Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda
 1. Tavaszi nyereményeső

  Ugye te is szereted a tavaszi újításokat? Ilyenkor igazán jól esik egy bevásárlás, amivel fel lehet frissíteni ruhatárunkat, vagy elmenni a kozmetikusunkhoz. De mi a helyzet a körmeinkkel? 2. Vidáman kéklő ég

  Mindenki ismeri azt az érzést, amikor feltekintesz az égre és a fehér bárányfelhők, vagy komoran gomolygó szürke fellegek mögött meglátod a kék égboltot.
 3. Mintázz Konaddal!

  Újra hódít a körömnyomda technika! Ennek az eljárásnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan varázsolhatsz mintákat körmeidre!
 4. Természetességről

  Jó ideje tart a kettősség a divat területén: az egyik a vonal a természetesség jegyében elítél minden kemikáliát, minden kozmetikában alkalmazott festést (haj, arc, köröm stb. tartós vagy alkalmi), és azt hangoztatja, hogy csak az istenadta szépség esztétikus.


 5. Tavasszal sem maradunk lila szín nélkül!

  A tavasz egyik jellegzetes színe a lila, hiszen a tavasz hírnök ibolya is ebben a színben pompázik! Ezért ezt az árnyalatot hozzuk el neked áprilisban, ugyan nem az ibolyát, hanem egy másik, igazán érdekes árnyalatát, a lilaakácot!


 6. Élénk zöld lendület

  Márciusban még alig kezdődött el a tavasz, de áprilisban már a mi is energikusabbak vagyunk és úgy érezzük soha nem fog elfogyni lendületünk.

 7. Köröm divat: 2016 tavasz-nyár 2.

  Minták és minták - Az idei divat különlegességeit (is) leginkább a minták adják. Pontosabban nem találhatunk olyan mintát, amely kifejezetten csak erre az évre lenne jellemző, de az alkalmazásukba megint került egy kis csavar, ami viszont tényleg jellegzetes
 8. Természetesen szép!

  Szeretnél egy körömdíszítést, ami minden öltözékedhez passzol? A francia manikűrön gondolkodtál ,de túl bonyolult az elkészítése? Akkor van egy jó tippünk számodra!


 9. Köröm divat: 2016 tavasz-nyár 1.

  Közeledik a szezonváltás, már régen elindult az új kollekciók bemutatása a világot jelentő deszkákon, itt van hát az ideje, hogy mi is megnézzük, milyen körmökkel lehetünk trendik az idei év meleg hónapjaiban
 10. Előlegezzük meg a tavaszi trendeket!

  Bontogatja szárnyait a tavasz, bár gyakran söpri még el a kikeleti madárcsicsergést a viharos szél és a havas eső. A március közepe az év legszomorkásabb időszaka abból a szempontból, hogy minden csupasz még, nyakig ér a sár, az embereket nyomasztja a napsütés hiánya és a szürkeség


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}