Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Mitől fájhat a köröm?

  Télen megsokszorozódnak a körmeinkkel kapcsolatos problémáink, emiatt egyáltalán nem meglepő, ha ebben az időszakban kezdenek el fájni a körmeid. Aggodalomra semmi ok: az esetek túlnyomó többségében átmeneti állapotról van szó, ami magától elmúlik. Nézzük is mi állhat a köröm fájdalom mögött.

  Kategória: Géllakk

 2. Manikűr szünet: mikor szükséges és miért?

  Rendszeresen viselsz manikűrt, de mostanában folyamatosan letörnek tőle a körmeid? Ennek valószínűleg az az oka, hogy a körmeidnek egy kis szünetre van szüksége a körömfestő anyagoktól. Nézzük is, hogy pontosan mi okozza a körmök károsodását.

  Kategória: Géllakk

 3. 2022-es manikűrtrendek: fókusz az izgalmas formákon és a feltűnő színeken

  Ugyan a 2022-es körömtrendek nem sokban térnek el az idei trendektől, ám így is látni köztük érdekességeket. Közös témájuk a feltűnő színek, és az izgalmas formák. Így, ha kedveled az ilyen manikűröket, akkor mindenképp érdemes vetned egy pillantást a 2022-es trend előrejelzésekre. Nézzük is, milyen körmök lesznek divatosak jövőre!

  Kategória: Géllakk

 4. Japán manikűr: a körmök természetes megmentője

  Szárazak és töredezettek a körmeid? Ez nem csoda, hiszen a kietlen mínuszok azoknak a körmeit is megviseli, akiknek alapvetően nincs panaszuk a körmeikre. Ám egy több százéves hagyománnyal rendelkező japán eljárás segíthet megóvni a körmöket: bemutatjuk a japán manikűrt.

  Kategória: Géllakk

 5. Évvégi hajrá és csomagfeladás 2021 év végén

  Már csak alig pár hét maradt ebből az évből és éppen ezért most szeretnénk néhány fontos információt megosztani veletek, hogy a karácsonyi és szilveszteri körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.

  Kategória: Géllakk

 6. 4 tápanyag, amik rendbe szedik a töredezett körmöket!

  Nagyon sokan küzdenek azzal, hogy folyamatosan letöredeznek a körmeik. Főleg a téli időszakban, hiszen a fagyos idő a körmöket, a hajat és a bőrt is megviseli egyaránt. Szerencsére tehetünk azért, hogy sérülékeny körmeinket újra egészséges, vastag körmökké varázsoljuk.

  Kategória: Géllakk

 7. Meddig jók a körömlakkok?

  Akik használnak körömlakkokat, azoknak nagy valószínűséggel van minimum 5 darab üveggel olyan lakkokból, amik már évek a fiókban pihennek. Néha kedvet kapunk ezekhez a színekhez is, ám joggal merülhet fel a kérdés, hogy meddig tudjuk őket használni? Ebben a cikkben erre igyekszünk válaszolni.

  Kategória: Géllakk

 8. Hogyan legyél még kreatívabb?

  Számtalan egyszerű megoldást találsz a webáruházban, ami abban segít, hogyha még nem tökéletes a kézügyességed a szép és kreatív mintákat is el tudod készíteni. Megfigyelni, gyakorolni, és fejlődni is tudsz, így napról napra profibb leszel. Az egyik legnépszerűbb megoldás egyike az akrilhatású matrica, amiből közel 780 különböző közül tudsz órákig válogatni.

  Kategória: Géllakk

 9. Megcáfoljuk a műköröm tévhiteket

  Ma már rengetegen csináltatnak műkörmöt, emiatt sokkal több információ áll a laikus emberek rendelkezésére a körmözés folyamatáról, mint eddig valaha. Ennek ellenére még mindig rengeteg műköröm tévhit él a köztudatban, amiknek legtöbbször semmi alapja sincs. Ebben a cikkben ezeket a tévhiteket fogjuk kivesézni.

  Kategória: Géllakk

 10. Sárga körmök: mutatjuk a lehetséges okait

  A sárga körmök elsőre ijesztőnek hathatnak azok számára, akik megfelelően gondoskodnak a körmeikről. De mi lehet ennek a jelenségnek az oka? Komolyabb betegség áll a háttérben, vagy csak egy meggondolatlan körömlakk választás eredménye köszön vissza? Nézzük, mik lehetnek a lehetséges forrásai a sárga körmöknek, és arra is rátapintunk, hogy miként tudod újra visszavarázsolni őket a régi formájukba!

  Kategória: Géllakk


 11. Körmös szeretnél lenni? Előtte olvasd el ezt a cikket!

  A mai világban rengeteg embernek vannak megcsinálva a körmei, így körmösökből sosem lehet elég. Ez a kreatív szakma sokakat csábít, így lehet, hogy neked is megtetszett. Ebben a cikkben elolvashatod, hogy mit szükséges ahhoz, hogy körmös lehess, és hogy mit érdemes előre tudni erről a szakmáról.

  Kategória: Géllakk
 12. 6 gyönyörűen elegáns manikűr, amire a főnököd sem nézhet ferdén

  Mindannyian szeretjük az izgalmas manikűröket, ám az is igaz, hogy ezeket nem mindenki tudja viselni a saját körmein. Ennek lehet a preferencia az oka, ám az is lehet, hogy a munkahelyen nem nézik jó szemmel a „kirívónak” titulált manikűröket. Amennyiben te is magadra ismertél ebben a leírásban, jó helyen jársz. Ebben a cikkben mutatunk pár elegáns manikűrt, amivel igényes körmöket varázsolhatsz magadnak!

  Kategória: Géllakk

 13. Így tedd tartósabbá a manikűröd!

  Mindannyian imádjuk a gyönyörű, igényes körmöket. Viszont a friss manikűr állapotának a fenttartása nem egyszerű feladat. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan növelheted meg a körmeid tartósságát!

  Kategória: Géllakk

 14. Géllakk leszedés otthon? Gyerekjáték!

  Nincs annál kínzóbb érzés, mint amikor elkezd lenőni a géllakk manikűrünk, és csak hetek múlva tudunk elmenni körmöshöz. Ám szerencsére otthon is le tudjuk szedni a körömlakkot. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan.

  Kategória: Géllakk


 15. Ezek 2021 őszének legújabb körömtrendjei!

  Megkezdődött az ősz, ez pedig egyet jelent azzal, hogy megérkeztek 2021 őszének köröm trendjei is. Amennyiben te is követed a divatot, lehet, hogy te is kedvet fogsz kapni pár új szín kipróbálásához. Ebben a cikkben összeszedtünk pár olyan színkombinációt, amikkel garantáltan ki fogsz tűnni a tömegből!

  Kategória: Géllakk


 16. Akril vs. géllak: melyiket válasszam?

  Ma már többféle műköröm építési technika közül válogathatunk, ha gyönyörű manikűrt szeretnénk magunknak tudni. Ilyen például az akril is, ami talán a legsűrűbben használt módszer a műkörmök építésére. Na de jobb lenne a géllakknál? Ha igen, miben tér el tőle? Ebben a cikkben elolvashatod!

  Kategória: Géllakk

 17. Terhesen biztonságos manikűrt viselni?

  Terhesen rengeteg dologra érzékennyé válik a szervezet. Ezért nem csoda, ha te is inkább megbizonyosodnál arról, hogy a körmeid nem veszélyeztetik az egészséged és kisbabád állapotát. Ebben a cikkben kifejtjük, hogy van-e veszélye a terhesen hordott manikűrnek.

  Kategória: Géllakk

 18. Óvni kell a géllakkból készült manikűrt a nyaralás alatt?

  Lassan már a nyár vége felé közeledünk, ám ez nem azt jelenti, hogy vége lenne a nyaralási szezonnak. Viszont a vakáció felvethet pár kérdést a körmeinkkel kapcsolatban: most vigyáznunk kellene rájuk? Netalán vannak olyan anyagok, amelyek gyengítik a felhelyezett géllakot? Ebben a cikkben pontosan erről olvashatsz.

  Kategória: Géllakk

 19. A töredezett körmök okai

  Körmeink sokat elárulnak rólunk, ezért nemcsak stílus szempontjából fontosak, hanem az egészségi állapotunkról is fontos információkat hordoznak. Rengeteg nő és férfi küzd például törékeny körmökkel, ami képes megkeseríteni a mindennapjainkat. Érdemes hát utánajárni, mi okozhatja a problémát.

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}