Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Szabad-e otthon körmözni?

  Az otthoni körmözés nagyon megosztó téma. Vannak, akik szerint simán meg lehet csinálni otthon a körmeinket, és vannak, akik pedig mindenképpen a műkörmösre esküsznek, és úgy vélik, hogy nem szabad ezzel otthon kontárkodni. 2. A műköröm három pozitív hatása

  A műköröm sokak számára egy teljesen fölösleges hóbort, sőt előszeretettel hangoztatják azok, akik nem hívei ennek a megoldásnak, hogy számos negatív hatása van, különösen, ami a valódi körmöket illeti.


 3. Az ezerarcú kék a körmökön

  A nyárról sokaknak a sárga, narancs, rózsaszín és piros színek jutnak eszébe, de számomra a kék is legalább annyira ideillik, már csak azért is, mert aki csak teheti az ideje nagy részét vízben, vízparton tölti a melegebb napokon.


 4. Ne csak a kezedre figyelj!

  Nyáron a melegebb idő miatt kevesebb ruhát hordunk, és ilyenkor bizony előkerülnek olyan testrészeink is, amik máskor nem. Gondolunk itt például a lábakra, azon belül is a lábfejre, és bizony ezzel együtt a lábkörmökre, amiket sokan hajlamosak elhanyagolni, és csak ilyenkor jönnek rá, hogy ez mekkora hiba volt.


 5. Növesztenéd a körmeidet? Gél lakkozz!

  Sokan szeretnének szép hosszú körmöket, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy ez csak úgy megadatik neki. Sokan vannak, akik egy darabig tudják növeszteni, aztán előbb-utóbb letörik valamelyik, és kezdhetik elölről az egészet.


 6. Mekkora legyen a körmöm?

  Amikor valaki először rakat fel magának műkörmöt, az egyik első kérdés, ami felmerül benne, az az, hogy vajon mekkora körmei legyenek. Nehéz ezt megválaszolni, hiszen gyakorlatilag nincs határ (ésszerű kereteken belül legalábbis), lehet bármilyen hosszúságú a köröm.


 7. Solar effect gél lakk használata lépésről lépésre

  A különleges hatású, napfényre színét változtatni képes gél lakk, az új Solar effect gél lakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez. A Solar effect gél lakk az igazi napimádók gél lakkja. Most kicsit jobban megismertetjük veled ezt az új gél lakk családot és bemutatjuk, hogyan készítheted el te is gyorsan és könnyedén legújabb Solar effect gél lakkos körömdíszítésed.


 8. Miért jó, ha te is megtanulsz körmöt építeni?

  A műkörömépítés alapvetően, és nem véletlenül egy szakma. Nagyon sok olyan technika létezik, amit a megfelelő segítség nélkül nem lehet teljes mértékben elsajátítani. A legújabb trendek követése és a legújabb módszerek megtanulása folyamatos szakmai továbbképzést igényel.
 9. Baj-e, ha nem megy a körmöd a ruháidhoz?

  Bevallom, nekem állandó dilemma, egyszerűen bántja a szememet és idegesít, ha a körmeim nem passzolnak a ruháimhoz. Éppen ezért én nagyon sokáig nem akartam sem gél lakkot, sem műkörmöt, sem egyéb tartós megoldást, mert egyszerűen úgy éreztem, hogy ebben az esetben nem tudnám kellő gyakorisággal váltogatni a körmöm színét.


 10. A strand a szép körmök halála?

  Nyáron sok szempontból jobban oda kell figyelnünk a külsőnkre: a naptól védeni kell a bőrünket, a hajunkat, strandvíztől pedig a körmeinket. Biztosan Te is kerültél már abba a helyzetbe, hogy a szépen sikerült manikűröd már aznap délután teljesen tönkrement a strandon.


 11. Extrém körmök, extrém élet

  Időről-időre körbejárják az internet hullámait olyan fotók, amelyeken extrém hosszú körmökkel pózolnak fiatalabb és idősebb hölgyek. A 30 centiméter fölötti „képződmények” egyeseket megdöbbentenek, másokat megbotránkoztatnak, megint mások visszataszítónak találják őket, sokan pedig azon gondolkodnak, hogy hogyan lehet ilyen körmökkel élni. 12. A japán manikűr/-pedikűr és a nyár

  Ezen a blogon már sokszor írtunk arról, hogy mi is az a japán manikűr, milyen előnyei vannak és hogyan is kell elkészíteni. A japán manikűr a köröm és a kéz ápolásának természetes módja, amely mélyen táplálja a szöveteket, és természetes hatású, látványosan ápolt eredményt biztosít.


 13. Királyi manikűr

  Harry herceg és Meghan Markle pár héttel korábbi esküvője hónapok óta lázban tartotta a világot. Egy pillanatra sem csökkent a média és a rajongók kíváncsisága a ruhák, frizurák, ékszerek és természetesen a körmök tekintetében, még a ceremónia után sem, folyamatosan elemzik a hozzáértők és a kevésbé hozzáértők a résztvevők választásait.


 14. Extrém körömdivat: testrészek a körmökön

  Nagyon termékeny az idei körömtrend a meghökkentő irányzatok kitermelése szempontjából. Bár nem tettünk hitet a szélsőségekről való beszámolók mellett, azért a nagyon szokatlan dolgokról eddig is jelentést tettünk, és ez lesz a negyedik híradásunk idén ebben a témában, pedig még nem értük el az év felét.


 15. Várandósság és körömfestés - összefér vagy sem?

  A várandósság ideje, konkrétan az ilyenkor elkerülendő vagy éppen megteendő dolgok mindig szélsőséges vitákat váltanak ki az érintettek és az érdeklődők körében. Sajnos a legtöbb dologgal kapcsolatban nem áll rendelkezésre egyértelmű eredménnyel rendelkező kutatás, a kismamák csak véleményekre támaszkodhatnak (legyen az orvos, barátnők, szülők és egyéb tanácsadók véleménye).


 16. One step géllakk

  A One step géllakk egy újgenerációs géllakk. Jobb tapadás és jobb fedőképesség jellemzi. A One step géllakk legnagyobb előnye, hogy nem szükséges bonder (tapadás elősegítő műköröm alapanyag) az előkészített körömlemezre, hanem egyből felvihető a géllakk és már egy rétegben is tökéletesen fed.


 17. Kreatív nyári körömdíszítési tippek

  A sokak által várt és kedvelt évszak, a nyár végre megérkezett és számos okot ad most arra a számunkra is, hogy kiéljük kicsit kreativitásunkat és megvalósítsunk olyan körömdíszítési technikákat, amelyeket korábban még nem próbáltunk. Most három hónapon át ötletmorzsákkal és inspiráció bombákkal fogunk megszórni, hogy a nyári körömdíszítéseid még látványosabb és hatásosabb külsőt kaphassanak.


 18. Az Ombre körömdíszítés

  Az ombre körömdíszítés - igaz már nem újkeletű divatról beszélünk, mégis mind a mai napig megőrizte töretlen népszerűségét a látványos színátmenetekkel tarkított körömdíszítő technika. Az ombre technika nem csak a körömfestésben, de a divat és a szépségápolás több területén is jelen van és napi szinten alkalmazzák azt. Most egy kicsit többet is megtudhatsz erről a technikáról és az ombre körömdíszítésekről.


 19. Akril hatású matrica

  Akril hatású matrica, ami megkönnyíti, hogy művészi hatású körömdíszítést készíts magadnak különösebb kézügyesség vagy művész véna nélkül. Roppant egyszerű a körömdíszítés az Akril hatású matricákkal, hiszen csodás mintákat varázsolhatsz magadnak pillanatok alatt.


 20. Nyári köröm- és körömágyvédelem

  Miért kell külön gondot fordítanunk a nyári körömápolásra? Gondoljuk csak végig! Nagyon sokat nyúlkálunk vízbe: ki a strandon, ki a gyümölcsöt mossa, ki csak a hűsítés végett, ki pedig a szokásos rituálék (mosogatás, kézmosás miatt).Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}