Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Szexi Ferrari-piros gél lakkok

  Kapcsolj turbófokozatra egy energikus színnel! A Ferrari és a piros szín szinte elválaszthatatlan asszociációk, melyek a sebesség és versengés maszkulinitása mellett a női szépséget és csábítást is magukban hordozzák. Az egyik legikonikusabb párosítás a Ferrari és a piros, ha az autósportok szerelmeseit kérdezzük. Szintén klasszikus párosítás a csábító nő és a vörös körmök, vörös rúzs, vörös ruha. Keresve sem találnánk tehát ennél szembetűnőbb szexi szimbólumot a gél lakkok soraiban sem.

  Kategória: Géllakk


 2. Jól passzol a gél lakk rövid körmökhöz is?

  Rendszeresen visszatérő kérés, kérdés a körmösnél és az otthoni szépítkezéskor is, hogy mennyire mutatós, mennyire megoldható egyáltalán a rövid, pici köröm gél lakkozása. Ebben az írásban összeszedtünk rengeteg olyan díszítési lehetőséget és praktikát, amivel bebizonyosodhat, hogy egyáltalán nem számít, milyen hosszú a körmöd, ugyanúgy gyönyörű manikűrt készíthetsz, vagy készíttethetsz el magadnak.

  Kategória: Géllakk

 3. Húsvéti szállítási információk

  A húsvéti hosszú hétvégére érvényes szállítási információkat szeretnék megosztani veletek, hogy a húsvéti körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.

  Kategória: Géllakk

 4. Tavaszi cukorpor a szivárvány színeibe

  Dobd fel Te is körömdíszítésed ezekkel a vidám színű Szivárvány Csillámpor (ismertebb nevükön Cukorpor) termékekkel és pompázzanak körmeid a szivárvány összes színében! A Moonbasa tavaszi kínálatában a csillámpor is főszerepet kap és elragadó díszítési ötletekkel is megspékeljük a hangulatot.

  Kategória: Géllakk

 5. Éljen a tavasz, éljenek a márciusi színek!

  Végre itt a tavasz, és a megújulás első melengető napsugarai! Testünket és lelkünket is megérinti ilyenkor a virágzó és halvány napsütésbe hajló árnyalatok és hangulatok kavalkádja! Te is késztetést érzel egy új frizura, egy színes felső, vagy egy romantikus csokor beszerzésére? Vagy a hosszú hétvégét és a pihenést várod, mikor végre lesz egy kis időd törődni magaddal és a szeretteiddel?

  Kategória: Géllakk


 6. Profi körmös eszközök, kellékek, kiegészítők nem csak szakembereknek!

  A műkörmözés, vagy gél lakkozás első blikkre nagyon egyszerű dolognak tűnhet: színes lakkok egy kis kézügyesség és csodás manikűrök, pedikűrök és persze zseniális fotók készülnek a közösségi médiára. A valóság, akárcsak bármely szakmai terület esetében, ennél kissé összetettebb. Nem véletlenül egy éveken át tanulható szakma a manikűr-pedikűrös, vagy a művészeti szintű körömdíszítés.

  Kategória: Géllakk

 7. 10 éves a Moonbasanails.hu webáruház

  Mintha tegnap lett volna, mikor 2010.október 1.-én elindult a moonbasanails.hu webáruház. Ami akkor még elég újdonságnak számított. Az induló termékünk a géllakk volt. A mostani 6ml-s hagyományos géllakkok csak más kiszerelésben.

  Kategória: Géllakk


 8. UV Led lámpák, avagy kiút a wattok közül

  Már pár éve megérkezett az UV led korszak a műköröm alapanyagok világába. Segíteni szeretnék a számtalan verzióban elérhető Uv led lámpák közötti eligazodásban. Nem foglalok állást a lámpák mellett, mert minden lámpa megfelelő egy bizonyos funkcióra, de azért már láttam máshol gyerekjátéknak tűnő led lámpát is.

  Kategória: Géllakk


 9. Mini géllakk induló készlet

  A mini géllakk induló készletben minden szükséges kellék megtalálható, ami az elkészítéshez szükséges. A nagyobb szettekhez képest ebben nincs leoldáshoz szükséges kellék és jó pár hasznos kiegészítő. A szett azoknak készült, akik szeretnék kipróbálni a géllakkozást, de még nem bíznak a leoldás egyszerű és gyors sikerében.

  Kategória: Géllakk

 10. Megújult géllakk induló készlet

  Megújult a géllakk induló készlet, hogy egyszerű és könnyed legyen a géllakkozás. Közel kétszer annyi alkalomra elegendő és akár kétszer annyi leoldást tesz lehetővé a megújult szett.

  Kategória: Géllakk 11. Új év, új körmök? Naná!

  Az új év ugyan egyfelől csak egy újabb naptári dátum a noteszünkben, mégis sok minden társulhat hozzá a képzeletünkben. Egyfajta tiszta lap, egy régi időszak lezárása, új remények és célok is kapcsolódhatnak hozzá. A január már a sötétségből való kilábalást is jelképezheti, habár továbbra is a hűvösebb, borongósabb idő a jellemző, azért kezd eltolódni az alkonyi feketeség a délutáni órákban. Azoknak, akik szeretnek alkotni, megvalósítani a fantáziájuk szülte ötleteket valamilyen formában, azoknak valószínűleg egy termékeny, gondolatokkal teli időszak lehet ez.

  Kategória: Géllakk

 12. A tökéletes karácsonyi manikűr – induljon a színezés!

  Most, hogy az előző részből kiderült a tökéletes manikűr alapja, a testet-lelket melengető rákészülés és pihentetés, elérkezett az idő, hogy a gyönyörűséges lakkok után nyúljunk és előzetesen elkészített, vagy elképzelt terveink alapján nekilássunk a munkának! Aki még nem tette, érdemes beszereznie a kezdőszettet egy-két alap lakkal és lámpával, aztán már semmi sem állhat az utunkba!

  Kategória: Géllakk

 13. A tökéletes karácsonyi manikűr előkészítése

  Az idei évben a két utolsó bejegyzésünkben egy tökéletes gél lakkos manikűrt mutatunk be lépésről-lépésre, melyben természetesen bőven hagyunk helyet a kreativitásnak is. Az első részben most az egyik legfontosabb lépésről a "terep" előkészítéséről lesz szó, hogy aztán a második részben a legcsodásabb színeket, díszítéseket és gél lakk trükköket is ismertessük.

  Kategória: GéllakkBlog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}