Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. 5 tuti mandula köröm minta – egyszerű, mégis elegáns

  Eljött a következő körömdíszítés elkészítésének az ideje? Remek! Most 5 tuti tippet szeretnénk neked adni, ahhoz, hogy milyen legyen a következő körömdíszítésed, amit elkészíthetsz. Ha valamelyik megtetszik, bátran szerezd be a hozzávalókat és valósítsd meg álmaid körömdíszítését! 2. Hogyan óvjuk meg a körmünket az időjárás viszontagságaitól?

  A mai modern életmód számos kihívástól és kellemetlenségtől megkíméli a testünket. Fűtött házainkban nem kell fáznunk télen sem, míg a nyári kánikulában is enyhet nyerhetünk a légkondik segítségével. Igen ám, de még mindig gyakori eset, hogy el kell hagynunk kényelmes otthonainkat, hogy intézhessük a dolgainkat, feladatainkat.


 3. A thermo géllakkok változatos világa

  A hosszú és nagyon hideg tél után lassan engedtünk fel, de a hetek óta tartó nyár fokozatosan átmelegít és feltölti a napelemeinket. A hideg téli időszakban ritkán jutna eszünkbe a hőre színt változtató lakkok használata, hiszen szinte mindig hidegben vagy hűvösben vagyunk. Ha azonban végiggondoljuk, a nyár kiváló időszak arra, hogy „kimaxoljuk” ezeknek az izgalmasan játékos termékeknek a használatát.


 4. „Let the sunshine in” - azaz napsütéses nyári körmök

  Bizony, bizony, beköszöntöttek a napsütésben fürdőző, forró nyári napok, és ez még akkor is így van, ha zivatarok szakítják meg a tűző nap egyhangúságát. Elkezdődött a nyár és egyre több ismerős posztol nyaralós képeket (ha más nem, a hétvégéről) a legismertebb közösségi portálon.


 5. Ezt kérdeztétek a legtöbben tőlünk - TOP10 kérdés

  Összeállítottunk egy gyűjteményt, amelyben igyekszünk a hozzánk befutó leggyakoribb kérdéseket összeszedve a minél legátfogóbb válaszokkal szolgálni. Nézz bele blogunkba, mert lehet, hogy olyan kérdésre adtunk választ, amire már Te is régóta szeretnéd tudni a választ.


 6. Foszforeszkáló géllakk

  Az éjszakai bulikat kedvelők nagy kedvence a foszforeszkáló géllakkokkal nem csak a táncparkett de a figyelem középpontja is Te és a körömdíszítésed lehet! A Foszforeszkáló géllakkok egy sötét teremben vagy ahol csak korlátozott a megvilágítás van, rendkívül látványos világító hatást keltenek viselőjük számára.


 7. 10 hiba, amelyet otthoni zselélakk-készítés közben elkövethetünk (és hogyan kerüljük el)

  A zselélakk felvitele nem ördöngösség, ha beszerezzük a hozzá szükséges eszközöket. Bátran megpróbálkozhatunk vele otthon, ha néhány alapvető szabályt betartunk (ezekről sokszor volt már itt szó), és tisztában vagyunk másik néhány tippel és trükkel, amelyek segítségével a tartósságot is biztosíthatjuk és körmeink egészségét is megőrizhetjük. Lássuk ezeket!


 8. Weedicure, azaz már „csak az a szép zöld gyep” hiányzott a körmünkről

  Persze nem a miénkről, hiszen Magyarországon a marihuána (weed), vagyis a kábítószer előállítására alkalmas kender termesztése és birtoklása (és természetesen a fogyasztása) tiltott. Ennek ellenére a tőlünk nyugatabbra elterülő, liberálisabb államokban gyorsan terjedő és igen népszerű trend hódít manapság, a weedicure, azaz a marihuánával készülő manikűr.


 9. Hogyan tápláljuk a körmeinket kívül és belül?

  Ezen a blogon nagyon sokat írtunk már arról, hogy hogyan varázsoljuk széppé a körmeinket. Francia és japán manikűr, trendek és különleges minták mit sem érnek, ha nem vezetjük be az életünkbe – mint egyéb szépségápolási szokásainkat – a körmeink táplálását.


 10. Júniusi trendszínek a Moonbasanails.hu webáruházban

  Korán köszöntött be idén a forróság, és ha hihetünk az előrejelzéseknek, velünk marad egészen őszig. A tikkasztó melegben az embernek csak azon jár az esze, hogy mikor sikerül végre valamilyen víz partjára jutni, így evidens, hogy a június egyik trendszíne egy kék árnyalat lett.


 11. Trendszínek alkalmazása

  A divatszakértők idén azt javasolják, hogy az idei trendszíneket inkább iránymutatásnak vegyük egy-egy színvilág kialakítására. A vezető trendszín, azaz a lombzöld mellett jól tesszük, ha alkalmazzuk a zöld minél több árnyalatát. 12. Mit tegyünk a gombás fertőzéssel?

  Korábban már ejtettünk szót arról, hogy a nyári strandolás milyen kellemetlen következményekkel járhat. Kitértünk arra is, hogy hogyan előzzük meg a kellemetlen és nehezen elmulasztható fertőzéseket, problémákat, most pedig abban fogunk elmélyülni, hogy ha mégis elkapunk valamilyen gombás körömfertőzést, azt milyen módszerekkel próbálhatjuk meg házilag elmulasztani. 13. Jaj, úgy élvezem én a strandot…

  Hamarosan elérkezik a meleg idő és vele a strandszezon. Idénre igen meleg nyarat jósolnak, így várhatóan sokat fogunk vízpartokon időzni, hacsak nem akarunk gutaütést kapni. Aki nem olyan szerencsés, hogy természetes vizek közelében éljen, annak be kell érnie a városi strandokkal, és a gyakran nagy lélekszámú embertömeggel, akik szintén túlélési célzattal gyűlnek a hűvös víz partjaihoz.


 14. Francia manikűr: Kezdetektől napjainkig

  A francia manikűr kimeríthetetlen téma, hiszen a megszületése óta töretlenül része a körömfestés divatjának. Tulajdonképpen nem tudott még másik olyan festésmódot adni a világnak a körömpingálás piaca, amely ilyen hosszú időn át tartotta volna magát a trendben, illetve ilyen sok változata lett volna.


 15. Tartós körömdíszítés hátizsákos turistáknak

  Hosszú és kemény tél után hirtelen köszöntött ránk a szinte-szinte nyár. Zöldülnek a fák, zsendül a fű és egyre több minden borul virágba. Ki bírná ki ezentúl a szobában? A természet szerelmeseit már hívja-csalogatja a természet, és nem fogja nyugton hagyni őket egészen a késő őszi hidegek beálltáig (vagy utána sem).
 16. 9 elképesztő zselés műköröm a nyárra

  Hamarosan itt vannak a forró hetek és azon kell aggódnunk, hogy hogyan vészeljük át a rekkenő hőséget és hova meneküljünk hűsölni és felfrissülni a kánikula elől. Most összegyűjtöttük Neked mindazokat a zselés műköröm tippeket, amelyekkel biztos eredményt érhetsz el az idén nyáron.


 17. Pasifogó körmök a nyárra 1. rész

  Ebben a ragyogó tavaszban már most elkezdhetjük gyakorolni a nyári pasifogó körmöket. Mitől lehet pasifogó egy köröm? Tévedés, nem attól, hogy mi nagyon dögösnek találjuk magunkat benne, hanem attól, hogy a férfiakat vonzza. Azt pedig, hogy nekik mi tetszik, csak ők tudják megmondani. Ha nincs még az életünknek párja, akit meg tudnánk kérdezni, kénytelen vagyunk a statisztikákra hagyatkozni.


 18. 8 fantasztikus géllakkos körömdíszítés a nyárra

  Szerencsére visszafordíthatatlanul közleg a nyár, egyre inkább szükség van időtálló körömdíszítésre, ami ellenáll a strandolásnak és a bulizásnak! A gél lakkos körömdíszítések pont azoknak jó, akik az egész nyarat aktívan töltik! Less el pár tuti műköröm tippet és valósítsd meg saját nyári körömdíszítésed gél lakkok és kiegészítők segítségével!


 19. Menyasszonyi körömdíszítések

  Már többször írtunk a menyasszonyi trendekről, hogy mire érdemes figyelni, mit kell szem előtt tartani és mit nem szabad elkövetni, ha tökéletes eredményt szeretnénk elérni. Most pedig képekben foglaljuk össze, mindazt, amiről eddig írtunk. Avagy jöjjön néhány körömdíszítési tipp a frissen házasulóknak!


 20. A japán manikűr lépései és rendszeres használata

  A japán manikűrt bármelyik műkörmös szalonban kérhetjük, hiszen a technológia nem csak elterjedt már hazánkban, de az egyik legnépszerűbb szolgáltatás lett napjainkra. Bár a kereskedelemben kaphatóak hozzá készletek, addig amíg ismerkedünk a módszerrel, érdemes szakemberrel végeztetni az ápolást.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}