Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. 6 gyönyörűen elegáns manikűr, amire a főnököd sem nézhet ferdén

  Mindannyian szeretjük az izgalmas manikűröket, ám az is igaz, hogy ezeket nem mindenki tudja viselni a saját körmein. Ennek lehet a preferencia az oka, ám az is lehet, hogy a munkahelyen nem nézik jó szemmel a „kirívónak” titulált manikűröket. Amennyiben te is magadra ismertél ebben a leírásban, jó helyen jársz. Ebben a cikkben mutatunk pár elegáns manikűrt, amivel igényes körmöket varázsolhatsz magadnak!

  Kategória: Géllakk

 2. Így tedd tartósabbá a manikűröd!

  Mindannyian imádjuk a gyönyörű, igényes körmöket. Viszont a friss manikűr állapotának a fenttartása nem egyszerű feladat. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan növelheted meg a körmeid tartósságát!

  Kategória: Géllakk

 3. Géllakk leszedés otthon? Gyerekjáték!

  Nincs annál kínzóbb érzés, mint amikor elkezd lenőni a géllakk manikűrünk, és csak hetek múlva tudunk elmenni körmöshöz. Ám szerencsére otthon is le tudjuk szedni a körömlakkot. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan.

  Kategória: Géllakk


 4. Ezek 2021 őszének legújabb körömtrendjei!

  Megkezdődött az ősz, ez pedig egyet jelent azzal, hogy megérkeztek 2021 őszének köröm trendjei is. Amennyiben te is követed a divatot, lehet, hogy te is kedvet fogsz kapni pár új szín kipróbálásához. Ebben a cikkben összeszedtünk pár olyan színkombinációt, amikkel garantáltan ki fogsz tűnni a tömegből!

  Kategória: Géllakk


 5. Akril vs. géllak: melyiket válasszam?

  Ma már többféle műköröm építési technika közül válogathatunk, ha gyönyörű manikűrt szeretnénk magunknak tudni. Ilyen például az akril is, ami talán a legsűrűbben használt módszer a műkörmök építésére. Na de jobb lenne a géllakknál? Ha igen, miben tér el tőle? Ebben a cikkben elolvashatod!

  Kategória: Géllakk

 6. Terhesen biztonságos manikűrt viselni?

  Terhesen rengeteg dologra érzékennyé válik a szervezet. Ezért nem csoda, ha te is inkább megbizonyosodnál arról, hogy a körmeid nem veszélyeztetik az egészséged és kisbabád állapotát. Ebben a cikkben kifejtjük, hogy van-e veszélye a terhesen hordott manikűrnek.

  Kategória: Géllakk

 7. Óvni kell a géllakkból készült manikűrt a nyaralás alatt?

  Lassan már a nyár vége felé közeledünk, ám ez nem azt jelenti, hogy vége lenne a nyaralási szezonnak. Viszont a vakáció felvethet pár kérdést a körmeinkkel kapcsolatban: most vigyáznunk kellene rájuk? Netalán vannak olyan anyagok, amelyek gyengítik a felhelyezett géllakot? Ebben a cikkben pontosan erről olvashatsz.

  Kategória: Géllakk

 8. A töredezett körmök okai

  Körmeink sokat elárulnak rólunk, ezért nemcsak stílus szempontjából fontosak, hanem az egészségi állapotunkról is fontos információkat hordoznak. Rengeteg nő és férfi küzd például törékeny körmökkel, ami képes megkeseríteni a mindennapjainkat. Érdemes hát utánajárni, mi okozhatja a problémát.

  Kategória: Géllakk


 9. Manikür-pedikür anatómia, avagy a köröm felépítése

  Cikkünkben kicsit mélyebben belemegyünk a köröm biológiai felépítésébe, hiszen egy nagyon érdekes témáról van szó. A köröm felépítésének megértése hozzájárulhat a megfelelő körömápolási rutin kialakításához is, ezért érdemes tovább olvasnod.

  Kategória: Géllakk

 10. Pedikűrözz otthon, ha szeretnél

  Itt a nyár és ilyenkor előkerülnek a szebbnél szebb szandálok, papucsok és flip-flopok. Ahhoz, hogy ne kelljen szégyenkezned a lábfejed és körmeid állapota miatt, érdemes egy teljeskörű lábápolással indítani a szezont. Cikkünkben lépésről lépésre elmondjuk, hogyan kivitelezheted a pedikűrt otthon, így a pénztárcád is kímélheted.

  Kategória: Géllakk

 11. Honnan tudod, hogy jó a manikűrös?

  Mindannyian tökéletes körmökre vágyunk, hiszen megjelenésünket körmeink állapota nagyban meghatározza és a választott manikűr természetesen a személyiségünket is tükrözi. Szerencsére a körömművészet rendkívül változatos a tervezés és alkotás szempontjából, bár a jó kézügyesség még kevés ahhoz, hogy elsőrangú és hozzád illő manikűrt kaphass. Az alábbiakban olyan tulajdonságokat szedtünk össze, mellyel a jó szakember minden esetben rendelkezik.

  Kategória: Géllakk


 12. 2021 legforróbb nyári körömtrendjei

  Idén egészen más nyár elé nézünk, mint tavaly és abban egyetérthetünk, hogy végre mindenki megérdemel egy kis könnyedséget. Ez a nyár végre újból a szabadságról, a megjelenésről szólhat, ezért az idei körömtrendek is ezt a tendenciát követik. Itt az ideje megtervezni az új megjelenésed, hiszen, ha minden igaz, végre újra emberek között lehetünk. Ne aprózd el a dolgot, legyen drámai a belépőd.

  Kategória: Géllakk

 13. Géllakk vagy épített műköröm? Melyik megoldást érdemes választanod?

  Hogy kinek milyen technikával készült műköröm az ideális megoldás, minden esetben személyre szabott kérdés. Az egyéniségtől, az ízléstől, valamint életvitelünktől is függ. A választást munkád is befolyásolhatja, de akár egy esetleges allergia is hatással lehet arra, milyen fajta műkörmöt érdemes választanod.

  Kategória: Géllakk

 14. Tankolj be nyári színekből kedvező áron!

  Mindannyian várjuk a jó időt és a kellemes tavaszvégi, nyári hangulatot, ezért már most elkezdünk a manikűr-pedikűr témakörben felkészülni az új szezonra. A virágzó tavaszi és az élettel teli nyári árnyalatokkal bátran kísérletezhetsz, és ehhez egy-két tippet is adunk.

  Kategória: Géllakk

 15. Hogyan válassz profi műköröm csiszológépet?

  Egy kis szakmai kitekintés következik, méghozzá a csiszológépek kínálatában. Ha rendszeresen műkörmözöl, netán szalont vezetsz, akkor nem is kell elmagyaráznunk, mennyire fontos eszköz ez az életünkben. A minőségi gépek nem csak időt, energiát spórolnak nekünk, de a munka minőségét és az ügyfelek komfortérzetét is emelik. Elvitathatatlanul fontos a munkagépek biztos forrásból való beszerzése, és természetesen a karbantartásról és higiéniáról sem feledkezhetünk el!

  Kategória: Géllakk

 16. Szerezz be egy profi műkörmös táskát!

  Tiszta és rendezett környezetben az alkotás is egyszerűbb. Amellett, hogy az egészséges rendetlenség fogalma mindenkinél mást jelent, van náhány olyan alapvető követelmény, amiben műkörmösök, szépségiparban dolgozók és magánemberek egyaránt megegyezhetnek. Ez pedig nem más, mint a magas higiéniai követelmények és a rendezett, balesetmegelőző környezet fenntartása. Ez olyan alapvetés, ami mindenkinek egyértelmű kéne legyen, mégis belefuthatunk ellentétes magatartásba.

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}