Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Szerencsét hozó motívumok

  Ha hiszel a szimbólumok és minták erejében és szeretnél biztosra menni, hogy jó szerencsével és boldogsággal induljon az újéved, válassz új körmödre olyan mintát, ami segítségedre lehet ebben! Válassz az alábbi szerencsehozó szimbólumok közül, és tudd, meg miben erősítik újévedet!


 2. Szabadulj meg a körömrágástól végleg!

  Mindenki a csodás ünnepi díszű körmeit mutogatja, te pedig mélyen a zsebedbe dugod a kezed, mert szégyelled tövig rágott körmeidet? Ha újévi fogadalmaid között szerepel idén, hogy leszokj végre a körömrágásról, akkor segítünk! Tippjeinkkel pár hét alatt neked is újra ápolt és csodás kezeid lehetnek! 3. Téli kézápolás a bársonyos bőrért

  A hideg téli időjárás kezeinket viseli meg leginkább, és a hidegtől kiszáradt, viszkető bőrt mindenki szeretné elkerülni. Ha ügyelsz a megfelelő kézápolásra télen is, elkerülheted a kellemetlen tüneteket! Mutatunk pár egyszerű szabályt, melyeket betartva kézbőröd egész évben bársonyosan puha marad.


 4. Milyen eszközök kellenek ahhoz, hogy otthon is ápolhasd a körmödet?

  Aki szereti az ápolt, szép körmöket, de nem mindig van ideje eljutni körmöshöz, esetleg a pénzt sajnálja rendszeresen kiadni rá, abban előbb-utóbb valószínűleg felmerül a kérdés, hogy nem érné-e ezt meg inkább otthon, saját magának megcsinálni. A válasz pedig az, hogy valószínűleg de, mind időben, mind pénzben.


 5. Élő korall: a 2019-es év színe

  Élő korall lett a 2019-es év színe a Pantone szerint. A két évvel ezelőtti babarózsaszínnél némiképp élénkebb az élő korall, ami a szakértők szerint az egész évet meghatározó szín lesz nem csak a divatban, de a lakásdekorációban, az internetes felületeken és életünk számos további területében is. 6. Nem érsz rá? Akkor ne most körmözz!

  Az otthoni körmözés mellett a két legfőbb érv az szokott lenni, hogy egyrészt olcsóbb megoldás, mint eljárni profi körmöshöz, másrészt időtakarékos. Hiszen nem kell elmenned sehová, bármikor, amikor épp otthon vagy, nekiállhatsz, így máris feleannyi ideig tart az egész, mintha odamennél, esetleg kicsit várnod is kellene. 7. Ajándéktippek körömimádóknak

  Legjobb barátnőd odáig van a körmös kellékekért, esetleg a tesód műkörmös? Mit lehet venni egy körmözésért rajongónak? Még nem késő beszerezned pár ajándékot, ha meglepnéd őket egy kis aprósággal. Megmutatjuk, mik azok a kiegészítők, amiknek mindenki örülhet függetlenül attól, hogy milyen stílusú körmöket szokott készíteni. Ha pedig teljesen kezdő körmösnek szeretnél valamit a fa alá tenni, nézd meg a legjobb szetteket!


 8. Van-e olyan, hogy valakinek nem megy a körmözés?

  Nagyon sokszor hangsúlyozom, hogy a körmözés megtanulása nagyrészt gyakorlás kérdése. Senki nem születik úgy, hogy tudja, még a profi körmösök sem. Kezdőként még a legjobbak sem tudnak olyan körömcsodákat kreálni, amik láttán leesik az állad – hosszú út vezet odáig, hogy valaki igazán jó legyen.


 9. Meddig jó egy körömlakk?

  Neked is vannak több éve vásárolt körömlakkok a fiókodban? Nyugi, szinte mindenkinek. De vajon honnan tudhatod, hogy az még jó, és nyugodt lélekkel rákenheted a körmeidre, vagy inkább már mellőznöd kellene?


 10. Hogyan ápold a körmös kellékeidet?

  Ha gyakran készíted el a saját manikűrödet, mostanra bizonyára szép készletet halmoztál fel a körmös kellékekből. Ahhoz, hogy ezek sokáig használhatók maradjanak, nem árt, ha rendszeresen karbantartod őket, vigyázol rájuk, így nem kell túl gyakran cserélned az eszközeidet – így éri meg igazán magadnak csinálni a körmeidet.


 11. Körömnyomda a tökéletes mintákért

  Mikor még nem sokat tudtam a körmözés világáról, csak csodáltam az alkotásokat mások kezén, a legnagyobb döbbenettel sokszor a körmökre kreált tökéletes mintákat néztem. Annyira szabályosak, szépek, aprólékosak. Mindig úgy gondoltam, hogy különleges tehetség kell ahhoz, hogy valaki ilyeneket tudjon alkotni.


 12. Színes üvegek a körmödön

  Annyiféle különleges körömdíszítést láttam már, és bevallom, nem túl nehéz engem ezekkel megfogni. Imádom az egyedi mintákat, a feltűnő körmöket, bár tudom, nem valók mindenhová.


 13. Évvégi hajrá és csomagfeladás 2018 végén

  Már csak alig pár hét maradt ebből az évből és éppen ezért most szeretnénk néhány fontos információt megosztani veletek, hogy a karácsonyi és szilveszteri körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.


 14. Napon más színű – solar effect gél lakk

  A színváltós körömlakkok szerintem a legmenőbbek közé tartoznak, én imádom, hogy időnként a nap folyamán változnak, nem bírom megunni. Lehet ez valami kislányos rajongás, de ha ilyesmit látok, nem bírom megállni, hogy ne próbáljam ki. 15. Lehet-e körmözni várandósan?

  Amikor az ember lánya megtudja, hogy kisbabát vár, szinte azonnal felmerül benne a kérdés, hogy mennyire kell ezentúl vigyáznia magára, illetve mennyire folytathatja a régi életét zavartalanul.


 16. 5 káprázatos karácsonyi manikűr

  5 káprázatos karácsonyi manikűrrel készültünk most a számodra, hogy legyen időd megtervezni, milyen legyen az idei karácsonyi körömdíszítésed. Szerezz ötleteket, inspirációkat és valósítsd meg bátran Moonbasanails termékekkel a legjobbakat!


 17. Mikre van szükséged, hogy magad csináld a gél lakkodat?

  A körmösök szeretik elhitetni, hogy otthon, magának nem tud az ember olyan igazi profi manikűrt készíteni, pláne nem tartósat. Valójában ez persze nem igaz: a megfelelő eszközökkel tudsz magadnak meseszép körmöket kreálni, csak gyakorlás kérdése az egész – a körmösök sem úgy születtek, hogy meg tudták csinálni.


 18. Karácsonyi körömdíszítési tippek

  Karácsonyi körömdíszítési tippekkel készülj fel a karácsonyi szezonra és szerezd be az ünnepekre szükséges alapanyagokat és kellékeket még időben! Mostani válogatásunkból négy igazán karácsonyi körömdíszítési tippel leszel gazdagabb. 19. Benőtt köröm: hogyan szabadulhatsz meg tőle?

  A körmeinkkel alapesetben nem sok problémánk adódik azon kívül, hogy díszítjük őket, hogy mutatósak legyenek. Előfordul azonban néha, hogy egészségügyi problémákat okoznak, amik meg tudják keseríteni a mindennapjainkat, mert ezek bizony járnak némi fájdalommal.


 20. Miért nem köt meg a gél lakkom?

  Miért nem köt meg a gél lakkom? – kérdéssel te is találkoztál már korábban? Vagy tapasztaltál már hasonlót amikor gél lakkos körömdíszítésed készítetted, hogy nem sikerült teljesen a kötési folyamat? Most mindenre megtalálod a választ és tippeket is adunk arra, hogy miért nem kötött meg a gél lakkod korábban.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}