Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda 1. Szeretnél hógömböt a körmödre?

  Nem, nem a buborékmanikűr tiszta fehér verziójára gondolunk! Emlékszel, a buborékmanikűr azt volt, amikor kis gombócokat ültettek a körömre vagy olyan sok réteget vittek fel a zselélakkból, hogy domború lett az eredmény. Tény, hogy a hógömb-manikűr is bőven 3D-s, hiszen még a legvisszafogottabb változat is legalábbis kipúposodik, de a merészebbek tényleg teljes gömböket ültetnek a körmeikre. 2. Fusion AcrylGel

  A Fusion AcrylGel a porcelán és a zselés műköröm alapanyagok előnyös tulajdonságát egyesíti. A zselék könnyű kezelhetőségét és csodás áttetszőségét a porcelán technika és tartósság elegyéből született meg a legújabb Fusion AcrylGel alapanyag!
 3. A kézfej ápolása ítéletidőben

  Az idei tél egyelőre nem ígérkezik olyan extrémnek mint a tavalyi, de most meg az időjárás változékonysága kezdheti ki a szervezetünket. Hol meleg van, hol hirtelen lehűl a levegő, nagyon sok a csapadék és gyakori a bőrünket kiszárító, arcunkat kipirosító, kegyetlen szél.


 4. Bepillantás a 2018-as trendekbe

  Az elmúlt két évre is jellemző volt már, hogy több trend élt egymás mellett párhuzamosan, időnként össze-összegabalyodva egymással, majd újra szétválva és másikkal „kapaszkodva össze”.
 5. Boldog Karácsonyt!

  Eljött hát az év talán legjobban várt időszaka, a karácsony! Mostanra már biztosan mindennel elkészültél vagy még a végső simításokat végzed a nagy nap előtt. 6. Téli körömápolási trükk körömnövesztőknek

  Sajnos a téli időjárás nem kedvez sem a kezek bőrének, sem a körömlemezeknek. A hideg, a szél, a nedvesség együttes hatása folyamatosan kiszárítja mindkettőt, míg a tápanyagokban szűkölködő téli étrend is hátrányos hatással van a kezeinkre. Mit tehetünk ebben a helyzetben?


 7. Negative space Mikulásos körmök, trendi anyukáknak

  Már csak néhány nap van hátra a tél első ünnepéig, amely főleg az apróságok számára okoz örömet: december 6-én Mikulás! Ilyenkor minden óvodában és általános iskolában ünnepséget szerveznek, ahol a lurkók verset mondanak, énekelnek-táncolnak, és a szülők örömtől piros arccal vagy éppen könnyes szemmel hallgatják szülötteiket. 8. Tökéletes őszi körmök, tökéletes őszi esküvőkhöz

  Sokan eleve kizárják annak a lehetőségét, hogy ősszel tartsák az esküvőjüket. Nem szeretik a hűvös, borongós időt, szomorúnak tartják a szemerkélő esőt vagy éppen nehezen tolerálják a virágok választékának csökkenését. Pedig egy őszi esküvő sokszor sokkal érzelmesebb és felkavaróbb tud lenni, mint egy tomboló nyári hőségben tartott szertartás.


 9. A manikűr kiegészítése: tetoválások ujjon-kézen

  Sajnos egyre hidegebbre fordul az idő, ezért kénytelenek vagyunk úgy öltözködni, hogy egyre kevesebb bőrfelület látsszon ki belőlünk. Ugyanakkor ennek folytán egyre nagyobb hangsúly kerül a kezeinkre, mint az esztétika, nőiesség forrásaira, így bátran elkezdhetünk különleges kiegészítőket is becsempészni a manikűrünkbe.


 10. Az ősz trendszíne: a tök

  Talán nincs is mit csodálkozni azon, hogy a Halloween közeledtével nagy hangsúlyt kapott narancsba hajló sütőtökszín. Ez az az ünnep, amelyre a gyermekek úgy emlékeznek, hogy töklámpást kell faragni, méghozzá a hatalmasra növő Jack O'lantern más néven Jack be little sütőtökből. Ez a tökfajta barátságosan kerek és cikkelyezett, a színe olyan élénk narancssárga, hogy ha még nem is változott töklámpássá, szinte világít.


 11. Géllakk induló készlet az otthoni géllakkozáshoz

  A gél lakkozás – bár nem ördöngösség, így otthon bátran megtanulható és alkalmazható – elég sok eszköz beszerzését kívánja. Sokan, akik nem fogtak még bele az otthoni géllakkozásba, azt gondolják, hogy a legnagyobb befektetést a lámpa fogja jelenteni, de ez önmagában még egyáltalán nem biztos hogy igaz.


 12. További érdekességek a műszempillákról

  Beszéltünk már az otthon alkalmazható műszempillák főbb csoportjairól, azon belül a különféle termékek jellemzőiről. Nézzünk most meg néhány különlegességet vagy speciális jellemzőt, amely tovább színesíti a műszempillák gyorsan fejlődő és bővülő piacát!


 13. Őszi körömtrendek

  Igazán nem lehetett panaszunk a nyárra, hiszen bőven volt részünk perzselő melegben, vad viharokban, változatos kalandokban. A körömtrendek sokszínűek és szerteágazók voltak idén a forró évszakban is, de bele kell törődnünk, hogy jönnek a változások.


 14. Mindent a műszempillákról, csak szép sorjában

  A sminket – különösen az esti vagy alkalmi változatokat – kiválóan kiegészítheti egy műszempilla, főleg, ha elégedetlenek vagyunk a saját pilláinkkal. Műszempillát már évtizedek óta gyártanak, de amíg régen a túlzott smink és az igénytelen, erőszakolt szépség szimbóluma volt, a rendkívüli innovációnak köszönhetően olyan széles a választék, hogy az igazán visszafogott ízlésűek is bátran szemezgethetnek belőle.


 15. Való-e a körömfestés iskolába?

  Örök vita a lányok és szüleik között, sőt a lányos anyukák körében is, hogy mikortól legyen engedélyezett a sminkelés és körömfestés. Tény, hogy a gyerekek egyre korábban érnek és ennek számos jele megjelenik a külsőségeikben is, de vajon hol van az a határ, hogy a mindennapi életük részévé, a mindennapi szépségápolásuk elfogadott eszközévé váljon az arc- és körömfestés?


 16. Hogyan kell az ecsetjeinket karbantartani?

  Sorozatunk eddigi részeiben megnéztük, hogy milyen fajta ecsetekkel találkozhatunk a műkörmös munka során, végigvettük, hogy melyik mire való, hogyan kell beavatnunk és használnunk a műkörmös alapvető eszközeinek különféle fajtáit. Nem maradt más hátra, mint hogy megtanuljuk, hogyan kell karbantartanunk az ecseteinket ahhoz, hogy hosszú távon szolgálhassák a munkánkat, hogy minél tovább dolgozhassunk velük percízen és örömmel.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}