Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. 5 különbség a körömlakk és a gél lakk között, amit te is imádni fogsz

  A gél lakk napjainkban már nem újdonság, és nem olyan elérhetetlen innováció, amelyhez kizárólag szakemberek segítségével juthatsz hozzá. Manapság nagyon sok helyen beszerezhetőek a gél-lakk elkészítéséhez szükséges eszközök, és ha figyeled az akciókat, akkor nem is kell olyan nagy befektetéseket tenned ahhoz, hogy te is készíthess otthon szépséges és tartó körmöket. 2. Zselés műköröm minták őszre

  Eljött az ősz, a zöld falevelek színe lassan sárgát, vöröset és barna színt ölt. De koncentráljunk más színekre is, ne csak az ősz tipikus színeire! A lila és a barack is nyugodtan bekerülhet aktuális körömdíszítésünkbe. Most következzenek az ősz zselés műköröm mintái!


 3. Még egy pár szó a népművészeti körmökről 1.

  Természetesen nem csak az előző cikkekben bemutatott kalocsai minták hódítanak világszerte. Minden népnek meg van a maga ősi népművészeti mintakincse, és érdekes módon a világ divatjában ez nemzetközi szinten előtérbe került. Nézzük meg a legismertebb mintákat a világ népművészetéből, hogy ha neked is kedved tartja, tudd, hogyan csináld a szupertrendi népi mintás körmöket (vagy hogyan keress rá a Google-ban).


 4. Októberi tökéletes páros

  Már olvashattátok, hogy az október hónap két akciós színe a mustár és az éger szín. akár külön-külön ruhaszetteket is létrehozhatsz belőle, de megmutatjuk, hogy ez a két szín milyen jó párost alkot egymással!


 5. Körömsmink az új kihívás!

  Biztos ti is hallottatok már a különféle „100-as kihívásokról”, amelyek hónapok óta lázban tartják a világot. Különféle bloggerek és vloggerek szerepet vállaltak abban, hogy teszteljenek kozmetikai eljárásokat és termékeket, nem is akárhogyan: százszorosan. Mit is jelent ez? Száz réteg alapozóval kezdődött, majd száz réteg pakolással folytatódott, és bizony volt olyan (méghozzá férfi!), aki a 100-szoros gyantázást is bevállalta.


 6. Természetes színkavalkád: égerszín

  Az október hónap másik trend színe az égerszín. Az ősz hónap ugyan az elmúlás szimbóluma, de ez a hónap áll legközelebb az anyatermészethez, ezért egy igazán naturális szín illik hozzá. Egy olyan szín, amely egyben egy fa neve, ami megtestesíti a természetességről alkotott elképzeléseinket.


 7. Októberi mustár szín

  Októberben már javában benne vagyunk az ősz életérzésben. Előkerültek a bőrdzsekik, a sálak, a hajunkat is egyre erőteljesebben borzolja a szél és állandó kiegészítőnkké vált az esernyő. Kint a fák lombjai sárgába, bordóba és barnába öltöztek, sőt itt-ott már elkezdtek kopaszodni is.


 8. Őszi körömdíszítési tippek

  Az őszből még csak egy hónap telt el, de a sűrű esőzések nem támogatják a jó kedvet. Hátha még belegondolunk, hogy még két ilyen hónap vár ránk, nos, akkor kell valami, ami gyorsan felvidít. Legyen az például vidám körömdíszítésünk!


 9. Nyertest sorsoltunk reszelő akciónkban!

  Emlékszel még? Pár napja volt egy körömreszelőkkel kapcsolatos kuponkedvezményünk, amihez nyereményjáték is kapcsolódott. A sorsolás lezárult, a nyertes megvan! Kattints a nyertes nevének ellenőrzéséhez, mert lehet hogy épp Te vagy az!


 10. A gél lakk nem műköröm!

  Sokakkal előfordult már, hogy a szép, tökéletesen manikűrözött gél lakkos körmökre azt hitte, hogy műköröm, pláne akkor, ha hosszabb körmön látható egy ilyen körömdíszítés. Lássuk mik is a különbségek a műkörmök és a gél lakkos körömdíszítések között!


 11. Térbeli jégkörmök, alumínium-körmökkel

  Hogy jön össze a címben említett két dolog? Sehogy máshogy, mint hogy egyforma technikával kell elkészíteni őket. A kialakítás nagyon egyszerű, majd amikor az alap kész, onnantól kedvünk szerint festhetjük az elkészült 3D-s felületet.


 12. Őszi színkavalkád a körmökön

  Ezen a blogon sok olyan körömmintát láthattatok már, amelyek különféle trükkökkel és furmányokkal segítenek abban, hogy a körmötök egyediek és csodaszépek legyenek. Az idei ősz körömdivatjában sem szorulnak háttérbe ezek a színes-mintás-különleges körmök, ugyanakkor a színkavalkádot ennél egyszerűbben is elérhetjük most.


 13. UV lámpa hatásai

  Most eloszlatunk minden tévhitet! Sokakat visszatart a gél lakkos körömdíszítéstől az a tény, hogy UV lámpa fénye alatt kell megköttetni a körömdíszítést. De hidd el, nem kell félned az UV lámpától, maximum akkor okoz benned kárt, ha véletlenül ráejted a lábadra.


 14. No water marble, azaz hogyan robinmoses-ezzük a körmeinket

  Nem tudom, ti próbáltátok-e már water marble eljárással befesteni a körmötöket, én próbálkoztam és valamiért messze nem sikerült olyan egyszerűen és nagyszerűen, ahogy a videókon átható. Most mutatunk egy olyan eljárást, amihez nem kell víz, pálcika vagy más eszköz, csak a lakk, a körmök és jó sok papírtörlő. 15. Eva Green misztikus körmei

  Egy olyan mesefilm érkezik a moziba, amitől eddig minden, magát furának érző kisgyermek különlegesnek érezheti magát! Különleges képességű gyermekek egy helyen, egy idegen érkezése és persze egy kis romantikus szál. Ennek az új filmnek főszereplője Eva Green, aki tökéletesen belepasszol a Tim Burton által megálmodott kissé sötét világba.


 16. Pihentetni, vagy nem pihentetni, ez itt a kérdés!

  Gyakran felvetődő kérdés, hogy kell-e pihentetni a körmöket két körömdíszítés között. A válasz nagyon egyszerű: ha nem sérült a körmöd, akkor nem kell! Az egészséges körmöknek nincs szüksége pihentetésre, egyik csodás körömdíszítést viselheted körmeiden a másik után.


 17. Mindjárt megőrülök!

  Igen, mindjárt megőrülünk és sokan meg is őrültünk Bridget Jonessal együtt. Együtt nevettünk egy szingli nő mindennapjain, randijain és igen, az aprócskának aligha nevezhető bugyiján. Most nézzük meg Bridget Jones, azaz Renée Zellweger körmeit is alaposabban!


 18. 2016 körömforma-trendje: a Marilyn

  Marilyn évtizedek óta a nőiességet képviseli a nyugati világ számára. Vörös ajakrúzsa, bő, rakott szoknyája, gömbölyded idomai az örök nő szimbólumaivá lettek. Egyenesen fura volna, ha a körömdivat világa meg lenne valami olyasmi nélkül, amit nem a híres színésznőről neveztek el.


 19. Hogyan válasszuk ki a megfelelő színt?

  A színek kiválasztásánál általában sokat nyoma latban, hogy melyik színt szeretjük a legjobban és hogy melyik szín passzol leginkább a hangulatunkhoz. De néha mindenkinek elkél a segítség, hogy mit is vegyen fel és pláne, hogy milyen színnel egészítse ki a már domináló árnyalatot.


 20. Nem idő kérdése!

  Már jó párszor latolgattad hogyan jársz jobban: körömlakk vagy gél lakk? Melyik éri meg jobban hosszútávon, mik az előnyök, mik a hátrányok? Mi segítünk a jó döntés meghozatalában!


 21. Műkörmök másképpen

  Mi, akik szeretjük, ha szép, mutatós minták díszítik a körmünket, jól tudjuk, hogy a műkörömnek, gél lakknak igenis van létjogosultsága. De szorgos designerek azon munkálkodnak, hogy ezen felül is felfedezzenek vagy bele csempésszenek olyan kiváltságokat, amelyek hozzáadnak a mindennapi életünkhöz. Egy angol diáklány, Lucie Davis iskolai feladata megoldásaként azt ötölte ki, hogy műkörmeibe chipet ültet.


 22. Wonder Woman színre lép!

  A képregények a virágkorukat élik, Marvel vs DC párbaj zajlik a mozivásznak képernyőjén lassan több éve, és az őrületnek még koránt sincs vége! Eleinte csak a férfi szuperhősök divatja jelent meg, de itt az ideje, hogy a tesztoszteront ellensúlyozzuk egy kicsit! Nézzük meg Wonder Woman milyen körmökkel áll ki a világ elé!


 23. Gél lakk és műköröm a terhesség ideje alatt

  Gyakran felvetődik a kismamákban, vagy gyermekvárás előtt álló nőkben a kérdés, hogy a terhesség ideje alatt mivel járhat a műköröm és gél lakkos körömdíszítés viselése. Itt az ideje, hogy szembenézzünk a tényekkel és eloszlassuk a tévhiteket!


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}