Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. Milyen manikűr illik a Bikákhoz?

  Horoszkópos cikksorozatunk következő állomásához érkeztünk. Most a Bikákat köszöntjük, végigvesszük, milyen jellemző tulajdonságaik vannak és ahhoz is adunk pár tippet, milyen körömdíszítés lesz a nekik megfelelő. Egy biztos: a luxusdolgokért teljesen odavannak.

  Kategória: Géllakk

 2. Tavaszi géllakk színek

  A tavasz érzésével az időjárás melegebbé, kellemessé és naposabbá válik. Így egyre több időt töltjük kint a természetben. Élvezzük a napfényt és élvezzük a szabadban töltött időt. A tavaszi géllakk színek világosabb, élénkebb és színesebb árnyalatokat tartalmaznak.

  Kategória: Géllakk

 3. 5 hasznos tipp a kedvezmények eléréséhez

  Te is szeretnél kedvezményes áron rendelni webáruházunkból? Jó lenne, ha tudnád, mikor melyik termékünk akciós? Összegyűjtöttünk most pár remek tippet ahhoz, mit érdemes tenned, hogy jutányos áron juthass hozzá minőségi termékeinkhez. Legyen szó géllakkról, zseléről vagy más egyéb műkörmös kellékről. Mutatjuk a lehetőségeket!

  Kategória: Géllakk

 4. Legújabb vásárlói vélemények a Moonbasanails termékekről

  Havi szinten több száz visszajelzést kapunk a vasárlóktól. A visszajelzésekben a vásárlók a termékekről, ajándékokról, a moonbasanails weboldalról és a gyors kiszállításról adnak számunkra visszajelést. Amiből sokat tanulunk és fejlődünk. Ebből szemezhetünk jópárat.

  Kategória: Géllakk


 5. Húsvéti szállítási információ

  A húsvéti hosszú hétvégére érvényes szállítási információkat szeretnék megosztani veletek, hogy a húsvéti körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.

  Kategória: Géllakk

 6. Porcelán, zselé vagy géllakk? Melyiket érdemes választanod?

  A szép és ápolt köröm mindig is divat volt és manapság is fontos, hogy egy nő odafigyeljen a kézápolásra. Aki szeretne színes, díszes körmöket, az esetek többségében manikűröshöz jár, bár egyre többen készítik el otthon a csodálatos körömdíszítést maguknak. Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya. De vajon melyik technika lesz az, amivel tetszetős körmök készíthetők?

  Kategória: Géllakk

 7. Vajon mely lakkszínek a Kosok kedvencei?

  Hamarosan a Kosba lép a Nap, azaz az e jegyben születettek ünnepelhetnek: minden olyan ember, aki március 21-e és április 20-a között jött a világra. Az állatöv első jegyeként a Kos a kezdetet jelenti, az energiát és a lendületet képviseli. Nem véletlen, hogy a nekik készült géllakkszettben is az erőteljes színek dominálnak. Lássuk, melyek ezek!

  Kategória: Géllakk

 8. Kezdő körmös vagy? Íme, a legfontosabb műkörmös szakkifejezések

  Ha most kezdtél el érdeklődni a műkörmözés, körömdíszítés iránt, hamar szembesülhettél azzal, hogy milyen sokféle szakkifejezés létezik ebben a szakmában, illetve hobbiban is. Most összegyűjtöttük számodra a legfontosabb fogalmakat, hogy eligazodj a kézápolási termékek útvesztőjében.

  Kategória: Géllakk

 9. Milyen körömdíszítést válassz vendégednek vérmérséklet szerint?

  A személyiségtípusok meghatározásának ma már többféle módja használatos, de a legrégebbi és legismertebb a vérmérséklet szerinti besorolás. Ez a módszer Hippokratész nevéhez fűződik, ő négy nagy személyiségtípus-csoportot állított fel kutatásai alapján: ez a melankolikus, a flegmatikus, a szangvinikus és a kolerikus. Lássuk, melyikre mi jellemző!

  Kategória: Géllakk

 10. Milyen eszközökre van szükség a géllakkozás, műkörömépítés előkészítő szakaszában?

  A műkörömépítés vagy a géllakkozás során többféle anyagot használunk attól függően, hogy a folyamat mely szakaszánál tartunk. Hogy pontosan tudd, mikor melyik körömápolási kelléket kell elővenned, készítettünk egy rövid összefoglalót az építő és a formáló szakasz előtti művelet közben használt termékekről. Ismerd meg, melyik mire jó!

  Kategória: Géllakk


 11. Géllakk-szettek horoszkóp szerint: ez a szín a Halaké!

  A Halak a 12., azaz az utolsó csillagjegy a zodiákuson, ezért nem csoda, hogy e jegy szülöttei a legtitokzatosabbak és a legérzékenyebbek. Az ábrándozó tekintet, a visszafogott mosoly az egyik fő jellemzőjük, de ugyanez a finomság érhető tetten a körömdíszek használata során is. A Halak további jellemző tulajdonságai és a nekik szóló jó tanácsok a cikkben olvashatók.

  Kategória: Géllakk

 12. Szabad-e körömgomba esetén műkörmöt építeni?

  A körömgomba sajnos elég sok embert érint napjainkban is, védekezni nem igazán lehet ellene, de nagy odafigyeléssel megelőzhető a baj. Ez a betegség fájdalommal is járhat, de esztétikai szempontból sem mellékes, gombás-e a körmünk. Ha igen, különös figyelmet kell fordítani a kézápolásra, a lakkokról és műkörmökről pedig egy időre le kell mondanunk.

  Kategória: Géllakk

 13. Készülj, jön a Valentin-nap: mutatjuk a legmenőbb körömdíszítéseket!

  A Valentin-nap eléggé megosztja az embereket manapság. Vannak, akik alig várják, mások pedig szeretnék, ha minél előbb február 15-e lenne, mert nem tartják fontosnak ezt az ünnepet és a vele járó hajcihő inkább idegesíti őket. Akármelyik csoportba is tartozol, érdemes elolvasnod cikkünket, mert újdonságokat is megtudhatsz a Bálint-napról és mutatunk pár gyors és divatos körömdíszítési módot is.

  Kategória: Géllakk

 14. Folyton ki van száradva a kezed? A paraffinos kézápolás csodát tehet!

  Neked is túl száraz a kezed télen, netán ki is repedezik? A hideg időben a bőr sokkal gyorsabban veszít nedvességéből, hamar kipirosodhat, kiszáradhat, de a paraffinos kézápolás után újra visszanyerheti régi feszességét. Ha te is arra vágysz, hogy a kezed puha és bársonyos legyen, akkor ideje kipróbálnod ezt a varázsszert!

  Kategória: Géllakk

 15. Vízöntő vagy? Mutatjuk, milyen szuper géllakkok illenek hozzád!

  Mivel a Nap hamarosan a Vízöntő jegyébe lép, megnézzük, mi jellemzi e jegy szülötteit. Mi az, amivel ki tudnak ők tűnni a többi jegy közül? Milyen színek és minták illenek hozzájuk a géllakkozás terén? Annyit már előre elárulunk, hogy a többi csillagjegy között ők azok, akik leginkább kedvelik az extravagáns dolgokat.

  Kategória: Géllakk

 16. 3+1 új terméket ajánlunk figyelmedbe

  Kezdjük a 2023-as évet hasznos újdonságokkal! Idei első cikkünkben négy új termékünket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyekkel hatékonyabbá válhat az otthoni körömápolás szeánszod. A rizskivonatot tartalmazó előkészítő folyadékok mellett most egy eperillatú fertőtlenítőszert is bemutatunk. Ismerd meg, hogy melyiket mire lehet használni!

  Kategória: Géllakk

 17. Vajon mi lesz a divat 2023-ban a műkörmök terén?

  Egy új év kezdetén mindenki izgatottan várja, mit jósolnak az asztrológusok, kártyavetők az elkövetkező hónapokra, melyik csillagjegy lesz szerencsés, milyen hatások várhatók. De ugyanilyen érdeklődés övezi a körömtrendeket is. Január elején sokan találgatják azt, hogy milyen köröm lesz a divat 2023-ban. Vajon milyen színek és stílusok lesznek közkedveltek? Lássuk!

  Kategória: Géllakk

 18. Ezt tudhattad meg a műkörömről – 2022 legnépszerűbb cikkei

  Az év vége mindig alkalmas összegzésre, ezért most végigtekintjük, milyen is volt 2022 számunkra - és ezáltal számodra is. A Moonbasanails igen mozgalmas évet tudhat maga mögött, ezúton is köszönjük a bizalmat és a rendkívüli figyelmet, valamint a rengeteg pozitív visszajelzést, amit kaptunk tőletek. Idézzük fel közösen, milyen témákról volt szó a blogcikkekben, nézzük, hogy melyek voltak a legnépszerűbb olvasmányok!

  Kategória: Géllakk

 19. Boldog karácsonyt!

  Elérkezett az év egyik legjobban várt időszaka, a karácsony. Mostanra már biztosan mindent beszereztél, hogy minden kéznél legyen a nagy nap előtt.

  Kategória: Géllakk

 20. Innovatív megoldás a körömápolásban

  A szép és egészséges köröm nem csak az ápoltságról, de az egészségügyi állapotról is árulkodik. A körömápolás nem igényel különleges szaktudtást, csupán odafigyelést, alaposságot és a megfelelő alapanyagok, előkészítő folyadékok és eszközök használatát.

  Kategória: Géllakk

 21. Évvégi hajrá és csomagfeladás 2022 év végén

  Már csak alig pár hét maradt ebből az évből és éppen ezért most szeretnénk veled néhány fontos információt megosztani. Fontos számunkra, hogy a karácsonyi és szilveszteri körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezzenek hozzád.

  Kategória: Géllakk

 22. Megszületett a döntés: az év színe 2023-ban a Viva Magenta!

  Minden év decemberében izgatottan várják a divatot követő cégek, hogy a világhírű Pantone festékgyártó vállalat mit választ a következő év színének. A bejelentés most sem váratott magára sokáig: a Pantone 18-1750 kódszám alatt versenyző Viva Magenta lett a befutó. Ez a vörös egyik árnyalata, mely körömlakként is nagy lehetőségeket rejt magában. Ismerd meg a színválasztás történetét!

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}