Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Körömtörténelem: tudod, hogy miért olyan divatos a piros lakk?

  A piros a szenvedély és a szerelem színe, energikusságot sugall, ezért nem véletlen, hogy minden nő odáig van érte. A körömlakkozás történetében is jelentős szerepet játszott a vörös lakk, erről és más érdekességekről is olvashatsz legújabb cikkünkben. Tarts velünk egy kis időutazásra

  Kategória: Géllakk

 2. Óvodás kislányoknak körömlakk? Miért ne?

  Sok esetben előfordul, hogy gyermekünk is szeretne magának szép színes körmöket, pont olyat, mint amilyen az édesanyjának van. Ne hadakozzunk ellene, sőt egy közös program lehet a kislány körömlakk elkészítése. Hamarosan jön a téli szünet, lesz tehát elég idő a színek kipróbálására. Egy tanácsot azonban mindenképpen fogadj meg: mindig használj gyerekbarát körömlakkot a csillogó minták elkészítéséhez!

  Kategória: Géllakk

 3. Milyen legyen idén a karácsonyi körömlakk?

  Minden családban visszatérő kérdés karácsonykor: milyen színű legyen idén fa díszítése? Ha téged emellett az is foglalkoztat, hogy milyen legyen az ünnepi manikűröd, akkor gratulálunk! Igazán energikus és megbízható ember vagy, mivel nagy figyelmet fordítasz minden apró részletre. De tényleg: milyen is legyen idén a karácsonyi körömlakkod? Hoztunk pár gyorsan elkészíthető, ünnepélyesebb hangulatú mintát. Válassz kedvedre!

  Kategória: Géllakk

 4. Jöhet egy extravagáns körömdíszítés?

  A körömdíszítés számtalan módja közül most a konfetti körömdíszekkel ismerkedhetsz meg. Az írásból kiderül, hogyan kell elkészíteni ezt a divatos dekorációt a géllakkos körmökre és az is, mely eseményekre ajánljuk. Ha még nem volt glitter szivárványos körmöd, itt az ideje kipróbálni!

  Kategória: Géllakk

 5. Milyen előnyös tulajdonságai vannak egy modern UV-LED lámpának?

  Akár kezdő manikűrös vagy, akár profi vagy már ezen a téren, és akár ez a munkád, akár csak hobbiból készítesz körmöket, egy valamire biztosan szükséged van: egy profi műkörmös lámpára! Szerencséra a Moonbasanails kínálatában ebből is többfélét találsz, most viszont élünk a lehetőséggel és a 36 W-os, fehér, nyomógombos LED nail lámpát vizsgáljuk meg tüzetesebben. Ismerd meg e remek lámpa előnyeit!

  Kategória: Géllakk

 6. Amit mindenképp be kell szerezned a buliszezonra: a foszforeszkáló géllakk

  Szeretnél kitűnni a tömegből? Szeretnéd, hogy egy buliban minden szem rád szegeződjön? Ha igen, akkor partizáshoz válaszd a foszforeszkáló géllakkot! Ez a típus világít a sötétben, így viselője extra figyelmet kaphat. Ismerd meg a foszforeszkáló géllakk előnyeit! Vigyél egy kis színt a szürke hétköznapokba!

  Kategória: Géllakk 7. Miért nem mindegy, milyen színű a géllakk a körmödön?

  Az a jó az otthon elkészíthető manikűrben, hogy szabadon megválaszthatod, milyen színűre fessed a körmödet. Mindenkinek vannak kedvenc árnyalatai, de néha-néha újítani sem árt. Írásunkból most megtudhatod, melyik szín mit jelképez és tippeket is kapsz ahhoz, melyiket hol viseld.

  Kategória: Géllakk 8. Ezeket a munkavédelmi előírásokat kell betartanod műkörmösként!

  A műkörmös szakma manapság a legnépszerűbb foglalkozások közé tartozik. Viszonylag kicsi energiabefektetéssel jár, szép a munkakörnyezet és emberekkel lehet foglalkozni. Kell ennél több? Ahhoz azonban, hogy sikeres legyél és hosszú távon elégedettek legyenek a vendégeid, neked is be kell tartani a munkavédelmi előírásokat. Lássuk, melyek ezek!

  Kategória: Géllakk

 9. Már több mint 550 GLS Automata érhető el

  2022. augusztus 31-én újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a GLS, ugyanis üzembe helyeztük az 500. GLS Automatát. Az intenzív hálózatbővítésnek köszönhetően nem kellett sokáig várni arra, hogy ismét közölhessünk egy jó hírt: immár több mint 550 db GLS Automata érhető el országszerte!

  Kategória: Géllakk


 10. A manikűrös-pedikűrös szakmai fontos alapjai

  A manikűrös/pedikűrös munka szakmai és anyagi megelégedéssel járhat: az időbeosztás rugalmasságától egészen a saját főnököddé válás lehetőségéig. Gyakorlása anyagi kényelmet és stabilitást nyújt.

  Kategória: GéllakkBlog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}