az idő, úgy a fiatalabb kistestvére, a Baby boomer technika is népszerű marad.

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}