Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. Eva Green misztikus körmei

  Egy olyan mesefilm érkezik a moziba, amitől eddig minden, magát furának érző kisgyermek különlegesnek érezheti magát! Különleges képességű gyermekek egy helyen, egy idegen érkezése és persze egy kis romantikus szál. Ennek az új filmnek főszereplője Eva Green, aki tökéletesen belepasszol a Tim Burton által megálmodott kissé sötét világba.


 2. Pihentetni, vagy nem pihentetni, ez itt a kérdés!

  Gyakran felvetődő kérdés, hogy kell-e pihentetni a körmöket két körömdíszítés között. A válasz nagyon egyszerű: ha nem sérült a körmöd, akkor nem kell! Az egészséges körmöknek nincs szüksége pihentetésre, egyik csodás körömdíszítést viselheted körmeiden a másik után.


 3. Mindjárt megőrülök!

  Igen, mindjárt megőrülünk és sokan meg is őrültünk Bridget Jonessal együtt. Együtt nevettünk egy szingli nő mindennapjain, randijain és igen, az aprócskának aligha nevezhető bugyiján. Most nézzük meg Bridget Jones, azaz Renée Zellweger körmeit is alaposabban!


 4. 2016 körömforma-trendje: a Marilyn

  Marilyn évtizedek óta a nőiességet képviseli a nyugati világ számára. Vörös ajakrúzsa, bő, rakott szoknyája, gömbölyded idomai az örök nő szimbólumaivá lettek. Egyenesen fura volna, ha a körömdivat világa meg lenne valami olyasmi nélkül, amit nem a híres színésznőről neveztek el.


 5. Hogyan válasszuk ki a megfelelő színt?

  A színek kiválasztásánál általában sokat nyoma latban, hogy melyik színt szeretjük a legjobban és hogy melyik szín passzol leginkább a hangulatunkhoz. De néha mindenkinek elkél a segítség, hogy mit is vegyen fel és pláne, hogy milyen színnel egészítse ki a már domináló árnyalatot.


 6. Nem idő kérdése!

  Már jó párszor latolgattad hogyan jársz jobban: körömlakk vagy gél lakk? Melyik éri meg jobban hosszútávon, mik az előnyök, mik a hátrányok? Mi segítünk a jó döntés meghozatalában!


 7. Műkörmök másképpen

  Mi, akik szeretjük, ha szép, mutatós minták díszítik a körmünket, jól tudjuk, hogy a műkörömnek, gél lakknak igenis van létjogosultsága. De szorgos designerek azon munkálkodnak, hogy ezen felül is felfedezzenek vagy bele csempésszenek olyan kiváltságokat, amelyek hozzáadnak a mindennapi életünkhöz. Egy angol diáklány, Lucie Davis iskolai feladata megoldásaként azt ötölte ki, hogy műkörmeibe chipet ültet.


 8. Wonder Woman színre lép!

  A képregények a virágkorukat élik, Marvel vs DC párbaj zajlik a mozivásznak képernyőjén lassan több éve, és az őrületnek még koránt sincs vége! Eleinte csak a férfi szuperhősök divatja jelent meg, de itt az ideje, hogy a tesztoszteront ellensúlyozzuk egy kicsit! Nézzük meg Wonder Woman milyen körmökkel áll ki a világ elé!


 9. Gél lakk és műköröm a terhesség ideje alatt

  Gyakran felvetődik a kismamákban, vagy gyermekvárás előtt álló nőkben a kérdés, hogy a terhesség ideje alatt mivel járhat a műköröm és gél lakkos körömdíszítés viselése. Itt az ideje, hogy szembenézzünk a tényekkel és eloszlassuk a tévhiteket!
 10. A lila érzéki oldala

  A bujazöld mellett ebben a hónapban egy másik igazán érzéki lila szín a kedvenced! A lila egy olyan árnyalata mely megnyugtat és a pezsgő nyár után átvezet a kellemes, pihentető őszbe. Keresd te is az érzéki lila gél lakkokat szeptemberben!


 11. Szeptemberben te is legyél buja!

  A természet bujasága és harmóniája lesz a szeptember hónap trendszíne. És melyik az a szín amiben mindez egyesül? Természetesen a zöld! Ráadásul gél lakkjaid közé is beköltözik majd ez a szín, természetesen akciósan! 12. A rendkívüli Lady Gaga

  Augusztus utolsó hetében egy énekesnő vár rátok, aki egyéniségévével és persze megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. Modern Madonnának tartja, de ő azt állítja, hogy inkább forradalmasítani akarja a popzenét, mint Madonna, nem pedig utánozni akarja őt. Most bemutatjuk Lady Gagát és egyéniségéhez illő extrém körömdíszítéseit.


 13. 5 tuti körömdíszítési tipp iskolakezdésre

  Vége a nyárnak, ami azt jelenti, hogy vége a pihenéssel, lazulással töltött időszaknak. De azért ne csüggedj, mert hiába kell visszaállni a mókuskerékbe, hiába kell visszaülni az iskolapadba, van jó oldala is ám. Újra találkozhatsz barátnőiddel és a haverokkal, újra visszacsöppensz a mozgalmas mindennapokba. Még jobb, ha ehhez van egy trendi körömdíszítésed, amivel könnyen veheted a pörgős akadályokat.


 14. Scarlett Johansson- a Fekete özvegy fehér körmökkel

  Következik egy igazán nagybetűs NŐ, akinek homokóra alakját, dús száját és szőke - olykor vörös - fürtjei mindenki csodálja, és irigykedve nézi. Nem véletlenül választotta a Dolce & Gabbana reklámarcnak őt. Most pedig nézzünk alaposan a színésznő körmére! 15. Tűzijáték körmök augusztus 20-ra 1.

  Közeledik a nyár egyik legnagyobb ünnepe, amely több ünnepkör nevezetes napjait egyesíti magában. Az új kenyér ünnepe, a Magyar Állam alapításának ünnepe eltéphetetlenül fonódik össze a Budapesten évek óta megrendezett, és napjainkban egyre több vidéki városban is abszolválódó tűzijátékhoz. Ha igazán stílusosak akarunk lenni, augusztusi bulikba mostantól csak tűzijáték-körömfestéssel megyünk. Mutatjuk hogyan készítsük el! 16. Rachel Weisz boszorkányos körmei

  Az augusztus hónapot egy olyan színésznővel nyitjuk, akit mindenki A múmia című filmből ismert meg. De különféle nagy márkák arcaként is láthattuk már őt több helyen. Most pedig egy olyan körömdíszítését mutatjuk be, amit egyik filmjében viselt. 17. Tiger eye gél lakk minták

  Valami igazán vadítóra vágysz? Ami a dzsungelben rejtőző tigrisek temperamentumával ruház fel? Akkor próbáld ki a Tiger eye gél lakkok nyújtotta effektet, amely garantáltan a te kedvenceddé is válik!Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}