Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Kezdődik a báli szezon! 2.

  Kétségtelen, hogy napjainkban az elegáns megjelenés része a nőknél a lakkozott köröm. A zselélakkok megjelenésével és az elérhető árnyalatok szinte követhetetlen tárházának kialakulásával a körömlakk napjainkban nem csak feltűnő pingálás eszköze lehet, ugyanolyan „láthatatlan smink” elkészítésére is alkalmas, mint amely az arcfestés területén hódít.


 2. A pihentetés misztériuma

  Gyakran lehet róla hallani, hogy mennyire káros, ha több hónapon keresztül folyamatosan körömdíszítés van körmeinken… bár ennek ellentétjéről is sűrűn lehet hallani és cikkeket olvasni, hogy semmilyen hatással nem lesz körmeinkre, ha folyamatosan géllak, vagy zselés műköröm van rajta.


 3. Sztárok és körmeik-Anne Hathaway

  A neveletlen hercegnő naplójából ismertté vált színésznő egyre több és több filmben szerepel. Kipróbálta már magát romantikus vígjátékban és sci-fiben, musicalban és most a mesefilmek birodalmába kalauzol el minket.


 4. Kezdődik a báli szezon! 1.

  Éppen csak véget értek az ünnepek és elindítottuk az új esztendőt, máris megkezdődött a báli szezon. A téli időszak szürkesége és nyomott hangulata elleni küzdelem és a tavaszvárás reményteliségét megtestesítő ünnepségsorozat egymást követő táncos eseményekben, bálokban ölt testet. 5. Az Erő legyen a körmeinkkel! 2.

  A jediket fénykardjaik segítségével jeleníthetjük meg: feketére alapozott körmünkön tetszés szerinti párosításban piros, lila, zöld, sárga, kék, narancs vonalat húzzunk keresztirányban.
 6. December végén - ilyen volt 2015

  Itt az ideje, hogy büszkélkedjünk! Bizony ám, igazán tartalmas volt ez az év a moonbasanails.hu szempontjából, nektek köszönhetően! Most nézzünk át az újítások listáját, valamint néhány adatot, hogy mivel is tudunk többet adni nektek a 2015-ös évben. 7. Sztárok és körmeik- Emma Watson

  Emma Watson mindannyiunk Hermione Grangereként maradt meg a köztudatban, majd az ENSZ feminizmus megújítójaként lépet fel. De a divat és stílus területén sem árt odafigyelnünk rá!
 8. A karácsony igazi színei

  Eljött az év legjobban várt időszaka! A házak és a terek fényárban úsznak, egyre több az elfogyasztott forraltbor mennyisége és mézeskalács illata száll a levegőben.


 9. Körömtrend a kifutóról: száraz festés

  A londoni divathét slágereként robbant be a köztudatba a száraz festésnek nevezett körömminta-őrület. A száraz festés nem csak egy újabb technika, hanem annak a divatvonulatnak is része, amely polgárpukkasztó kinézetével szembe megy a „tökéletesen nett vagyok” mindent elborító, hamis látszatával.


 10. Sztárok és körmeik - Jennifer Lawrence

  A hónap trendszínét, a Marsala-t nem más viselte a körmein, mint Az éhezők viadala sztárja! Az éhezők viadala sorozattól sajnos el kell búcsúznunk, hiszen nem régiben az utolsó része is mozikba került már, de szerencsére még jó pár díjátadón és interjún láthatjuk megjelenni Katniss Everdeen karakterét megformáló Jennifer Lawrence-t. 11. 2015-ös Mikulás-trendek

  Nézzünk egy konkrét példát az előző cikk végén leírtakra! Fessünk (persze alapozás után) 4 körmünkre sima piros felületet, majd díszítsük azt csillagokkal (korábbi cikkben írtunk róla hogyan). Az ötödik körmöt fehérre festjük, majd a körömtőhöz 3 kristályt illesztünk.


 12. 2015-ös Mikulás-trendek

  Nem könnyű az ünnepekhez kapcsolódó divatoknak minden évben megújulni, hiszen a színek, a szimbólumok aránylag kötöttek. Persze, a formai divatirányzatok mindig hozhatnak új ötleteket, de ez általában – legalább részben – korábbi ötletek felhasználásával történik.
Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}