Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Gél lakk hatású körömlakk

  Ha még nem vagy kész a nagy váltásra, ha még nem szerezted be a gél lakkos induló szetted, ha még ragaszkodsz a körömlakkokhoz, akkor neked való a gél lakk hatású körömlakk! Szerezd be a legszebb színeket, hogy körömdíszítésed úgy ragyogjon, mintha csak gél lakk lenne körmeiden! 2. Moonbasa

  Szeretnél rendelni a moonbasa termékek közül, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Szeretnéd tudni másoknak mi a véleménye? Akkor hagyatkozz arra, hogy mások mit mondanak a monnbasanails.hu webáruházról! 3. Tükröm, tükröm mond meg nékem…

  Tükröződő felület, mely szikrázó megjelenést biztosít és garantált lesz a feltűnő megjelenés vele. Mindez hogyan valósítható meg egy egyszerű gél lakkos körömdíszítésen? Nem kell hozzá semmi más, csak a mirror powder.


 4. Chrome és chameleon hatás. Te melyiket választod?

  Újabb trendek hódítanak a körömdíszítés területén, amellyel garantáltan feldobhatod a régi gél lakkos, vagy zselés műkörmöket. Nem kell hozzá más csak egy kis krómos, vagy gyöngyházas csillogás, amelyet a króm és chameleon pigment porokkal könnyedén elérhetsz.


 5. Milyen színekre gél lakkozzunk a lábunk körmét, ha nem akarjuk követni a trendeket?

  A bejegyzésünk elsősorban azoknak szól, akik szeretik, ha festve van a lábuk körme, de nem kívánják szorosan követni a divatot, és arra sem vágynak, hogy pár hetente átfessék a körmeiket. Vagyis arra hozunk ötleteket, hogy milyen mintát válasszunk a lábainkra, amelyek szinte mindenféle ruhához mennek, ugyanakkor utántölthetők, a tartósság érdekében. Általában ebben az esetben a nagy, teljes körmöt betöltő minták kerülendők, egyrészt azért, mert ezeknek a hangulatteremtő ereje nem elhanyagolható, másrészt pedig azért, mert azokat nem nagyon lehet utántölteni.


 6. Nyári körmök 2016

  Nyáron természetesen nem csak a ruhatárad, a sminked és az ékszereid változnak az évszaknak megfelelően, hanem körömdíszítésed is! Összegyűjtöttünk neked pár körömdíszítést amelyből inspirálódhatsz. Megmutatjuk milyenek az igazán trendi nyári körmök 2016-ban!


 7. Kate Hudson chevron körmei

  Szőke, vékony és folyamatosan mosolyog, csakúgy, mint édesanyja, Goldie Hawn. Leginkább vígjátékokban nyújtott alakításairól híres, de thrillerekben és drámákban is feltűnt. Most pedig azt is megmutatjuk melyik gél lakkos körömdíszítése a legismertebb!


 8. Miért szuperjó a lábra a lakkzselé?

  Nagyon sokat írtunk már arról, hogy miért nagyszerű megoldás a kezünkre gél lakkal mintákat készít(tet)ni, sőt arról külön volt már szó, hogy miért különösen érdemes a nyárnak így nekivágni. A következőkben azt vizsgáljuk meg, hogy miért jó nyáron (vagy aki szereti, télen is) lakkzselével díszíteni a lábujjaink körmét.


 9. Gél lakk 2016 divat

  Kíváncsi vagy rá melyek azok a körömdíszítések, amelyekkel 2016 folyamán biztosan nem foghatsz mellé? Adunk egy rövid, képes útmutatót, amit érdemes csekkolnod még így a nyár előtt, lássuk az első öt helyezettet!


 10. Sellőkörmök, nem csak úszóknak! 2.

  Ebbe a csoportba tartoznak azok a körömminták, amelyek grafikusan is utalnak a sellőre, pikkelyre, halfarokra, ilyesmire. Ezek közül néhányat – az ügyes kezűek – szabad kézzel is megfesthetnek, de kiváló eszközöket is kaphatunk hozzájuk. Lássuk!


 11. Gél lakk minta rövid körmökre

  Ha te sem vágysz hosszú körmökre, vagy csak szimplán a munkahelyeden nem megengedett az extrém körmök viselete, akkor sem kell csüggedned! A gél lakk rövid körmökön is jól mutat. Ráadásul a díszítésekről sem kell lemondanod! Mutatunk pár gél lakk mintát rövid körömre!


 12. Sellőkörmök, nem csak úszóknak! 1.

  Benne vagyunk a nyárban nyakig, és aki teheti, az benne van a fürdőzésben is. Vannak időszakok, amelyeket nem is lehet máshogy kibírni, így hát nyugodtan érezhetjük magunkat akár vízi élőlényeknek is. Márpedig a sellőknek pikkelyeik vannak, és a pikkelyek mit csinálnak, főleg, ha víz éri őket? Hát persze, hogy csillognak! És mi a nyár egyik legnagyobb trendje? Nem tévedhetünk: a csillogós, holografikus, színjátszós, gyöngyházas körmök!


 13. Műköröm

  Igaz, azt szokták mondani a gyémánt a nők legjobb barátja, de mivel az igencsak drága mulatság, ezért nézzük a második legjobb barátot: az ápolt körmöket. A természetes hosszú köröm viszont nem mindenkinek adatik meg. Van, akinek ideje korán beszakadozik, vagy van, akinek csak szimplán csigalassú tempóban nől a körme. Ezért tökéletes megoldás a műköröm!


 14. Vadító tigrisszem körmök

  Már unod a régi gél lakkjaidat? Már számtalanszor használtad ONE step és Thermo gél lakkjaidat és valami újat szeretnél helyette? Akkor megjött a felmentősereg! A Tigrisszem gél lakkoknak köszönhetően igazán egyedi csillanást és színeket vihetsz életedbe.


 15. Bolondítsd meg a klasszikust Lana Del Rey-jel!

  Most egy olyan énekesnő következik, akinek a hangja egy kissé sötét, az 50’-es, 60’-as évek filmvilágát idézi. Klipjei is a film noirok hangulatát hozzák el nekünk. Megjelenése is ezt a kort jelenítik meg, valamint a vintage stílus jegyei is megjelennek. Körömdíszítései ennek megfelelően a klasszikus piros műkörmök.


 16. Manikűr

  Az ápolt kéz a nő védjegye! Ezt már Coco Chanel is megmondta híres idézetében: „A nő keze a névkártyája, a nyaka a személyije, a melle az útlevele.”. Ebben a blogban erről a bizonyos névjegyről tudhatsz meg többet. Kezdjük az alapoktól, megmutatjuk milyen a tökéletes manikűr. 17. Körömdíszítő sablon

  Megérkezett a moonbasanails.hu webáruházba egy új körömdíszítési mód, a körömdíszítő sablon. Ezeknek a sablonoknak a segítségével egyszerűen tudsz érdekes körömdíszítéseket készíteni, amelyek egyszerre egyediek, mégis csodálatosak! 18. Gél lakk szett otthonra

  Szereted a gél lakkos manikűröket, de már unod, hogy mindig időpontot kell foglalnod körmösödhöz, ráadásul így is előfordul, hogy várnod kell, mire sorra kerülsz? Van egy egyszerű megoldás rá! Készítsd el saját magadnak és spórolj! Gél lakkszett otthonra, hogy a csodás köröm bármikor elkészíthető legyen!


 19. A bűbájos Amy Adams

  Ezen a héten egy olyan sztár körmére nézünk alaposabban, aki a valaha volt legmesésebb filmben szerepelt. A pici, vörös színésznő mindenkit elvarázsol elragadó megjelenésével, hatalmas kék szemeivel és tökéletes arcvonásaival. Ráadásul érdemes gél lakkos körömdíszítésére is vetni egy pillantást. 20. Zselés műköröm minták nyárra

  Itt az ideje, hogy elfelejtsd a klasszikus francia manikűrt és decens, visszafogott színeket! Jön a nyár az élénk, rikító árnylatok korszaka, úgyhogy te se riadj vissza tőlük. Ráadásul a mintákat sem kell visszafognod! A nyaralás ideje alatt, nem gond, ha a szokásos virágminta helyett pálmafák vannak a körömdíszítéseden! Mutatunk pár zselés műköröm mintát nyárra


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}