Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. A japán manikűr lépései és rendszeres használata

  A japán manikűrt bármelyik műkörmös szalonban kérhetjük, hiszen a technológia nem csak elterjedt már hazánkban, de az egyik legnépszerűbb szolgáltatás lett napjainkra. Bár a kereskedelemben kaphatóak hozzá készletek, addig amíg ismerkedünk a módszerrel, érdemes szakemberrel végeztetni az ápolást.


 2. Gyöngyházkörmök természetesen: a japán manikűr

  Mindannyian hallottunk már a gésa-kultúráról, amely kiválóan demonstrálja, hogy Japánban mennyire fontos a szellemi kulturáltság mellett a jól ápoltság is. Pontos és részletes szabályai vannak a haj, a bőr és a körmök rendben tartásának, alapos és gondos ápolásának.


 3. Ezt kérdeztétek a legtöbben tőlünk márciusban

  Egy új blog sorozatot indítunk útjára a mai napon, amelyet Veled együtt kívánunk majd a jövőben közösen alakítani. A célunk, hogy minél több és minél pontosabb információkkal lássunk el, hogy magabiztosan hozhass döntést legújabb körömdíszítőid beszerzésével kapcsolatban. 4. Tükröm, tükröm… Üveghatás a körömdíszítéseden

  Még tavaly indult el hódító útjára, de 2017-ben fog csak igazán nagyot szólni. Ez pedig nem más, mint az üveghatás, aminek az elkészítése sok türelmet és kitartást igényel alkotójától, de a végeredmény, ahogy az már lenni szokott az összetettebb mintáknál, itt is kárpótolni fog.


 5. Menyasszonyi trendek idén tavaszra

  Kemény tél után hirtelen köszöntött be a tavasz. Így megállapíthatjuk, hogy hamarosan megkezdődik az esküvői főszezon. Az ébredő tavaszban merészebb és lendületesebb körmök kapnak helyet a házasulandó hölgyek kezén is. Gyakori a térbe kilépő minta, a kontraszt és a meglepő hatások. Érdemes hát utánanézni idejében, hogy milyen trendek határozzák meg a menyasszonyoknak készülő körmöket. 6. Egy újabb édes árnyalat: bemutatkozik az amerikai mogyoróvaj

  Ki ne ismerné azt a kellemesen édeskés ízt, aminek bárki pillanatok alatt rabjává tud válni, ha belekóstol és ha nem vigyázunk, akkor kis idő alatt akár egy egész üveggel is eltűnhet a mogyoróvaj. A rendkívül csábító ám néha kissé veszélyes mogyoróvaj színárnyalat debütál idén a tavaszi-nyári színpalettán.


 7. Zselés műköröm minták húsvétra

  A tavasz egyre inkább érezteti áldásos hatását és az időjárás is kezdi végre feledtetni velünk a mögöttünk álló zord telet. Reggelente már egyre jobban érezhető a nap melegítő sugara, visszakerültek a szekrénybe a vastag kabátok, előkerültek a könnyedebb tavaszi kiegészítők is.


 8. Tavaszi-nyári trend: uralkodik a Mentazöld!

  Már javában a tavaszi heteket éljük és végre magunk mögött tudjuk az igencsak hosszúra és hidegre sikeredett telet. Végre megújulhatunk, felfrissülhetünk a tavaszi napsugarak adta kellemes meleg cirógatásától és levegőben már benne van a nyár kellemes ígérete. Ideje hát felkészülni az idei főszezonra!


 9. Hogyan fessünk tökéletes körmöket? 2. rész

  Előző fejezetünkben alaposan kiveséztük, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni ha tökéletes manikűrt szeretnénk magunknak. Most itt a folytatás, ami a technikákat részletezi, avagy hogyan érdemes a tökéletességet elérni a körömdíszítésben.


 10. Hogyan fessünk tökéletes körmöket? 1. rész

  Megint erősödik a körömfestési divaton belül az a trend, amelyben sima egyszínű flekkekből áll össze a minta. A korábbi cikkünkben említett színárnyalatos körömfestés nem csak abból a szempontból érdekes, hogy szép színárnyalatokat kell összeválogatni, hanem abból is, hogy minden színárnyalat máshogy „adja ki” a körömfestés hibáit, így nagyon érdemes megtanulni és begyakorolni, hogy szép, egyenletes és hibátlan legyen a festés.


 11. Körömgyűrű másképpen

  A gyönyörű ruhák, az elképesztő sminkek mind-mind megkövetelik a különleges manikűröket is. De hogyan tartsunk lépést? Korábban már esett szó a körömgyűrűről, de egészen más megvilágításban. A legújabb divat szerint a gyűrűk valóban magába a körömbe (általában természetesen a műkörömbe) kerülnek bele egy előre elkészített kis lyukon átfűzve.


 12. Tavaszi virágdivat a körmökön

  A legújabb tavaszi virágzás a körmökön olyan álomszerű, mint amennyire nekünk jelen pillanatban az, hogy eljön még a kikelet. A minta sokban hasonlít a gésák ruháján vagy a több száz éves japán porcelánvázákon látható leheletfinom virágmintákhoz. Már csak azért is a hasonlóság, mert világos alapon (főleg porcelán-színeken) mutat a legjobban, hiszen olyan vékony vonalakból, apró részletekből áll, amelyek amúgy nem látszanának.


 13. Leadjuk a drótot

  Lassan végre elmúlik a nehéz időszak és kikeveredünk a tél szorításából. Sőt a hőmérséklet emelkedik, és a nap sugarai is újra megörvendeztetnek minket. Itt van hát az ideje, hogy újra a nemzetközi divatvilág különlegességeire fordítsuk a figyelmünket, azaz leadjuk a drótot az újdonságokról.


 14. Zselés műköröm minták tavaszra

  A tavasz beköszöntével nem csak a természet de a ruhatárunk is megújulni kényszerül. Végre lekerülnek a nehéz és puffos kabátok, a súlyos és merev bakancsok és átveszi a helyüket a lazább és könnyedebb viselet. Ez jellemzi a 2017-es zselés műköröm divatot is idén tavasszal. 15. Tavaszi gél lakk-os körömdíszítés

  Végre magunk mögött tudhatjuk a tél zord és szürke időjárását és a természet is lassan ébredezik és felölti magára sokszínű köntösét. Tarts lépést a természettel és szerezz ötleteket tavaszi gél lakkos körömdíszítésedhez!


 16. Körömkarkötő az idei nyár slágere

  A körömékszerek alkalmazása nem újdonság az elmúlt évek divatjának területén. Találkoztunk már körömkristályokkal, és a 3D díszek különféle foglalatba ágyazott kövekként, gyöngysorként, láncokként megjelenő formáival. Az ékszerek és a körmök évek óta közelítenek egymáshoz, ennek jegyében formálódtak az elmúlt évek legformabontóbb trendjei is, a körömágy-tetoválás, a számtalan, minden percre kiterjedő gyűrűhordás divatja is.


 17. Mit válasszunk körömdíszítésnek kora tavaszra?

  Lassan túljutunk a téli ünnepek determinálta körömmintákon, és – bár még egy hónap hátra van – apránként elegünk lesz a jeges, hópelyhes és deresen csillogó manikűrökből is. Nem véletlen, hogy a divat világában is ilyenkor kezdik nyilvánosságra hozni a következő tavasz és nyár trendjeit is, és ezekkel karöltve elkezdhetünk tájékozódni a soron következő körömdivat jellemzőiről is.


 18. Törött üveg manikűr türelmeseknek

  Már a tavalyi évben is óriási divat volt a csillogó-sziporkázó körömfestés, és ez a trend az idei évben csak tovább gerjed. Már ezen a blogon is bemutattunk különféle márványos, fémes manikűröket, amelyek az egyik ágát képviselik a csillogó, drágakőszerű festéseknek. Most egy olyan mintát mutatunk, amelynek a végeredménye egy 3D hatású köröm, amely rabul ejti és keresztül-kasul tükrözi magában a fényt.


 19. Leszel a Valentinem?

  Megérkezett ismét hazánk egyik legvitatottabb ünnepe, a Valentin-nap. Túl azon, hogy sokan érzelgősnek tartják a szeretet-szerelem megünneplését, vagy éppen azzal van a bajuk, hogy miért kell egyetlen napot kijelölni erre az évben, mások meg éppen azzal nem tudnak megbékélni, hogy a nyugati kultúrából átvett, kizárólag az ajándékboltosok örömére kitalált öncélú hepajnak tartják ezt a napot. 20. A 2017-es év divatszínei

  Korábban már volt arról szó, hogy a Pantone által minden évben kihirdetett versenyben idén a lombzöld nyerte el a „Az év színe” megtisztelő címet. Igen ám, de a versenyben további színeket is meghatároznak, amelyek a fő színnel együtt, azt kiegészítve képviselnek egy látványvilágot, és a divat, a tervezés legkülönfélébb területeiről (lakberendezés, ruhatervezés, smink, haj) emlékeztetnek az év kijelölt hangulatára.


 21. Valentin napi körömdíszítések

  Készülj fel a Valentin napra és már most tervezd meg ünnepi körömdíszítésed! Néhány remek ötletet összeszedtünk most neked, amihez most az ötleteken túl konkrét bevásárlólistát is találsz, ha valamelyik tipp megtetszene.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}