Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Lábápolási tippek

  Zord kora tavasz után már a nyári melegeknek örülhetünk, amivel nem is lenne baj, hiszen nagyon vártuk már a cirógató napsugarakat és bizsergető meleget. Úgy néz ki, hogy az átmeneti időjárás elmarad és váratlanul korán kell lenge ruházkodásra váltanunk, ami kézenfekvően azzal is jár, hamarosan elő kell túrnunk a szandálokat a szekrény aljáról.
 2. Akrilgél a forradalmi hibrid alapanyag a műköröm építésben

  A műköröm építés korábbi éveiben – a műanyag tipeket követő, nagy fejlődést jelentő, áldásos időszaktól kezdve – a műköröm-építésnek alapvetően két útja volt: a porcelán és a zselé. Mindkettőnek meg vannak a maga előnyei és hátrányai is, ezekkel mi is foglalkoztunk már nem is egyszer ezen a blogon. 3. Sakk, matt

  Nem olyan régen dobták piacra a matt körömlakkokat és annak még kevesebb ideje, hogy valóban széles színskálából válogathatunk már ezeknek a különleges effekttel bíró körömlakkoknak a piacán. Évről évre menőbbé vált ez alatt az időszak alatt a matt lakk (illetve az utólag lemattított lakk-flekk, ami azért nem ugyanaz), de az idei az első év, amikor igazán kinyílt a matt-világ.


 4. 2018 a bolond trendek éve

  Nem egyszer vettük már idén górcső alá a fura formai trendeket, abban a reményben, hogy egy időre elhanyagolhatjuk a témát, most mégsem bírtuk ki, hogy ne térjünk vissza erre a területre, hiszen itt az új polgárpukkasztó újdonság: a dugóhúzó-köröm.


 5. Indián nyár helyett indián tavasz!

  Az etno minták vagyis a különféle népek díszítőművészetének elemeit alkalmazó trendek, mindig is fontos elemét képezték a divatnak. Örömmel üdvözöltük, amikor 2-3 évvel ezelőtt a magyar kalocsai mintát felkapta a világ, előtte azonban már többször körbefutott bolygószerte az azték, norvég, különféle afrikai minták divatja.


 6. Tavaszi kézápolás

  A tavasz több szempontból is nehéz időszak a kezeink és a körmeink számára. A hosszú tél alatt, akármilyen gondosan is próbáltunk odafigyelni, a vitaminraktáraink bizony kimerültek.


 7. Fordított nailtip technika

  Sokan kértétek, ezért elkészítettük számotokra a Moonbasanails Fusion AcrylGel-el és a raszteres nailtip-el készült fordított nailtip technikát. Kezdőknek és haladóknak egyaránt könnyen átvehető és átültethető a technika, hiszen kis gyakorlás után bárki könnyedén tudja majd alkalmazni.


 8. Milyen eszközök szükségesek egy kezdő műkörmösnek?

  Sokan azt gondolják, hogy egy kezdő számára, az alaplépések elsajátításához vagy éppen a gyakorláshoz akármilyen olcsó eszközök és termékek megfelelőek lesznek, úgyis csak „elkeni, elpazarolja” őket. Ez óriási tévedés. Most összeszedtük a teljesség igénye nélkül, hogy mi mindenre lehet szükséges egy kezdő műkörmösnek.


 9. Szeretném megtanulni a műkörmözést!

  A műköröm-építés divatja évtizedekkel ezelőtt kezdődött és ahogy telik az idő, egyre nagyobb és nagyobb méreteket ölt. Ahogy szinte a jól ápoltsághoz hozzá tartozik a festett haj, úgy a festett köröm/műköröm is fontos elemét képezi a trendi és ápolt női imidzsnek.


 10. Tavaszt, most!

  Enyhe tél után fagyos tavasz, ez a mi formánk! Hogy még az északi sarkon is melegebb van mint nálunk? Sebaj, melengessük meg a szívünket-lelkünket a 2018-as tavaszi körömtrendekkel!


 11. Beszéljünk az idei formatrendekről!

  Folyamatosan beszámolunk nektek a mintázási trendekről, a divatszínekről, az aktuális körömhackekről és otthoni festési lehetőségekről, de viszonylag ritkán esik szó a divatos körömformákról.


 12. Virágos körömdíszítési tipp tavaszra

  Végre itt a tavasz és most már nem csak a naptár szerint, de odakint is érezhető, hogy a nap melege egyre erősebb és a nagy kabátokat is könnyebbekre lehet cserélni. Éppen ezért a ruhatár cseréje mellé beújíthatsz egy remek tavaszi körömdíszítéssel is! 13. Nincs otthon színes lakkod? Semmi baj, attól még pingálhatod a körmödet!

  Ezen a blogon is sokszor írtunk már körömfestési hackeket, amikor a körömlakkon kívül (vagy éppen helyette) olyan termékeket és/vagy eszközöket használtunk a manikűr elkészítéséhez, amelyek a háztartásban megtalálhatóak. Ezek között is többször volt már szó arról, hogy hogyan készíthetünk otthon szemfestékkel különféle színű lakkokat. 14. Tavaszi zsongás megelőlegezve

  Sokat táncol az idegeinken az idei tél. Tény, hogy nem voltak olyan szélsőséges időjárási jelenségek mint tavaly, de a tavaszt idéző tizenfokok után a mínuszok még valahogy kellemetlenebbnek is tűnnek, mint a folyamatos hideg.


 15. Valentin-napi körömdíszítés VIDEÓVAL

  Készíts Te is Valentin-napi körömdíszítést praktikus körömdíszítők felhasználásával. Néhány egyszerű lépésben megmutatjuk, hogyan lehet kombinálni és felhasználni a webáruházban kapható népszerű kiegészítő díszítőket.


 16. Valentin napi körömtippek a 2018-as trendek jegyében

  Közeleg a szerelmesek napja, amely egyúttal a világ újjáéledésének, a tavasz várásának ünnepe is. Gyakori, hogy ilyenkor az érzéseinket különféle frissen nyíló, kora tavaszi virágokkal fejezzük ki vagy éppen ezek segítségével kapunk szerelmes üzeneteket. A Valentin naphoz kapcsolódó érzetek az üdeség, légiesség, érzelmesség, életerő, újdonság.
 17. Szeretnél hógömböt a körmödre?

  Nem, nem a buborékmanikűr tiszta fehér verziójára gondolunk! Emlékszel, a buborékmanikűr azt volt, amikor kis gombócokat ültettek a körömre vagy olyan sok réteget vittek fel a zselélakkból, hogy domború lett az eredmény. Tény, hogy a hógömb-manikűr is bőven 3D-s, hiszen még a legvisszafogottabb változat is legalábbis kipúposodik, de a merészebbek tényleg teljes gömböket ültetnek a körmeikre.Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}