Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. Téli zselés műköröm díszítések

  Nincs még ötleted, hogy milyen körömdíszítésed legyen a télre? Most mutatunk néhány izgalmas példát arra, hogy körömdíszítésed hogy dobhatod fel és hogyan turbózhatod fel téli zselés műköröm díszítésed Moonbasanails termékekkel.


 2. Téli géllakkos körömdíszítések

  Tudod már, hogy milyen lesz az idei téli körömdíszítésed? Tervezgeted már, de még nem jutott semmi használható az eszedbe? Mostani blogbejegyzésünk segít ötleteket, inspirációkat szerezni legújabb téli géllakkos körömdíszítésedhez.


 3. Te is rosszul mosol kezet?

  A téli időszakban különösen fontos a kéz higiéniéja. Nem csupán azért, hogy ápoltak maradjunk – hanem mert az egyszerű kézmosással megvédhetjük magunkat a cseppfertőzéses betegségektől.
 4. Indul a halloween party!

  Készíts magadnak stílusos körmöket matricák segítségével! Hamarosan itt van október vége-november eleje. A temetők gyertyafényes csendje mellett megkezdődik a halloween party-k ideje is. 5. A körömbőr ápolása

  A körömágy, a körömágybőr érzékeny terület, amely hamar megsérülhet, könnyen túlszárad, beszakad. Fontos, hogy a megfelelő módon ápoljuk. 6. Fejezd ki az egyéniségedet Moyra körömnyomda segítségével!

  Egyre népszerűbb körmös technika a körömnyomda használata. Nem csoda: segítségével azok is tökéletes mintákat körmükre varázsolni, akiknek nincs semmi rajzkészségük, gyakorlatuk, vagy otthon szépítik körmeiket. Emellett nagy előnye, hogy minden típusú körömre alkalmazhatjuk: a hagyományosan lakkozott, az épített zselés, a porcelán, illetve a gél lakkozottra is.
 7. Amit tudnod kell az otthoni géllakozásról

  A gél lakkok növekvő népszerűségének köszönhetően egyre többen szeretnék elsajátítani felvitelének alapelveit. Szeretnék otthon elkészíteni a saját körmeiket, nem akarnak körmöshöz járni. A géllakkozás egyáltalán nem boszorkányság, meg lehet tanulni. 8. Mit tegyél, ha letörik a körmöd?

  Nincs annál bosszantóbb, mint amikor nyaralás közben, vagy esti partira készülve letörik a hosszú, hetekig növesztett, gondosan ápolt és lakkozott körmöd. Ilyenkor fájó szívvel bár, de a legtöbben olló után nyúlunk. 9. Szuper manikűrtippek a nyaralásra!

  Mindenki úgy szeret elindulni nyaralni, hogy a külseje rendben van, hiszen egy vakáció alkalmával készülnek fotók is, amiken egyértelműen szeretnénk jól kinézni, nem azt lesni később, hogy de borzalmasan lenőtt a hajunk, vagy éppen töredezett a körmünk.


 10. Nyárra válassz tartós megoldásokat!

  Amennyire várjuk a nyarat minden évben, olyan kihívásokat is állít elénk. Bár ez az egyik kedvenc évszakunk, mert strandolhattunk, nyaralhatunk, bulizgatunk, lazíthatunk, jól érezhetjük magunkat, vannak bizonyos kihívások, amik kifejezetten a nyárhoz kapcsolódnak. 11. Nyári gél lakkos körömdíszítések

  A nyári gél lakkos körömdíszítésed megtervezéséhez sosem lehet elég korán hozzákezdeni. Nincs ez másképp most sem, hiszen már egyre jobb idő van és a ruhatárunkat is a kellemesebb, naposabb és szellősebb időkhöz igazíthattuk.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}