Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Party körmök nyári bulikhoz

  Végre dübörög a nyár! Ha a forróságot hosszabb-rövidebb időre záporok vagy hidegfrontok szakítják is meg, a meteorológusok szerint a meleg évszak végéig újra és újra számíthatunk majd arra, hogy a hőmérő higanyszála szinte kiugorjon a helyéről.


 2. Fémes hatás: metál géllakk vagy fémes pigmentpor?

  A fémes hatású körömfestés divatja nem ma kezdődött, de évről-évre fokozódik. Az évtizedekkel ezelőtt trendi, fémcsillámos lakkokat később felváltották az autók metál fényezéséhez hasonló, fémporral készült lakkok, végül az elmúlt évek áttörését a folyékony fém jellegű lakkok hozták el.


 3. Sztárok és géllakkos körömdíszítéseik

  Sztárok és géllakkos körömdíszítéseikkel fogunk kicsit foglalkozni. A hatalmas fehér vásznak nagyasszonyaival, akiket ámulva bámulhatunk egy-egy blockbuster mozi debütálásakor. Most kiemeltünk néhány aktuális dívát, akik külön figyelmet érdemelnek nem csak színészi tehetségük miatt, hanem mert érdekes megoldásokat alkalmaznak körömdíszítéseikben is.


 4. 5 tuti mandula köröm minta – egyszerű, mégis elegáns

  Eljött a következő körömdíszítés elkészítésének az ideje? Remek! Most 5 tuti tippet szeretnénk neked adni, ahhoz, hogy milyen legyen a következő körömdíszítésed, amit elkészíthetsz. Ha valamelyik megtetszik, bátran szerezd be a hozzávalókat és valósítsd meg álmaid körömdíszítését! 5. Hogyan óvjuk meg a körmünket az időjárás viszontagságaitól?

  A mai modern életmód számos kihívástól és kellemetlenségtől megkíméli a testünket. Fűtött házainkban nem kell fáznunk télen sem, míg a nyári kánikulában is enyhet nyerhetünk a légkondik segítségével. Igen ám, de még mindig gyakori eset, hogy el kell hagynunk kényelmes otthonainkat, hogy intézhessük a dolgainkat, feladatainkat.


 6. A thermo géllakkok változatos világa

  A hosszú és nagyon hideg tél után lassan engedtünk fel, de a hetek óta tartó nyár fokozatosan átmelegít és feltölti a napelemeinket. A hideg téli időszakban ritkán jutna eszünkbe a hőre színt változtató lakkok használata, hiszen szinte mindig hidegben vagy hűvösben vagyunk. Ha azonban végiggondoljuk, a nyár kiváló időszak arra, hogy „kimaxoljuk” ezeknek az izgalmasan játékos termékeknek a használatát.


 7. „Let the sunshine in” - azaz napsütéses nyári körmök

  Bizony, bizony, beköszöntöttek a napsütésben fürdőző, forró nyári napok, és ez még akkor is így van, ha zivatarok szakítják meg a tűző nap egyhangúságát. Elkezdődött a nyár és egyre több ismerős posztol nyaralós képeket (ha más nem, a hétvégéről) a legismertebb közösségi portálon.


 8. Ezt kérdeztétek a legtöbben tőlünk - TOP10 kérdés

  Összeállítottunk egy gyűjteményt, amelyben igyekszünk a hozzánk befutó leggyakoribb kérdéseket összeszedve a minél legátfogóbb válaszokkal szolgálni. Nézz bele blogunkba, mert lehet, hogy olyan kérdésre adtunk választ, amire már Te is régóta szeretnéd tudni a választ.


 9. Foszforeszkáló géllakk

  Az éjszakai bulikat kedvelők nagy kedvence a foszforeszkáló géllakkokkal nem csak a táncparkett de a figyelem középpontja is Te és a körömdíszítésed lehet! A Foszforeszkáló géllakkok egy sötét teremben vagy ahol csak korlátozott a megvilágítás van, rendkívül látványos világító hatást keltenek viselőjük számára.


 10. 10 hiba, amelyet otthoni zselélakk-készítés közben elkövethetünk (és hogyan kerüljük el)

  A zselélakk felvitele nem ördöngösség, ha beszerezzük a hozzá szükséges eszközöket. Bátran megpróbálkozhatunk vele otthon, ha néhány alapvető szabályt betartunk (ezekről sokszor volt már itt szó), és tisztában vagyunk másik néhány tippel és trükkel, amelyek segítségével a tartósságot is biztosíthatjuk és körmeink egészségét is megőrizhetjük. Lássuk ezeket!


 11. Weedicure, azaz már „csak az a szép zöld gyep” hiányzott a körmünkről

  Persze nem a miénkről, hiszen Magyarországon a marihuána (weed), vagyis a kábítószer előállítására alkalmas kender termesztése és birtoklása (és természetesen a fogyasztása) tiltott. Ennek ellenére a tőlünk nyugatabbra elterülő, liberálisabb államokban gyorsan terjedő és igen népszerű trend hódít manapság, a weedicure, azaz a marihuánával készülő manikűr.


 12. Hogyan tápláljuk a körmeinket kívül és belül?

  Ezen a blogon nagyon sokat írtunk már arról, hogy hogyan varázsoljuk széppé a körmeinket. Francia és japán manikűr, trendek és különleges minták mit sem érnek, ha nem vezetjük be az életünkbe – mint egyéb szépségápolási szokásainkat – a körmeink táplálását.


 13. Júniusi trendszínek a Moonbasanails.hu webáruházban

  Korán köszöntött be idén a forróság, és ha hihetünk az előrejelzéseknek, velünk marad egészen őszig. A tikkasztó melegben az embernek csak azon jár az esze, hogy mikor sikerül végre valamilyen víz partjára jutni, így evidens, hogy a június egyik trendszíne egy kék árnyalat lett.


 14. Trendszínek alkalmazása

  A divatszakértők idén azt javasolják, hogy az idei trendszíneket inkább iránymutatásnak vegyük egy-egy színvilág kialakítására. A vezető trendszín, azaz a lombzöld mellett jól tesszük, ha alkalmazzuk a zöld minél több árnyalatát. 15. Mit tegyünk a gombás fertőzéssel?

  Korábban már ejtettünk szót arról, hogy a nyári strandolás milyen kellemetlen következményekkel járhat. Kitértünk arra is, hogy hogyan előzzük meg a kellemetlen és nehezen elmulasztható fertőzéseket, problémákat, most pedig abban fogunk elmélyülni, hogy ha mégis elkapunk valamilyen gombás körömfertőzést, azt milyen módszerekkel próbálhatjuk meg házilag elmulasztani. 16. Jaj, úgy élvezem én a strandot…

  Hamarosan elérkezik a meleg idő és vele a strandszezon. Idénre igen meleg nyarat jósolnak, így várhatóan sokat fogunk vízpartokon időzni, hacsak nem akarunk gutaütést kapni. Aki nem olyan szerencsés, hogy természetes vizek közelében éljen, annak be kell érnie a városi strandokkal, és a gyakran nagy lélekszámú embertömeggel, akik szintén túlélési célzattal gyűlnek a hűvös víz partjaihoz.


 17. Francia manikűr: Kezdetektől napjainkig

  A francia manikűr kimeríthetetlen téma, hiszen a megszületése óta töretlenül része a körömfestés divatjának. Tulajdonképpen nem tudott még másik olyan festésmódot adni a világnak a körömpingálás piaca, amely ilyen hosszú időn át tartotta volna magát a trendben, illetve ilyen sok változata lett volna.


 18. Tartós körömdíszítés hátizsákos turistáknak

  Hosszú és kemény tél után hirtelen köszöntött ránk a szinte-szinte nyár. Zöldülnek a fák, zsendül a fű és egyre több minden borul virágba. Ki bírná ki ezentúl a szobában? A természet szerelmeseit már hívja-csalogatja a természet, és nem fogja nyugton hagyni őket egészen a késő őszi hidegek beálltáig (vagy utána sem).
 19. 9 elképesztő zselés műköröm a nyárra

  Hamarosan itt vannak a forró hetek és azon kell aggódnunk, hogy hogyan vészeljük át a rekkenő hőséget és hova meneküljünk hűsölni és felfrissülni a kánikula elől. Most összegyűjtöttük Neked mindazokat a zselés műköröm tippeket, amelyekkel biztos eredményt érhetsz el az idén nyáron.


 20. Pasifogó körmök a nyárra 1. rész

  Ebben a ragyogó tavaszban már most elkezdhetjük gyakorolni a nyári pasifogó körmöket. Mitől lehet pasifogó egy köröm? Tévedés, nem attól, hogy mi nagyon dögösnek találjuk magunkat benne, hanem attól, hogy a férfiakat vonzza. Azt pedig, hogy nekik mi tetszik, csak ők tudják megmondani. Ha nincs még az életünknek párja, akit meg tudnánk kérdezni, kénytelen vagyunk a statisztikákra hagyatkozni.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}