Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Ajándék ötletek

  Ajándék ötleteket keresel, hogy mivel lephetnéd meg párod, vagy csak szeretnél egy igazán kreatív és szórakoztató meglepetést szerezni egy közeli ismerősödnek? Akkor most ez a blog bejegyzés pont Neked szól!


 2. Lehet-e otthon gél lakkozni?

  Sokszor halljuk, hogy a gél lakkozás szakértelmet igényel, és csak képzett körmössel érdemes megcsináltatni. Ennek ellenére valószínűleg mindenki látott már példát a környezetében arra, hogy valaki magának készítette a gél lakkot, és mégis jól nézett ki az eredmény, nem lett semmi problémája belőle.


 3. Tiger eye gél lakk

  A Tiger eye gél lakkok segítségével különleges fényjátékot varázsolhatsz körömdíszítésedbe egy kis trükknek köszönhetően. A Tiger eye gél lakkok hétköznapokon, de alkalmi eseményeken is kiválóan megállják a helyüket körömdíszítésed ékeként.


 4. Világító gél lakk

  A világító gél lakkok segítségével olyan különleges, sötétben világító körömdíszítésre tehetsz szert, amely biztosan vonzani fogja mindenki tekintetét, akivel egy helyiségben tartózkodsz éppen.


 5. Minden az előkészítésen múlik

  Sokszor hallhatjuk, hogy mindennek az előkészület az alapja. Éppen azért, mert olyan sokszor emlegetik, hatalmas közhelynek hangzik, de bizony igaz, legalábbis az életünk legtöbb területén.


 6. Solar effect gél lakk

  A Solar effect gél lakk az igazi napimádók gél lakkja. A különleges hatású, napfényre színét változtatni képes gél lakk, az új Solar effect gél lakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez. 7. Rágod a körmöd? Segíthet a műköröm!

  A körömrágás rossz, ám széles körben elterjedt szokás, ami jobban fogva tudja tartani az embert, mint bármilyen káros szenvedély. Rengetegen vannak, akik rágják a körmüket, bár nem akarják, és igyekeznek odafigyelni, mégis elég egy pillanatnyi elmerengés ahhoz, hogy már megint arra eszméljenek, hogy a körmök a szájukban van.


 8. Körömdíszítés tanácsok az őszre

  Körömdíszítéssel sokféle szisztémát lehet követni, de kétségtelen, hogy az éppen aktuális évszak, vagy valamilyen ünnepnek a szezonja mindig megmozgatja egy kicsit a körmösök, illetve a műkörmökre vágyó kliensek fantáziáját.


 9. A nyár megviselte a körmeidet - megérdemelnek egy nagygenerált!

  A nyár alapvetően csodálatos időszak, és az emberek többsége nagyon szokta várni a nyaralást, vakációt, vagy csak egy-egy nap strandon pihenést. Tudni kell azonban, hogy a testünket megviselheti a nagy meleg, és nem utolsósorban az erős napsugárzás. Ennek egyik jele, hogy például a hajunk és a körmünk kiszárad, töredezik.


 10. Őszi körömdíszítési tippek

  Ismét beköszöntött az ősz, elindult az iskolaszezon és minden kezd visszatérni a jólmegszokott kerékvágásba. A természet is elkezdi felölteni őszi köntösét és a nyári élénk, vibráló neon színek helyét szépen lassan átveszi az elegánsabb és visszafogottabb földszínek egyvelege. 11. A szép köröm az ápoltság része – te adsz a körmeidre?

  Az ápoltság meglehetősen tág fogalom, nagyon sok dolog határozza meg, hogy mennyire tekintünk valakit ápoltnak. A tisztaság persze alap, és az öltözék is nagymértékben meghatározza az összképet, azonban ma már egyre inkább figyelünk a részletekre is, amik korábban talán lényegtelennek tűntek. 12. Túl hosszú lett a műköröm - mi a megoldás?

  Nemrégiben ejtettünk szót arról, hogy milyen hosszúságú köröm lehet ideális, és felsoroltunk szempontokat, amik megkönnyítik a döntést. Persze az ember időnként szeretne váltani, kísérletezgetni, ezért kipróbál a megszokottól eltérő hosszúságot is. Így fordulhat elő, hogy talán egy kicsit merészebb voltál, amikor a körmös az megkérdezte, hogy mekkora körmöket szeretnél, és a mindennapok során bizony rá kell jönnöd, hogy túl hosszú műkörmöket sikerült felrakatni.


 13. Szabad-e otthon körmözni?

  Az otthoni körmözés nagyon megosztó téma. Vannak, akik szerint simán meg lehet csinálni otthon a körmeinket, és vannak, akik pedig mindenképpen a műkörmösre esküsznek, és úgy vélik, hogy nem szabad ezzel otthon kontárkodni. 14. A műköröm három pozitív hatása

  A műköröm sokak számára egy teljesen fölösleges hóbort, sőt előszeretettel hangoztatják azok, akik nem hívei ennek a megoldásnak, hogy számos negatív hatása van, különösen, ami a valódi körmöket illeti.


 15. Az ezerarcú kék a körmökön

  A nyárról sokaknak a sárga, narancs, rózsaszín és piros színek jutnak eszébe, de számomra a kék is legalább annyira ideillik, már csak azért is, mert aki csak teheti az ideje nagy részét vízben, vízparton tölti a melegebb napokon.


 16. Ne csak a kezedre figyelj!

  Nyáron a melegebb idő miatt kevesebb ruhát hordunk, és ilyenkor bizony előkerülnek olyan testrészeink is, amik máskor nem. Gondolunk itt például a lábakra, azon belül is a lábfejre, és bizony ezzel együtt a lábkörmökre, amiket sokan hajlamosak elhanyagolni, és csak ilyenkor jönnek rá, hogy ez mekkora hiba volt.


 17. Növesztenéd a körmeidet? Gél lakkozz!

  Sokan szeretnének szép hosszú körmöket, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy ez csak úgy megadatik neki. Sokan vannak, akik egy darabig tudják növeszteni, aztán előbb-utóbb letörik valamelyik, és kezdhetik elölről az egészet.


 18. Mekkora legyen a körmöm?

  Amikor valaki először rakat fel magának műkörmöt, az egyik első kérdés, ami felmerül benne, az az, hogy vajon mekkora körmei legyenek. Nehéz ezt megválaszolni, hiszen gyakorlatilag nincs határ (ésszerű kereteken belül legalábbis), lehet bármilyen hosszúságú a köröm.


 19. Solar effect gél lakk használata lépésről lépésre

  A különleges hatású, napfényre színét változtatni képes gél lakk, az új Solar effect gél lakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez. A Solar effect gél lakk az igazi napimádók gél lakkja. Most kicsit jobban megismertetjük veled ezt az új gél lakk családot és bemutatjuk, hogyan készítheted el te is gyorsan és könnyedén legújabb Solar effect gél lakkos körömdíszítésed.


 20. Miért jó, ha te is megtanulsz körmöt építeni?

  A műkörömépítés alapvetően, és nem véletlenül egy szakma. Nagyon sok olyan technika létezik, amit a megfelelő segítség nélkül nem lehet teljes mértékben elsajátítani. A legújabb trendek követése és a legújabb módszerek megtanulása folyamatos szakmai továbbképzést igényel.Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}