Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Tavaszt, most!

  Enyhe tél után fagyos tavasz, ez a mi formánk! Hogy még az északi sarkon is melegebb van mint nálunk? Sebaj, melengessük meg a szívünket-lelkünket a 2018-as tavaszi körömtrendekkel!


 2. Beszéljünk az idei formatrendekről!

  Folyamatosan beszámolunk nektek a mintázási trendekről, a divatszínekről, az aktuális körömhackekről és otthoni festési lehetőségekről, de viszonylag ritkán esik szó a divatos körömformákról.


 3. Virágos körömdíszítési tipp tavaszra

  Végre itt a tavasz és most már nem csak a naptár szerint, de odakint is érezhető, hogy a nap melege egyre erősebb és a nagy kabátokat is könnyebbekre lehet cserélni. Éppen ezért a ruhatár cseréje mellé beújíthatsz egy remek tavaszi körömdíszítéssel is! 4. Nincs otthon színes lakkod? Semmi baj, attól még pingálhatod a körmödet!

  Ezen a blogon is sokszor írtunk már körömfestési hackeket, amikor a körömlakkon kívül (vagy éppen helyette) olyan termékeket és/vagy eszközöket használtunk a manikűr elkészítéséhez, amelyek a háztartásban megtalálhatóak. Ezek között is többször volt már szó arról, hogy hogyan készíthetünk otthon szemfestékkel különféle színű lakkokat. 5. Tavaszi zsongás megelőlegezve

  Sokat táncol az idegeinken az idei tél. Tény, hogy nem voltak olyan szélsőséges időjárási jelenségek mint tavaly, de a tavaszt idéző tizenfokok után a mínuszok még valahogy kellemetlenebbnek is tűnnek, mint a folyamatos hideg.


 6. Valentin-napi körömdíszítés VIDEÓVAL

  Készíts Te is Valentin-napi körömdíszítést praktikus körömdíszítők felhasználásával. Néhány egyszerű lépésben megmutatjuk, hogyan lehet kombinálni és felhasználni a webáruházban kapható népszerű kiegészítő díszítőket.


 7. Valentin napi körömtippek a 2018-as trendek jegyében

  Közeleg a szerelmesek napja, amely egyúttal a világ újjáéledésének, a tavasz várásának ünnepe is. Gyakori, hogy ilyenkor az érzéseinket különféle frissen nyíló, kora tavaszi virágokkal fejezzük ki vagy éppen ezek segítségével kapunk szerelmes üzeneteket. A Valentin naphoz kapcsolódó érzetek az üdeség, légiesség, érzelmesség, életerő, újdonság.
 8. Szeretnél hógömböt a körmödre?

  Nem, nem a buborékmanikűr tiszta fehér verziójára gondolunk! Emlékszel, a buborékmanikűr azt volt, amikor kis gombócokat ültettek a körömre vagy olyan sok réteget vittek fel a zselélakkból, hogy domború lett az eredmény. Tény, hogy a hógömb-manikűr is bőven 3D-s, hiszen még a legvisszafogottabb változat is legalábbis kipúposodik, de a merészebbek tényleg teljes gömböket ültetnek a körmeikre. 9. Fusion AcrylGel

  A Fusion AcrylGel a porcelán és a zselés műköröm alapanyagok előnyös tulajdonságát egyesíti. A zselék könnyű kezelhetőségét és csodás áttetszőségét a porcelán technika és tartósság elegyéből született meg a legújabb Fusion AcrylGel alapanyag!
 10. A kézfej ápolása ítéletidőben

  Az idei tél egyelőre nem ígérkezik olyan extrémnek mint a tavalyi, de most meg az időjárás változékonysága kezdheti ki a szervezetünket. Hol meleg van, hol hirtelen lehűl a levegő, nagyon sok a csapadék és gyakori a bőrünket kiszárító, arcunkat kipirosító, kegyetlen szél.


 11. Bepillantás a 2018-as trendekbe

  Az elmúlt két évre is jellemző volt már, hogy több trend élt egymás mellett párhuzamosan, időnként össze-összegabalyodva egymással, majd újra szétválva és másikkal „kapaszkodva össze”.
 12. Boldog Karácsonyt!

  Eljött hát az év talán legjobban várt időszaka, a karácsony! Mostanra már biztosan mindennel elkészültél vagy még a végső simításokat végzed a nagy nap előtt. 13. Téli körömápolási trükk körömnövesztőknek

  Sajnos a téli időjárás nem kedvez sem a kezek bőrének, sem a körömlemezeknek. A hideg, a szél, a nedvesség együttes hatása folyamatosan kiszárítja mindkettőt, míg a tápanyagokban szűkölködő téli étrend is hátrányos hatással van a kezeinkre. Mit tehetünk ebben a helyzetben?


 14. Negative space Mikulásos körmök, trendi anyukáknak

  Már csak néhány nap van hátra a tél első ünnepéig, amely főleg az apróságok számára okoz örömet: december 6-én Mikulás! Ilyenkor minden óvodában és általános iskolában ünnepséget szerveznek, ahol a lurkók verset mondanak, énekelnek-táncolnak, és a szülők örömtől piros arccal vagy éppen könnyes szemmel hallgatják szülötteiket.Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}