Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Új év, új körmök? Naná!

  Az új év ugyan egyfelől csak egy újabb naptári dátum a noteszünkben, mégis sok minden társulhat hozzá a képzeletünkben. Egyfajta tiszta lap, egy régi időszak lezárása, új remények és célok is kapcsolódhatnak hozzá. A január már a sötétségből való kilábalást is jelképezheti, habár továbbra is a hűvösebb, borongósabb idő a jellemző, azért kezd eltolódni az alkonyi feketeség a délutáni órákban. Azoknak, akik szeretnek alkotni, megvalósítani a fantáziájuk szülte ötleteket valamilyen formában, azoknak valószínűleg egy termékeny, gondolatokkal teli időszak lehet ez.

  Kategória: Géllakk

 2. A tökéletes karácsonyi manikűr – induljon a színezés!

  Most, hogy az előző részből kiderült a tökéletes manikűr alapja, a testet-lelket melengető rákészülés és pihentetés, elérkezett az idő, hogy a gyönyörűséges lakkok után nyúljunk és előzetesen elkészített, vagy elképzelt terveink alapján nekilássunk a munkának! Aki még nem tette, érdemes beszereznie a kezdőszettet egy-két alap lakkal és lámpával, aztán már semmi sem állhat az utunkba!

  Kategória: Géllakk

 3. A tökéletes karácsonyi manikűr előkészítése

  Az idei évben a két utolsó bejegyzésünkben egy tökéletes gél lakkos manikűrt mutatunk be lépésről-lépésre, melyben természetesen bőven hagyunk helyet a kreativitásnak is. Az első részben most az egyik legfontosabb lépésről a "terep" előkészítéséről lesz szó, hogy aztán a második részben a legcsodásabb színeket, díszítéseket és gél lakk trükköket is ismertessük.

  Kategória: Géllakk 4. Évvégi hajrá és csomagfeladás 2020 év végén

  Már csak alig pár hét maradt ebből az évből és éppen ezért most szeretnénk néhány fontos információt megosztani veletek, hogy a karácsonyi és szilveszteri körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.

  Kategória: Géllakk


 5. Te már téli hangulatban kerültél?

  Ugyan a naptár szerint még csak ezután lépünk át a télbe, de az óraátállítás után, illetve a kinti hőmérséklet alapján már sokan télies köntösbe bújtatják az érzelmeiket. Ilyenkor te is jobban vágsz a bekuckózásra, meghitt pillanatokra, egy kis lassításra? Ugyan a covid sokakat küldött és küld jelenleg is pihenőpályára, és a betegeknek ezúton is mihamarabbi gyógyulást kívánunk, mégis sokan vannak azok, akik már lélekben az ünnepekre, a téli kikapcsolódás idejére készülnek.

  Kategória: Géllakk 6. Kreatív őszi körömdíszítési tippek

  Kreatív őszi körömdíszítési tippek sorozatunk utolsó fejezetéhez érkeztünk, amiben az ősz utolsó hónapjának, a novemberhez adunk két remek őszi körömdíszítési tippet. A körömdíszítési tippek gyorsan és könnyen megvalósíthatók, ráadásul különösebb kézügyességet sem igényelnek.


 7. Vidám őszi kalandozás a Moonbasa támogatásával

  Te még nem próbáltad a gél lakkot? Felkeltette az érdeklődésedet ez a stílusos, tartós, és rendkívül egyszerűen elkészíthető módszer? Magad is megpróbálnál egy-két alaplakkot elkészíteni? Gyere, tarts velünk, és nézzük át a kínálatot közösen idén ősszel is. Hiszen a kiszállítás gördülékenyen működik nálunk, a kuponakciót minden megnyitáskor elérheted, illetve a szezonális kedvezmények közül is kedvedre válogathatsz!

  Kategória: Géllakk

 8. Nem kézügyesség kérdése…Éljen a körömnyomda!

  Körmöt festeni izgalmas, géllakkal nagyon tartós is, műkörmökkel még strapabíróbb, úgyhogy sokunk fantáziáját felizgatja a téma alkotói része. Mi tart vissza ttól, hogy magad is kipróbáld, milyen ügyes vagy a festésben, mintázásban? Félsz, hogy nem sikerül olyan jól, mint a szalonban? Félsz, hogy drágán megveszel egy csomó cuccot, és nem fogod eléggé kihasználni?

  Kategória: Géllakk

 9. Őszi színkavalkád. Színek, amik megdobogtatják a szíved

  Elgondolkodtál már azon, mi alapon választod ki a kedvenc színkombinációidat? Mi az, ami illik a bőrödhöz, hajadhoz? Szereted az állandóságot, egy jól bevált trükköt egész évben képes vagy bevetni, így sosem csalódhatsz? Vagy te is azok közé tartozol, akik követik a napot, az évszakokat és mindig valami újat próbálnak ki?

  Kategória: Géllakk

 10. Őszi bőr-és körömápolás rutin

  A körömágyunk, körmeink egészségéről nem lehet eleget beszélni, főleg, ha rendszeresen manikűrözünk, gél lakkozunk. Ilyenkor ősszel, télen a bőrünk és körmünk is fokozott terhelésnek van kitéve, még akkor is, ha rendszeresen fogyasztunk táplálékkiegészítőket, egészséges életmódot folytatunk. A külső hatások, a hűvös, szeles idő kiszáríthatja a bőrt és megviselheti a körmöket

  Kategória: Géllakk

 11. Párizsi kasmír és Calypso pink – elegáns és bájos őszi gél lakk kollekció

  Itt van az ősz, itt van újra… Neked is szép? Mi a színek szerelmeseiként a vibráló nyári díszítések és perzselő randialkalmak után nagyon örülünk a visszafogottabb, bensőségesebb őszi hangulatnak is! Ha szereted az őszt, hát ezért, ha nem, akkor pedig különösen ezért érdemes feldobni a manikűröd a borúsabb időre készülve.

  Kategória: Géllakk

 12. Koreai körömcsodák

  A nemzetközi smink-és szépségápolási irányvonalakban egyre hangsúlyosabban épül be a koraiak világhíres kreativitása és minőségi kozmetikumai. Nincs ez másként a körömápolásban sem. A francia manikűr sokak számára unalmassá válik, és elkezdenek kikacsingatni a világba. A közösségi médiának és az angol nyelven, vagy felirattal, fordítóval már egyre többeknek elérhető külföldi forrásoknak köszönhetően már szinte bárki bekukkanthat az egzotikus beauty tippek színfalai mögé.

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}