Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Gél lakk kupon

  Gél lakk kuponnal a vásárlás élménye még élvezetesebb és még jobban garantált, hogy pénzedért még több mindenhez juthatsz. Most összeszedtük neked, hogy mi mindenre és hogyan válthatod be a Moonbasanails gél lakk kuponod.


 2. 5 népszerű karácsonyi ajándék ötlet

  5 népszerű karácsonyi ajándék ölet, amivel biztosan nagy örömet okozhatsz majd annak, aki ajándékba körömdíszítő szettet kap tőled karácsonyra. Hamarosan itt van az év legjobban várt időszaka és néha igazi fejtörést okoz egy jó ajándék kiválasztása, aminek tényleg lehet örülni? Íme a mi tippünk idén karácsonyra, amivel biztosan nem fogsz mellé. 3. Körömtippek időzavarban szenvedőknek

  Szép, ápolt, igényes körmöket szinte mindenki szeretne, ugyanakkor sokan azért nem tudják megvalósítani, mert egyszerűen nincs rá elég idejük. Igen, tudom, lehet mondani, hogy mindenki arra szakít időt, amire igazán szeretne, de azért valljuk be, egy igazán szép manikűr elkészítése sokáig tarthat, különösen akkor, ha magadnak csinálod, és nincs még benne túl nagy gyakorlatod.


 4. Tiger Eye manikűr

  Annyiszor hallani a Tiger eye kifejezést körmös berkekben, viszont meglepően sokan nem tudják, mit is kell érteni alatta. Amikor még nem ismertem ezt a fajta körömlakkot, valami barnás-sárgás-aranyszínű színhatást képzeltem el, esetleg némi feketével.


 5. Egy igazán menő és gyors megoldás: thermo gél lakk

  Van az úgy, hogy az embernek nincs sok ideje a körmeire, de mégis azért szeretne valami szép manikűrt villantani, ami nem unalmas. Világos, hogy amikor nem érsz éppen rá, akkor nem a hosszú, időigényes, pepecselős megoldások érdekelnek, és beéred valami egyszerűbbel is, viszont nyilván szeretnéd, ha azért látványos lenne.


 6. Körömdíszítési tippek Géllakk Induló készlethez

  Körömdíszítési tippek Géllakk Induló készlethez, ha nincs ötleted, hogy milyen legyen a következő géllakkos körömdíszítésed. Készültünk pár egyszerűbb és néhány fantáziadúsabb megoldással, amit Géllakk Induló készleted használatával is megvalósíthatsz.


 7. Géllakk Induló készlet használata

  A Géllakk Induló készlet használata bárki számára roppant egyszerű és akár egy kellemes délutáni program is lehet, hiszen a készletet úgy alakítottuk ki, hogy az egy teljesen kezdő számára is első ránézésre is egyértelmű és könnyen érthető legyen.


 8. Géllakk Induló készlet

  Géllakk Induló készlettel lehet csak igazán szép és tartós a körömdíszítés. A Moonbasa Géllakk Induló készleten keresztül részletesen bemutatjuk és elemezzük, hogy miért érdemes akár kezdőknek vagy akár már gyakorlottabbaknak is ezt választaniuk, hogy magabiztosabban elkészíthetők legyenek a géllakkos körömdíszítések.


 9. A gel look nem gél lakk

  A gel look nem géllakk! Ez az első és legfontosabb szabály, amit mostani blog bejegyzésünkben szeretnénk mindenekelőtt leszögezni. Sok tévhit és félreértés kering a neten is ezzel kapcsolatban, amit most végérvényesen szeretnénk kicsit helyre pakolni, hogy senki se érezhesse magát becsapva.


 10. Ajándék ötletek

  Ajándék ötleteket keresel, hogy mivel lephetnéd meg párod, vagy csak szeretnél egy igazán kreatív és szórakoztató meglepetést szerezni egy közeli ismerősödnek? Akkor most ez a blog bejegyzés pont Neked szól!


 11. Lehet-e otthon gél lakkozni?

  Sokszor halljuk, hogy a gél lakkozás szakértelmet igényel, és csak képzett körmössel érdemes megcsináltatni. Ennek ellenére valószínűleg mindenki látott már példát a környezetében arra, hogy valaki magának készítette a gél lakkot, és mégis jól nézett ki az eredmény, nem lett semmi problémája belőle.


 12. Tiger eye gél lakk

  A Tiger eye gél lakkok segítségével különleges fényjátékot varázsolhatsz körömdíszítésedbe egy kis trükknek köszönhetően. A Tiger eye gél lakkok hétköznapokon, de alkalmi eseményeken is kiválóan megállják a helyüket körömdíszítésed ékeként.


 13. Világító gél lakk

  A világító gél lakkok segítségével olyan különleges, sötétben világító körömdíszítésre tehetsz szert, amely biztosan vonzani fogja mindenki tekintetét, akivel egy helyiségben tartózkodsz éppen.


 14. Minden az előkészítésen múlik

  Sokszor hallhatjuk, hogy mindennek az előkészület az alapja. Éppen azért, mert olyan sokszor emlegetik, hatalmas közhelynek hangzik, de bizony igaz, legalábbis az életünk legtöbb területén.


 15. Solar effect gél lakk

  A Solar effect gél lakk az igazi napimádók gél lakkja. A különleges hatású, napfényre színét változtatni képes gél lakk, az új Solar effect gél lakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez. 16. Rágod a körmöd? Segíthet a műköröm!

  A körömrágás rossz, ám széles körben elterjedt szokás, ami jobban fogva tudja tartani az embert, mint bármilyen káros szenvedély. Rengetegen vannak, akik rágják a körmüket, bár nem akarják, és igyekeznek odafigyelni, mégis elég egy pillanatnyi elmerengés ahhoz, hogy már megint arra eszméljenek, hogy a körmök a szájukban van.


 17. Körömdíszítés tanácsok az őszre

  Körömdíszítéssel sokféle szisztémát lehet követni, de kétségtelen, hogy az éppen aktuális évszak, vagy valamilyen ünnepnek a szezonja mindig megmozgatja egy kicsit a körmösök, illetve a műkörmökre vágyó kliensek fantáziáját.


 18. A nyár megviselte a körmeidet - megérdemelnek egy nagygenerált!

  A nyár alapvetően csodálatos időszak, és az emberek többsége nagyon szokta várni a nyaralást, vakációt, vagy csak egy-egy nap strandon pihenést. Tudni kell azonban, hogy a testünket megviselheti a nagy meleg, és nem utolsósorban az erős napsugárzás. Ennek egyik jele, hogy például a hajunk és a körmünk kiszárad, töredezik.


 19. Őszi körömdíszítési tippek

  Ismét beköszöntött az ősz, elindult az iskolaszezon és minden kezd visszatérni a jólmegszokott kerékvágásba. A természet is elkezdi felölteni őszi köntösét és a nyári élénk, vibráló neon színek helyét szépen lassan átveszi az elegánsabb és visszafogottabb földszínek egyvelege. 20. A szép köröm az ápoltság része – te adsz a körmeidre?

  Az ápoltság meglehetősen tág fogalom, nagyon sok dolog határozza meg, hogy mennyire tekintünk valakit ápoltnak. A tisztaság persze alap, és az öltözék is nagymértékben meghatározza az összképet, azonban ma már egyre inkább figyelünk a részletekre is, amik korábban talán lényegtelennek tűntek. 21. Túl hosszú lett a műköröm - mi a megoldás?

  Nemrégiben ejtettünk szót arról, hogy milyen hosszúságú köröm lehet ideális, és felsoroltunk szempontokat, amik megkönnyítik a döntést. Persze az ember időnként szeretne váltani, kísérletezgetni, ezért kipróbál a megszokottól eltérő hosszúságot is. Így fordulhat elő, hogy talán egy kicsit merészebb voltál, amikor a körmös az megkérdezte, hogy mekkora körmöket szeretnél, és a mindennapok során bizony rá kell jönnöd, hogy túl hosszú műkörmöket sikerült felrakatni.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}