Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. 5 tuti körömdíszítési tipp iskolakezdésre

  Vége a nyárnak, ami azt jelenti, hogy vége a pihenéssel, lazulással töltött időszaknak. De azért ne csüggedj, mert hiába kell visszaállni a mókuskerékbe, hiába kell visszaülni az iskolapadba, van jó oldala is ám. Újra találkozhatsz barátnőiddel és a haverokkal, újra visszacsöppensz a mozgalmas mindennapokba. Még jobb, ha ehhez van egy trendi körömdíszítésed, amivel könnyen veheted a pörgős akadályokat.


 2. Scarlett Johansson- a Fekete özvegy fehér körmökkel

  Következik egy igazán nagybetűs NŐ, akinek homokóra alakját, dús száját és szőke - olykor vörös - fürtjei mindenki csodálja, és irigykedve nézi. Nem véletlenül választotta a Dolce & Gabbana reklámarcnak őt. Most pedig nézzünk alaposan a színésznő körmére! 3. Tűzijáték körmök augusztus 20-ra 1.

  Közeledik a nyár egyik legnagyobb ünnepe, amely több ünnepkör nevezetes napjait egyesíti magában. Az új kenyér ünnepe, a Magyar Állam alapításának ünnepe eltéphetetlenül fonódik össze a Budapesten évek óta megrendezett, és napjainkban egyre több vidéki városban is abszolválódó tűzijátékhoz. Ha igazán stílusosak akarunk lenni, augusztusi bulikba mostantól csak tűzijáték-körömfestéssel megyünk. Mutatjuk hogyan készítsük el! 4. Rachel Weisz boszorkányos körmei

  Az augusztus hónapot egy olyan színésznővel nyitjuk, akit mindenki A múmia című filmből ismert meg. De különféle nagy márkák arcaként is láthattuk már őt több helyen. Most pedig egy olyan körömdíszítését mutatjuk be, amit egyik filmjében viselt. 5. Tiger eye gél lakk minták

  Valami igazán vadítóra vágysz? Ami a dzsungelben rejtőző tigrisek temperamentumával ruház fel? Akkor próbáld ki a Tiger eye gél lakkok nyújtotta effektet, amely garantáltan a te kedvenceddé is válik! 6. Porondon a lábkörmök! 2.

  Sávok és cikkcakkok - Az egyik legegyszerűbben alkalmazható minta, amely az idei trend egyik slágere, a nagy lábujjon sávokban elrendezett színek, amelyek teli flekként szerepelnek a többi ujjon. 7. Gél lakkos körömdíszítés augusztusra

  Augusztusra is tartogatunk pár izgalmas körömdíszítést! Ráaádásul ahhoz hogy elkészítsd őket ki sem kell otthonodból mozdulnod, ha már van egy gél lakk induló készleted, és így a körömdíszítés elkészítése közben nyugodtan nézheted az olimpiát! Ráadásul csak úgy mint azt olimpiai számok nagy többségénél itt is számít a gyorsaság! gyorsan elkészíthető körömdíszítések következnek, hogy kiélvezhesd a nyár hátralévő részét! 8. Jennifer Aniston-mindenki jóbarátja

  Egy olyan nő következik, akinek hajviseletét milliók utánozták, míg forgott a Jóbarátok sorozat. Egy igazán kedves nő, akik miatt milliók utálták meg Brad Pittet és Angelina Jolit. Következzen a bájos Jennifer Anniston gél lakkos körömdíszítése.


 9. Porondon a lábkörmök! 1.

  Végre, végre a tavaszhoz megérkezett a meleg is, és még ha tartanunk is kell attól, hogy néha elkap egy-egy nyári zápor, akkor is bátran válthatunk a nyári lábbelikre


 10. Csodás körmök, nyári menyasszonyoknak 1.

  A nyár nem csak a fesztiválok, hanem a kézfogók szezonja is. A verőfényes és meleg időben csodás, hajnalig tartó esküvői partikat csaphatunk, ha akarunk mezítláb mehetünk férjhez (ekkor ne feledkezzünk meg a pedikűrről és a lábunkra készítendő látványos körömdíszítésekről sem!), és ha szerencsénk van, holdfénynél vacsorázhatunk vagy hajnalig nézhetjük a csillagokat.
 11. Olimpiai bajnok körmök

  Eltelt újabb négy év. És ezt miből lehet lemérni a legjobban? Természetesen abból, hogy az egyik legrégebbi megmérettetés ideje jött el újra, az Olimpiáé. Egyre fontosabb, hogy a sportolók dicsőséget szerezzenek hazájuknak. Ráadásul hazaszeretetüket és a játékok fontosságát egyre több módon igyekeznek kifejezni. 12. Nyári lábápolás

  A nyári lábápolás több ok miatt is különös figyelmet érdemel. Egyrészt, mert a vékony, kivágott cipőkben, szandálokban minden láthatóvá válik mások számára is. Másrészt mert nyáron sokat járunk mezítláb, így a sarkon és az ujjak végén bőrkeményedések keletkeznek, amelyek nem csak csúnyák, hanem fájdalmasak is lehetnek. Harmadrészt a nagy melegben a láb könnyen beizzad a cipőbe, és ez kellemetlen szagokkal, sőt gyulladásokkal és kiütésekkel is járhat.


 13. Moonbasa színskála

  Már megvan az induló készleted de pár színnel bővítenéd a kollekciódat? Vagy már túl sok szín áll rendelkezésedre, de nyárra új árnyalatokat szeretnél beszerezni? De persze döntésképtelen vagy, mert hirtelen túl sok minden tetszett meg. A döntésben lesz segítségedre a moonbasa színskála.


 14. Nyári köröm- és kézhidratálás

  A szélsőséges időjárás bizony kikezdi a kéz bőrét és a körmöket, nem csak télen, hanem nyáron is. Ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk az ápolásra és hidratálásra a meleg időben ugyanúgy, mint a téli hideg idején. Nyáron az erős UV-sugárzástól az arcunkat kalappal, a testünket vékony, de hosszú ruházattal meg tudjuk óvni, a kézfej bőrét azonban nem nagyon tudjuk eltakarni. Sokan még a strandon is elfelejtik bekenni napvédő krémmel a kézfejet, amikor pedig a testüket alaposan bekrémezik.


 15. Galaktikus körmök X-akták módra

  A rejtélyes sorozat, amiből mindenki megtanulta, hogy az igazság odaát van. A sorozat, mely kellemes borzongatással szögezett mindenkit a kényelmes kis kanapéjába. A sorozat, mely vegyíti magában a krimi, a sci-fi és politikai összeesküvés elméleteket. Ugye mindenki kitalálta, hogy az X-aktákról van szó. Nézzük meg milyen körmöket társíthatunk ehhez a sorozathoz!


 16. Natalie Portman és a piros körmök

  Július utolsó hetében egy olyan színésznő körömdíszítését mutatjuk be neked, aki nem csak szép, de hihetetlenül okos is. Tökéletes arcbőr, barna szemek, lágyan leomló barna haj. Natalie Portman jellegzetes megjelenése, amely mint kiderült igen magas intelligencia hányadossal társul. A Dior és Chanel arca, akinek a gél lakkos körmei is mindig kifogástalanok.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}