Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Miért jó, ha te is megtanulsz körmöt építeni?

  A műkörömépítés alapvetően, és nem véletlenül egy szakma. Nagyon sok olyan technika létezik, amit a megfelelő segítség nélkül nem lehet teljes mértékben elsajátítani. A legújabb trendek követése és a legújabb módszerek megtanulása folyamatos szakmai továbbképzést igényel.
 2. Baj-e, ha nem megy a körmöd a ruháidhoz?

  Bevallom, nekem állandó dilemma, egyszerűen bántja a szememet és idegesít, ha a körmeim nem passzolnak a ruháimhoz. Éppen ezért én nagyon sokáig nem akartam sem gél lakkot, sem műkörmöt, sem egyéb tartós megoldást, mert egyszerűen úgy éreztem, hogy ebben az esetben nem tudnám kellő gyakorisággal váltogatni a körmöm színét.


 3. A strand a szép körmök halála?

  Nyáron sok szempontból jobban oda kell figyelnünk a külsőnkre: a naptól védeni kell a bőrünket, a hajunkat, strandvíztől pedig a körmeinket. Biztosan Te is kerültél már abba a helyzetbe, hogy a szépen sikerült manikűröd már aznap délután teljesen tönkrement a strandon.


 4. A legmesésebb körömdíszítés: Unikornis körömdíszítés

  Unikornis körömdíszítés - mert mindenkiben ott rejlik egy kisgyermek! Most egy igazán "ereszd el a hajamat" stílusú körömdíszítési tippel készültünk. Az unikornis körmöket pedig bátran választhatod alkalmi és hétköznapi viseletnek is. Csak rajtad áll, hogy mennyire tudod elengedni fantáziád.


 5. Extrém körmök, extrém élet

  Időről-időre körbejárják az internet hullámait olyan fotók, amelyeken extrém hosszú körmökkel pózolnak fiatalabb és idősebb hölgyek. A 30 centiméter fölötti „képződmények” egyeseket megdöbbentenek, másokat megbotránkoztatnak, megint mások visszataszítónak találják őket, sokan pedig azon gondolkodnak, hogy hogyan lehet ilyen körmökkel élni.


 6. Még több kreatív nyári körömdíszítési tipp

  Újabb csodás nyári hónap áll előttünk, így újabb körömdíszítési tippekkel készültünk mostanra, amivel biztosan beindítjuk a te fantáziádat is, hogyan varázsolhatsz könnyedén magadnak nyári körömdíszítéseket. Igyekeztünk mindent részletesen összeszedni, hogy neked már tényleg csak a rendelés gombot kelljen majd a végén megnyomnod. 7. A japán manikűr/-pedikűr és a nyár

  Ezen a blogon már sokszor írtunk arról, hogy mi is az a japán manikűr, milyen előnyei vannak és hogyan is kell elkészíteni. A japán manikűr a köröm és a kéz ápolásának természetes módja, amely mélyen táplálja a szöveteket, és természetes hatású, látványosan ápolt eredményt biztosít.


 8. Királyi manikűr

  Harry herceg és Meghan Markle pár héttel korábbi esküvője hónapok óta lázban tartotta a világot. Egy pillanatra sem csökkent a média és a rajongók kíváncsisága a ruhák, frizurák, ékszerek és természetesen a körmök tekintetében, még a ceremónia után sem, folyamatosan elemzik a hozzáértők és a kevésbé hozzáértők a résztvevők választásait.


 9. Extrém körömdivat: testrészek a körmökön

  Nagyon termékeny az idei körömtrend a meghökkentő irányzatok kitermelése szempontjából. Bár nem tettünk hitet a szélsőségekről való beszámolók mellett, azért a nagyon szokatlan dolgokról eddig is jelentést tettünk, és ez lesz a negyedik híradásunk idén ebben a témában, pedig még nem értük el az év felét.


 10. Baby boomer körömdíszítés

  A Baby boomer körömdíszítés az utóbbi idők egyik legnépszerűbb és leggyakrabban kért körömdíszítési technika, ami valahogy mindenki érdeklődését egyből felkelti, ahogy meghallja. És valóban, a Baby boomer körömdíszítés egy halvány átmentet képez a klasszikus francia és az új divatú ombre körömdíszítés között.


 11. Várandósság és körömfestés - összefér vagy sem?

  A várandósság ideje, konkrétan az ilyenkor elkerülendő vagy éppen megteendő dolgok mindig szélsőséges vitákat váltanak ki az érintettek és az érdeklődők körében. Sajnos a legtöbb dologgal kapcsolatban nem áll rendelkezésre egyértelmű eredménnyel rendelkező kutatás, a kismamák csak véleményekre támaszkodhatnak (legyen az orvos, barátnők, szülők és egyéb tanácsadók véleménye).


 12. One step géllakk

  A One step géllakk egy újgenerációs géllakk. Jobb tapadás és jobb fedőképesség jellemzi. A One step géllakk legnagyobb előnye, hogy nem szükséges bonder (tapadás elősegítő műköröm alapanyag) az előkészített körömlemezre, hanem egyből felvihető a géllakk és már egy rétegben is tökéletesen fed.


 13. Kreatív nyári körömdíszítési tippek

  A sokak által várt és kedvelt évszak, a nyár végre megérkezett és számos okot ad most arra a számunkra is, hogy kiéljük kicsit kreativitásunkat és megvalósítsunk olyan körömdíszítési technikákat, amelyeket korábban még nem próbáltunk. Most három hónapon át ötletmorzsákkal és inspiráció bombákkal fogunk megszórni, hogy a nyári körömdíszítéseid még látványosabb és hatásosabb külsőt kaphassanak.


 14. Az Ombre körömdíszítés

  Az ombre körömdíszítés - igaz már nem újkeletű divatról beszélünk, mégis mind a mai napig megőrizte töretlen népszerűségét a látványos színátmenetekkel tarkított körömdíszítő technika. Az ombre technika nem csak a körömfestésben, de a divat és a szépségápolás több területén is jelen van és napi szinten alkalmazzák azt. Most egy kicsit többet is megtudhatsz erről a technikáról és az ombre körömdíszítésekről.


 15. Akril hatású matrica

  Akril hatású matrica, ami megkönnyíti, hogy művészi hatású körömdíszítést készíts magadnak különösebb kézügyesség vagy művész véna nélkül. Roppant egyszerű a körömdíszítés az Akril hatású matricákkal, hiszen csodás mintákat varázsolhatsz magadnak pillanatok alatt.


 16. Nyári köröm- és körömágyvédelem

  Miért kell külön gondot fordítanunk a nyári körömápolásra? Gondoljuk csak végig! Nagyon sokat nyúlkálunk vízbe: ki a strandon, ki a gyümölcsöt mossa, ki csak a hűsítés végett, ki pedig a szokásos rituálék (mosogatás, kézmosás miatt). 17. Lábápolási tippek

  Zord kora tavasz után már a nyári melegeknek örülhetünk, amivel nem is lenne baj, hiszen nagyon vártuk már a cirógató napsugarakat és bizsergető meleget. Úgy néz ki, hogy az átmeneti időjárás elmarad és váratlanul korán kell lenge ruházkodásra váltanunk, ami kézenfekvően azzal is jár, hamarosan elő kell túrnunk a szandálokat a szekrény aljáról.
 18. Akrilgél a forradalmi hibrid alapanyag a műköröm építésben

  A műköröm építés korábbi éveiben – a műanyag tipeket követő, nagy fejlődést jelentő, áldásos időszaktól kezdve – a műköröm-építésnek alapvetően két útja volt: a porcelán és a zselé. Mindkettőnek meg vannak a maga előnyei és hátrányai is, ezekkel mi is foglalkoztunk már nem is egyszer ezen a blogon.Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}