Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Mit válasszunk körömdíszítésnek kora tavaszra?

  Lassan túljutunk a téli ünnepek determinálta körömmintákon, és – bár még egy hónap hátra van – apránként elegünk lesz a jeges, hópelyhes és deresen csillogó manikűrökből is. Nem véletlen, hogy a divat világában is ilyenkor kezdik nyilvánosságra hozni a következő tavasz és nyár trendjeit is, és ezekkel karöltve elkezdhetünk tájékozódni a soron következő körömdivat jellemzőiről is.


 2. Törött üveg manikűr türelmeseknek

  Már a tavalyi évben is óriási divat volt a csillogó-sziporkázó körömfestés, és ez a trend az idei évben csak tovább gerjed. Már ezen a blogon is bemutattunk különféle márványos, fémes manikűröket, amelyek az egyik ágát képviselik a csillogó, drágakőszerű festéseknek. Most egy olyan mintát mutatunk, amelynek a végeredménye egy 3D hatású köröm, amely rabul ejti és keresztül-kasul tükrözi magában a fényt.


 3. Leszel a Valentinem?

  Megérkezett ismét hazánk egyik legvitatottabb ünnepe, a Valentin-nap. Túl azon, hogy sokan érzelgősnek tartják a szeretet-szerelem megünneplését, vagy éppen azzal van a bajuk, hogy miért kell egyetlen napot kijelölni erre az évben, mások meg éppen azzal nem tudnak megbékélni, hogy a nyugati kultúrából átvett, kizárólag az ajándékboltosok örömére kitalált öncélú hepajnak tartják ezt a napot. 4. A 2017-es év divatszínei

  Korábban már volt arról szó, hogy a Pantone által minden évben kihirdetett versenyben idén a lombzöld nyerte el a „Az év színe” megtisztelő címet. Igen ám, de a versenyben további színeket is meghatároznak, amelyek a fő színnel együtt, azt kiegészítve képviselnek egy látványvilágot, és a divat, a tervezés legkülönfélébb területeiről (lakberendezés, ruhatervezés, smink, haj) emlékeztetnek az év kijelölt hangulatára.


 5. Valentin napi körömdíszítések

  Készülj fel a Valentin napra és már most tervezd meg ünnepi körömdíszítésed! Néhány remek ötletet összeszedtünk most neked, amihez most az ötleteken túl konkrét bevásárlólistát is találsz, ha valamelyik tipp megtetszene.


 6. Milyen formájú körmöket kérjünk, készítsünk 2017-ben?

  Nagyon régen ejtettünk már szót a körömformákról, hiszen – bár természetesen ezeknek is minden évben meg van a maguk trendje – a való életben általában úgy van, hogy mindenkinek meg van, ami tetszik, ami kényelmes és általában azt kéri a műkörmösétől. Azért, így az új év hajnalán pillantsunk kicsit a kifutókra, tájékozódjunk róla, hogy a divatguruk mely formákat részesítenek előnyben 2017-ben. 7. Baby Boomer az ismerős ismeretlen

  Bár a festés maga legalább olyan népszerű mint a francia, ha csak a nevét mondjuk, még nem biztos, hogy tudjátok miről van szó. A műkörmösöknél az egyik leggyakrabban kért minta, hiszen angyali visszafogottságával, végtelen változatosságával, izgalmas sokszínűségével a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát képviseli.


 8. 5 tipp a zselélakk leoldásához

  Bár a zselélakk használata egyszerű, néhány esetben megszenvedhetünk a lakk eltávolításával. Általában – főleg, ha az adott lakk termékhez a saját oldószerét használjuk – a lemosás is zökkenőmentes, de előfordulhat, hogy nehézségekbe ütközünk.


 9. Hogyan szabaduljunk meg otthon a zselélakktól?

  Elmúltak az ünnepek, és igaz, hogy még bennünk van az évkezdés izgalma, de lassan vissza kell térnünk a megszokott hétköznapokhoz. Lekerülnek az ünnepi sminkek, és lassan feleslegessé válnak az extrém vagy éppen túlzottan ünnepélyes körömminták is. 10. 2017 a zöld újjászületés éve lesz!

  Bár tavaly a színek mesteri nem tudtak egyértelmű döntést hozni, 2017-ben úgy látszik sikerült konszenzusra jutni és megszületett az egész évet átívelő és nem csak a divatban, de az élet számos területén megjelenő vezér színárnyalat, a lombzöld.


 11. Újévi körömfogadalmak

  Itt az új év első hónapja és ilyenkor mindenki összegez, értékel, és levonja a konzekvenciákat az elmúlt esztendőből. Ilyenkor azonban már érdemes kicsit az elkövetkező időszakra is gondolni, és kifizetődő összeszedni néhány szabályt a manikűrünkkel kapcsolatban is, amellyel számos kellemetlenséget megelőzhetünk majd.

 12. Még több körömdíszítés az újévre!

  Még mindig nincs ötleted milyen körömdíszítést készíts az évvégi nagy bulira? Valami elegánsat szeretnél, de mégis olyat, ami passzol egy vidám évzáráshoz? Akkor csapj le még gyorsan 2016 legjobb körömdíszítéseire!


 13. Ünnepi fény és csillogás 2. rész

  A karácsonyi és szilveszterre szánt körömdíszítési tippek sorozatunk második részéhez értünk, amiben további ötleteket és tippeket adunk arra, hogyan valósítsd meg a legszebb és a legtrendibb megoldásokat egyszerűen.


 14. Zselés műköröm minták újévre

  Közeledik az év várva várt nagy bulija, az év utolsó nagy tombolása, amit ki-ki a barátaival tölthet. Persze, hogy a Szilveszterről beszélünk. És a Szilveszternek nem csak a pezsgő és a konfetti az alapvető tartozéka, hanem a csini megjelenés is, ezért fontos, hogy körömdíszítésed is tökéletesen illeszkedjen az alkalomhoz!


 15. 2x4 különleges ötlet karácsonyra egy körmözés-imádónak

  Napjainkban a jól ápoltsághoz vagy éppen a trendi és stílusos öltözködéshez hozzá tartozik a körmök festése is. Sokkal erősebb ez a divat mint eddig bármikor, és úgy tűnik évről-évre erősödik – a hajfestés trendjéhez hasonlóan – hiszen eljött a láthatatlan körömfestés és a „tisztasági körömfestés” kora is, vagyis azok is festik a körmüket, akiket ez eddig nem érdekelt.


 16. 2017 a páva éve

  A páva az egyik legsokszínűbb állat a világon. Gyönyörű színes tollazat, kecses tartás. Nem csoda, hogy a divat világát is meghódította ez a gyönyörű élőlény. Ezért 2017 a páva színeinek jegyében fog telni.


 17. Ünnepi fény és csillogás 1. rész

  Az ünnepekhez – különös tekintettel az év végiekre – hozzá tartozik a csillogás. Talán a fagyos téli időszak, a jég és a hó kristályai, a korán sötétedő napokat kissé megvilágító utcalámpák csillanása a nedves-jeges utakon, szóval ezek a látványok kötik elválaszthatatlanul a karácsonyi körömmintákhoz és trendekhez a csillámokat, kristályokat és glittereket.


 18. Élő körmök

  Láttunk már sok furcsaságot a körömlakkozásban, jöjjön most egy újabb ötlet, amely nem valószínű, hogy el fog terjedni, de érdekességnek, alkalmi manikűrnek jó lehet. Különösen a karácsonyi szezonban, amikor télies mintáinkkal igyekszünk kitűnni a tömegből.


 19. 5 élethelyzet, amikor kiváló választásnak bizonyulhat a géllakk-készlet karácsonyra

  Bizony, elmúlt már Mikulás, így kezd szorítani a csizma, no nem csak a virgács miatt, hanem azért is, mert itt az ideje beszerezni az ajándékokat. A férfiak gyakran meg vannak lőve, hogy milyen ajándéknak örülne a párjuk. Nézzünk néhány férfiaknak szóló érvet a zselélakk-készlet mellett (amelyeket, ha gondolod, mutass meg a párodnak)!


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}