Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Tökös Halloween körömdíszítések

  Lassan de biztosan közelít az október vége, ami egyet jelent az egyre elterjedtebb angolszász ünnep meglétével a Halloweennel. Halloweenkor szokás rémisztő maskarába bújni és csokit vagy csalunk jeligével sorra járni a házakat egy kis plusz édesség beszerzésének reményében.


 2. Rosie Huntington-Whiteley nude körmei

  A Transzformersz filmek rendezői Megan Fox után egy újabb szépséget válogattak be a folytatáshoz. De most a sötét haj helyett a szőkét preferálták, így esett a választás a modellre, Rosie Huntington-Whiteleyre. 3. Streep kontra Hathaway

  Most két olyan színésznő következik akik már bizonyították tehetségüket egy filmben is! Maryl Streep neve mindenkinek ismerősen cseng, minden karaktert tökéletesen megformál és ezt számtalan díja is jól bizonyítja. Az Ördög Pradát viselben fiatal kollégájának adhatta át tudását, azaz Anne Hathawaynek. Most lássuk körömdíszítés terén mit mutat nekünk a két színésznő.


 4. A csodálatos Megan Fox

  Mindenki emlékszik a Transzformers „jónőjére” Megan Foxra. Csillogó kék szem, enyhén bágyatag tekintet és dús ajkak. A nők azért, mert ők is így akarnak kinézni, a férfiakat pedig egyértelműen a látvány fogta meg. Idén újra visszatért a mozivászonra a Tininindzsa teknőcökben.


 5. Hozzánk is beszökött az ősz

  Nincs mit tagadni, a szeptember hónap ugyan még kellemes hőmérséklettel kecsegtetett, az október már igazi őszt hozott el nekünk. Itt az ideje, hogy ez a színkavalkáddal teli évszak tükröződjön körmeiden és ruhatáradon is!


 6. Geometrikus minták őszre 1.

  Az idei ősz a geometrikus és minimalista minták idejét hozza el. Ez azok számára jó hír, akik szeretik a leegyszerűsített mintákat, akár azért, mert nincs túlzott kézügyességük, akár azért, mert gyorsan el akarnak készülni, mégis innovatív, divatos mintákat szeretnének látni a körmeiken. A geometrikus manikűr félköröket, pöttyöket, vonalakat használ, lehetőség szerint meglepő helyeken, éppen ez az, ami olyan feltűnővé teszi. Lássunk néhány példát! 7. 5 különbség a körömlakk és a gél lakk között, amit te is imádni fogsz

  A gél lakk napjainkban már nem újdonság, és nem olyan elérhetetlen innováció, amelyhez kizárólag szakemberek segítségével juthatsz hozzá. Manapság nagyon sok helyen beszerezhetőek a gél-lakk elkészítéséhez szükséges eszközök, és ha figyeled az akciókat, akkor nem is kell olyan nagy befektetéseket tenned ahhoz, hogy te is készíthess otthon szépséges és tartó körmöket. 8. Zselés műköröm minták őszre

  Eljött az ősz, a zöld falevelek színe lassan sárgát, vöröset és barna színt ölt. De koncentráljunk más színekre is, ne csak az ősz tipikus színeire! A lila és a barack is nyugodtan bekerülhet aktuális körömdíszítésünkbe. Most következzenek az ősz zselés műköröm mintái!


 9. Még egy pár szó a népművészeti körmökről 1.

  Természetesen nem csak az előző cikkekben bemutatott kalocsai minták hódítanak világszerte. Minden népnek meg van a maga ősi népművészeti mintakincse, és érdekes módon a világ divatjában ez nemzetközi szinten előtérbe került. Nézzük meg a legismertebb mintákat a világ népművészetéből, hogy ha neked is kedved tartja, tudd, hogyan csináld a szupertrendi népi mintás körmöket (vagy hogyan keress rá a Google-ban).


 10. Októberi tökéletes páros

  Már olvashattátok, hogy az október hónap két akciós színe a mustár és az éger szín. akár külön-külön ruhaszetteket is létrehozhatsz belőle, de megmutatjuk, hogy ez a két szín milyen jó párost alkot egymással!


 11. Körömsmink az új kihívás!

  Biztos ti is hallottatok már a különféle „100-as kihívásokról”, amelyek hónapok óta lázban tartják a világot. Különféle bloggerek és vloggerek szerepet vállaltak abban, hogy teszteljenek kozmetikai eljárásokat és termékeket, nem is akárhogyan: százszorosan. Mit is jelent ez? Száz réteg alapozóval kezdődött, majd száz réteg pakolással folytatódott, és bizony volt olyan (méghozzá férfi!), aki a 100-szoros gyantázást is bevállalta.


 12. Természetes színkavalkád: égerszín

  Az október hónap másik trend színe az égerszín. Az ősz hónap ugyan az elmúlás szimbóluma, de ez a hónap áll legközelebb az anyatermészethez, ezért egy igazán naturális szín illik hozzá. Egy olyan szín, amely egyben egy fa neve, ami megtestesíti a természetességről alkotott elképzeléseinket.


 13. Októberi mustár szín

  Októberben már javában benne vagyunk az ősz életérzésben. Előkerültek a bőrdzsekik, a sálak, a hajunkat is egyre erőteljesebben borzolja a szél és állandó kiegészítőnkké vált az esernyő. Kint a fák lombjai sárgába, bordóba és barnába öltöztek, sőt itt-ott már elkezdtek kopaszodni is.


 14. Őszi körömdíszítési tippek

  Az őszből még csak egy hónap telt el, de a sűrű esőzések nem támogatják a jó kedvet. Hátha még belegondolunk, hogy még két ilyen hónap vár ránk, nos, akkor kell valami, ami gyorsan felvidít. Legyen az például vidám körömdíszítésünk!


 15. Nyertest sorsoltunk reszelő akciónkban!

  Emlékszel még? Pár napja volt egy körömreszelőkkel kapcsolatos kuponkedvezményünk, amihez nyereményjáték is kapcsolódott. A sorsolás lezárult, a nyertes megvan! Kattints a nyertes nevének ellenőrzéséhez, mert lehet hogy épp Te vagy az!


 16. A gél lakk nem műköröm!

  Sokakkal előfordult már, hogy a szép, tökéletesen manikűrözött gél lakkos körmökre azt hitte, hogy műköröm, pláne akkor, ha hosszabb körmön látható egy ilyen körömdíszítés. Lássuk mik is a különbségek a műkörmök és a gél lakkos körömdíszítések között!


 17. Térbeli jégkörmök, alumínium-körmökkel

  Hogy jön össze a címben említett két dolog? Sehogy máshogy, mint hogy egyforma technikával kell elkészíteni őket. A kialakítás nagyon egyszerű, majd amikor az alap kész, onnantól kedvünk szerint festhetjük az elkészült 3D-s felületet.


 18. Őszi színkavalkád a körmökön

  Ezen a blogon sok olyan körömmintát láthattatok már, amelyek különféle trükkökkel és furmányokkal segítenek abban, hogy a körmötök egyediek és csodaszépek legyenek. Az idei ősz körömdivatjában sem szorulnak háttérbe ezek a színes-mintás-különleges körmök, ugyanakkor a színkavalkádot ennél egyszerűbben is elérhetjük most.


 19. UV lámpa hatásai

  Most eloszlatunk minden tévhitet! Sokakat visszatart a gél lakkos körömdíszítéstől az a tény, hogy UV lámpa fénye alatt kell megköttetni a körömdíszítést. De hidd el, nem kell félned az UV lámpától, maximum akkor okoz benned kárt, ha véletlenül ráejted a lábadra.


 20. No water marble, azaz hogyan robinmoses-ezzük a körmeinket

  Nem tudom, ti próbáltátok-e már water marble eljárással befesteni a körmötöket, én próbálkoztam és valamiért messze nem sikerült olyan egyszerűen és nagyszerűen, ahogy a videókon átható. Most mutatunk egy olyan eljárást, amihez nem kell víz, pálcika vagy más eszköz, csak a lakk, a körmök és jó sok papírtörlő. 21. Eva Green misztikus körmei

  Egy olyan mesefilm érkezik a moziba, amitől eddig minden, magát furának érző kisgyermek különlegesnek érezheti magát! Különleges képességű gyermekek egy helyen, egy idegen érkezése és persze egy kis romantikus szál. Ennek az új filmnek főszereplője Eva Green, aki tökéletesen belepasszol a Tim Burton által megálmodott kissé sötét világba.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}