Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Sztárok és körmeik-Meryl Streep

  Meryl Streep az örökösen átalakuló színésznő, aki egy drámai nő karakterét Az ördög Pradát visel-ben. ugyan olyan átéléssel és tehetséggel formálja meg, mint egy anyuka figuráját a Mamma Mia-ban.

 2. Színre színt színkavalkád

  Életünk meghatározó részét a színek teszik ki. Már a csecsemők is születésüktől fogva látják a színeket. Egy szín eldöntheti milyen lesz az adott napon hangulatunk, ami megmutatkozik öltözékünk árnyalatain. A munkahelyi környezetet is meghatározza az iroda színvilága.


 3. A sokszínű buffer

  Gyakori tévhit eloszlatására készülünk most. Mindezt a következő képen lehetne megfogalmazni: A BUFFER NEM POLÍROZÓTÖMB!


 4. Sztárok és körmeik-Rihanna

  Bevállalós vagy? Szereted az extrém megjelenést? Akkor ne felejts el körmeidet is feltűnő köntösbe bújtatni! Kiről is lehetne jobb példákat venni ehhez, mint a szelíd fiatal lányból, extrém dívává változó Rihannáról.


 5. UV lámpa vagy LED lámpa? 1.

  Jól tudjuk, hogy a gél lakkok, vagy más néven zselé lakkok UV fény hatására kötnek (nem száradnak!) meg a körmeinken. Hosszú évek óta ezeket használjuk (illetve használják a kozmetikusok is, hiszen a műkörmök zseléi is erre a fényre kötnek)


 6. Valentin napi minták 2016

  Természetesen az aktuális trend jegyében jártunk utána, hogy milyen körömfestésekkel fejezhetjük ki idén a szerelem vagy éppen a szerelmünk iránti elhivatottságunkat


 7. Időtlen Valentin-napi minták

  Korábban nagy általánosságban írtunk azokról a lehetőségekről, amelyekkel kifejezhetjük a Valentin-nap és a párunk iránti elkötelezettségünket, most szeretnénk bemutatni néhány konkrét ötletes és/vagy aranyos mintát, amellyel könnyedén feldobhatjuk a február 14-i manikűrünket.


 8. Sztárok és körmeik-Zooey Deschanel

  Zooey Deschanel az Új lány című sorozatnak köszönhetően lett az új kedvenc. Hiszen melyik nő ne tapasztalta volna eddigi élete folyamán, hogy milyen kínos helyzetbe is lehet keveredni akaratunkon kívül…és hogy ezekből hogyan is vághatjuk ki magunkat? Ehhez mutat humoros és néha, nos igen, kínos példákat a sorozatban Jess bőrébe bújva.


 9. Szerelemre hangolva 2

  Hamarosan érkezik a pasik által rettegve várt ünnep, a nap, amikor a virágárusokat kétségbe esett férfiak lepik el, a nap, ami miatt egész évben izgulhatnak, nehogy elfelejtsék!


 10. Szerelemre hangolva 1.

  Közeleg az év egyik legromantikusabb napja, amikor a piros szín dominál és valahogyan érezhetően több szív van a levegőben… ha másnak nem a héliumos lufiknak köszönhetően.


 11. A szerelem szépsége

  A szíved vágya egy műköröm készlet? Nincs rá pénzed, vagy úgy érzed, hogy jobban örülnél neki, ha mástól kapnád meg? Mutasd meg a bejegyzésünket a párodnak, és rögtön tudni fogja, hogy megtalálta számodra a tökéletes Valentin-ajándékot!


 12. Angyali színek világa

  Melyik nő ne vágyna rá, hogy néha megmutassa érzékeny, kecses oldalát? Hogy bemutassa gondoskodó, szerető, angyali természetét? Most itt egy kollekció, amivel mindezt megteheted! 13. Szerelmesek körmei – készüljünk a Valentin-napra!

  Túl vagyunk már a tél felén és lassan kezdhetjük várni a tavaszt, ezt jelzi az is, hogy közeledik a szerelmesek ünnepe. A február 14-én esedékes Valentin-nap egyesek szerint angolszász eredetű, de a szent tiszteletének gyökerei a magyar hagyományban is megtalálhatóak 14. 3 tipp a téli kézbőr-ápoláshoz

  A hideg téli idő szárító és ráncosító hatását érdemes ellensúlyozni egy kis speciális kézápolással télen. Ha az alábbi 3 tippet betartod, a tél hátralevő részében is élvezheted puha bőrödet, erős körmeidet és szép, esztétikus kezeidet. 15. Sztárok és körmeik-Adele

  Nincs már olyan ember a világon, aki ne ismerné fel a James Bond film kultikussá vált Skyfall zenéje után Adele hangját. Mindenki egyet ért abban, hogy az egyik legjobban képzett hangú énekes nő, aki joggal érdemelte ki a világhírt és biztosak lehetünk abban, hogy még számos elismerés vár rá. 16. Menő körmök alkalomra 2.

  Az alkalmi szettekhez picit másként néznek ki a 4+1-es és 3+2-es felosztások, mint a hétköznapi mintáknál. Gyakori, hogy a nagyobb számú köröm nem teli flekk, hanem francia, a kisebb számú pedig a francia festés egyik színéből teljes köröm.


 17. Menő körmök alkalomra

  Ha buliba készülünk, a körömmintánkat nem mindig a divat határozza meg. Báli jellegű megmozdulásokon idén nagyon divat a csipke, amelyet bátran alkalmazhatunk a körmeinken is, akár előre gyártott háló, akár festett mintázat formájában is.


 18. Sztárok és körmeik-Kaley Cuoco

  Az egyik legnépszerűbb sorozat, az Agymenők sztárja, mindenki kissé butácska, de az élethez szarkasztikusan hozzáálló Pennyje minden díjátadón elegánsan, tökéletesen manikűrözött körmökkel jelenik meg.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}