Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Francia manikűr: Kezdetektől napjainkig

  A francia manikűr kimeríthetetlen téma, hiszen a megszületése óta töretlenül része a körömfestés divatjának. Tulajdonképpen nem tudott még másik olyan festésmódot adni a világnak a körömpingálás piaca, amely ilyen hosszú időn át tartotta volna magát a trendben, illetve ilyen sok változata lett volna.


 2. Tartós körömdíszítés hátizsákos turistáknak

  Hosszú és kemény tél után hirtelen köszöntött ránk a szinte-szinte nyár. Zöldülnek a fák, zsendül a fű és egyre több minden borul virágba. Ki bírná ki ezentúl a szobában? A természet szerelmeseit már hívja-csalogatja a természet, és nem fogja nyugton hagyni őket egészen a késő őszi hidegek beálltáig (vagy utána sem). 3. 9 elképesztő zselés műköröm a nyárra

  Hamarosan itt vannak a forró hetek és azon kell aggódnunk, hogy hogyan vészeljük át a rekkenő hőséget és hova meneküljünk hűsölni és felfrissülni a kánikula elől. Most összegyűjtöttük Neked mindazokat a zselés műköröm tippeket, amelyekkel biztos eredményt érhetsz el az idén nyáron.


 4. Pasifogó körmök a nyárra 1. rész

  Ebben a ragyogó tavaszban már most elkezdhetjük gyakorolni a nyári pasifogó körmöket. Mitől lehet pasifogó egy köröm? Tévedés, nem attól, hogy mi nagyon dögösnek találjuk magunkat benne, hanem attól, hogy a férfiakat vonzza. Azt pedig, hogy nekik mi tetszik, csak ők tudják megmondani. Ha nincs még az életünknek párja, akit meg tudnánk kérdezni, kénytelen vagyunk a statisztikákra hagyatkozni.


 5. 8 fantasztikus géllakkos körömdíszítés a nyárra

  Szerencsére visszafordíthatatlanul közleg a nyár, egyre inkább szükség van időtálló körömdíszítésre, ami ellenáll a strandolásnak és a bulizásnak! A gél lakkos körömdíszítések pont azoknak jó, akik az egész nyarat aktívan töltik! Less el pár tuti műköröm tippet és valósítsd meg saját nyári körömdíszítésed gél lakkok és kiegészítők segítségével!


 6. Menyasszonyi körömdíszítések

  Már többször írtunk a menyasszonyi trendekről, hogy mire érdemes figyelni, mit kell szem előtt tartani és mit nem szabad elkövetni, ha tökéletes eredményt szeretnénk elérni. Most pedig képekben foglaljuk össze, mindazt, amiről eddig írtunk. Avagy jöjjön néhány körömdíszítési tipp a frissen házasulóknak!


 7. A japán manikűr lépései és rendszeres használata

  A japán manikűrt bármelyik műkörmös szalonban kérhetjük, hiszen a technológia nem csak elterjedt már hazánkban, de az egyik legnépszerűbb szolgáltatás lett napjainkra. Bár a kereskedelemben kaphatóak hozzá készletek, addig amíg ismerkedünk a módszerrel, érdemes szakemberrel végeztetni az ápolást.


 8. Gyöngyházkörmök természetesen: a japán manikűr

  Mindannyian hallottunk már a gésa-kultúráról, amely kiválóan demonstrálja, hogy Japánban mennyire fontos a szellemi kulturáltság mellett a jól ápoltság is. Pontos és részletes szabályai vannak a haj, a bőr és a körmök rendben tartásának, alapos és gondos ápolásának. 9. Tükröm, tükröm… Üveghatás a körömdíszítéseden

  Még tavaly indult el hódító útjára, de 2017-ben fog csak igazán nagyot szólni. Ez pedig nem más, mint az üveghatás, aminek az elkészítése sok türelmet és kitartást igényel alkotójától, de a végeredmény, ahogy az már lenni szokott az összetettebb mintáknál, itt is kárpótolni fog.


 10. Menyasszonyi trendek idén tavaszra

  Kemény tél után hirtelen köszöntött be a tavasz. Így megállapíthatjuk, hogy hamarosan megkezdődik az esküvői főszezon. Az ébredő tavaszban merészebb és lendületesebb körmök kapnak helyet a házasulandó hölgyek kezén is. Gyakori a térbe kilépő minta, a kontraszt és a meglepő hatások. Érdemes hát utánanézni idejében, hogy milyen trendek határozzák meg a menyasszonyoknak készülő körmöket. 11. Egy újabb édes árnyalat: bemutatkozik az amerikai mogyoróvaj

  Ki ne ismerné azt a kellemesen édeskés ízt, aminek bárki pillanatok alatt rabjává tud válni, ha belekóstol és ha nem vigyázunk, akkor kis idő alatt akár egy egész üveggel is eltűnhet a mogyoróvaj. A rendkívül csábító ám néha kissé veszélyes mogyoróvaj színárnyalat debütál idén a tavaszi-nyári színpalettán.


 12. Zselés műköröm minták húsvétra

  A tavasz egyre inkább érezteti áldásos hatását és az időjárás is kezdi végre feledtetni velünk a mögöttünk álló zord telet. Reggelente már egyre jobban érezhető a nap melegítő sugara, visszakerültek a szekrénybe a vastag kabátok, előkerültek a könnyedebb tavaszi kiegészítők is.


 13. Tavaszi-nyári trend: uralkodik a Mentazöld!

  Már javában a tavaszi heteket éljük és végre magunk mögött tudjuk az igencsak hosszúra és hidegre sikeredett telet. Végre megújulhatunk, felfrissülhetünk a tavaszi napsugarak adta kellemes meleg cirógatásától és levegőben már benne van a nyár kellemes ígérete. Ideje hát felkészülni az idei főszezonra!


 14. Hogyan fessünk tökéletes körmöket? 2. rész

  Előző fejezetünkben alaposan kiveséztük, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni ha tökéletes manikűrt szeretnénk magunknak. Most itt a folytatás, ami a technikákat részletezi, avagy hogyan érdemes a tökéletességet elérni a körömdíszítésben.


 15. Hogyan fessünk tökéletes körmöket? 1. rész

  Megint erősödik a körömfestési divaton belül az a trend, amelyben sima egyszínű flekkekből áll össze a minta. A korábbi cikkünkben említett színárnyalatos körömfestés nem csak abból a szempontból érdekes, hogy szép színárnyalatokat kell összeválogatni, hanem abból is, hogy minden színárnyalat máshogy „adja ki” a körömfestés hibáit, így nagyon érdemes megtanulni és begyakorolni, hogy szép, egyenletes és hibátlan legyen a festés.


 16. Körömgyűrű másképpen

  A gyönyörű ruhák, az elképesztő sminkek mind-mind megkövetelik a különleges manikűröket is. De hogyan tartsunk lépést? Korábban már esett szó a körömgyűrűről, de egészen más megvilágításban. A legújabb divat szerint a gyűrűk valóban magába a körömbe (általában természetesen a műkörömbe) kerülnek bele egy előre elkészített kis lyukon átfűzve.


 17. Tavaszi virágdivat a körmökön

  A legújabb tavaszi virágzás a körmökön olyan álomszerű, mint amennyire nekünk jelen pillanatban az, hogy eljön még a kikelet. A minta sokban hasonlít a gésák ruháján vagy a több száz éves japán porcelánvázákon látható leheletfinom virágmintákhoz. Már csak azért is a hasonlóság, mert világos alapon (főleg porcelán-színeken) mutat a legjobban, hiszen olyan vékony vonalakból, apró részletekből áll, amelyek amúgy nem látszanának.


 18. Leadjuk a drótot

  Lassan végre elmúlik a nehéz időszak és kikeveredünk a tél szorításából. Sőt a hőmérséklet emelkedik, és a nap sugarai is újra megörvendeztetnek minket. Itt van hát az ideje, hogy újra a nemzetközi divatvilág különlegességeire fordítsuk a figyelmünket, azaz leadjuk a drótot az újdonságokról.


 19. Zselés műköröm minták tavaszra

  A tavasz beköszöntével nem csak a természet de a ruhatárunk is megújulni kényszerül. Végre lekerülnek a nehéz és puffos kabátok, a súlyos és merev bakancsok és átveszi a helyüket a lazább és könnyedebb viselet. Ez jellemzi a 2017-es zselés műköröm divatot is idén tavasszal. 20. Tavaszi gél lakk-os körömdíszítés

  Végre magunk mögött tudhatjuk a tél zord és szürke időjárását és a természet is lassan ébredezik és felölti magára sokszínű köntösét. Tarts lépést a természettel és szerezz ötleteket tavaszi gél lakkos körömdíszítésedhez!


 21. Körömkarkötő az idei nyár slágere

  A körömékszerek alkalmazása nem újdonság az elmúlt évek divatjának területén. Találkoztunk már körömkristályokkal, és a 3D díszek különféle foglalatba ágyazott kövekként, gyöngysorként, láncokként megjelenő formáival. Az ékszerek és a körmök évek óta közelítenek egymáshoz, ennek jegyében formálódtak az elmúlt évek legformabontóbb trendjei is, a körömágy-tetoválás, a számtalan, minden percre kiterjedő gyűrűhordás divatja is.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}