Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Túl hosszú lett a műköröm - mi a megoldás?

  Nemrégiben ejtettünk szót arról, hogy milyen hosszúságú köröm lehet ideális, és felsoroltunk szempontokat, amik megkönnyítik a döntést. Persze az ember időnként szeretne váltani, kísérletezgetni, ezért kipróbál a megszokottól eltérő hosszúságot is. Így fordulhat elő, hogy talán egy kicsit merészebb voltál, amikor a körmös az megkérdezte, hogy mekkora körmöket szeretnél, és a mindennapok során bizony rá kell jönnöd, hogy túl hosszú műkörmöket sikerült felrakatni.


 2. Szabad-e otthon körmözni?

  Az otthoni körmözés nagyon megosztó téma. Vannak, akik szerint simán meg lehet csinálni otthon a körmeinket, és vannak, akik pedig mindenképpen a műkörmösre esküsznek, és úgy vélik, hogy nem szabad ezzel otthon kontárkodni. 3. A műköröm három pozitív hatása

  A műköröm sokak számára egy teljesen fölösleges hóbort, sőt előszeretettel hangoztatják azok, akik nem hívei ennek a megoldásnak, hogy számos negatív hatása van, különösen, ami a valódi körmöket illeti.


 4. Az ezerarcú kék a körmökön

  A nyárról sokaknak a sárga, narancs, rózsaszín és piros színek jutnak eszébe, de számomra a kék is legalább annyira ideillik, már csak azért is, mert aki csak teheti az ideje nagy részét vízben, vízparton tölti a melegebb napokon.


 5. Ne csak a kezedre figyelj!

  Nyáron a melegebb idő miatt kevesebb ruhát hordunk, és ilyenkor bizony előkerülnek olyan testrészeink is, amik máskor nem. Gondolunk itt például a lábakra, azon belül is a lábfejre, és bizony ezzel együtt a lábkörmökre, amiket sokan hajlamosak elhanyagolni, és csak ilyenkor jönnek rá, hogy ez mekkora hiba volt.


 6. Növesztenéd a körmeidet? Gél lakkozz!

  Sokan szeretnének szép hosszú körmöket, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy ez csak úgy megadatik neki. Sokan vannak, akik egy darabig tudják növeszteni, aztán előbb-utóbb letörik valamelyik, és kezdhetik elölről az egészet.


 7. Nyárvégi körömdíszítési tippek

  Hamarosan itt a nyár vége és beköszönt az ősz és ismét nyugovóra tér a természet a nyári pörgés és burjánázás után. Ám még egy teljes hónap áll a rendelkezésünkre, amit nem szabad kihagyni, hogy a nyarat még kiélvezzük. Éppen ezért mostani összeállításunkban olyan körömdíszítéseket hoztunk el neked, amelyek igazán beleadnak apait-anyait egy nyárvégi körömdíszítés elkészítéséhez.


 8. Mekkora legyen a körmöm?

  Amikor valaki először rakat fel magának műkörmöt, az egyik első kérdés, ami felmerül benne, az az, hogy vajon mekkora körmei legyenek. Nehéz ezt megválaszolni, hiszen gyakorlatilag nincs határ (ésszerű kereteken belül legalábbis), lehet bármilyen hosszúságú a köröm.


 9. Solar effect gél lakk használata lépésről lépésre

  A különleges hatású, napfényre színét változtatni képes gél lakk, az új Solar effect gél lakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez. A Solar effect gél lakk az igazi napimádók gél lakkja. Most kicsit jobban megismertetjük veled ezt az új gél lakk családot és bemutatjuk, hogyan készítheted el te is gyorsan és könnyedén legújabb Solar effect gél lakkos körömdíszítésed.


 10. Miért jó, ha te is megtanulsz körmöt építeni?

  A műkörömépítés alapvetően, és nem véletlenül egy szakma. Nagyon sok olyan technika létezik, amit a megfelelő segítség nélkül nem lehet teljes mértékben elsajátítani. A legújabb trendek követése és a legújabb módszerek megtanulása folyamatos szakmai továbbképzést igényel.
 11. Baj-e, ha nem megy a körmöd a ruháidhoz?

  Bevallom, nekem állandó dilemma, egyszerűen bántja a szememet és idegesít, ha a körmeim nem passzolnak a ruháimhoz. Éppen ezért én nagyon sokáig nem akartam sem gél lakkot, sem műkörmöt, sem egyéb tartós megoldást, mert egyszerűen úgy éreztem, hogy ebben az esetben nem tudnám kellő gyakorisággal váltogatni a körmöm színét.


 12. A strand a szép körmök halála?

  Nyáron sok szempontból jobban oda kell figyelnünk a külsőnkre: a naptól védeni kell a bőrünket, a hajunkat, strandvíztől pedig a körmeinket. Biztosan Te is kerültél már abba a helyzetbe, hogy a szépen sikerült manikűröd már aznap délután teljesen tönkrement a strandon.


 13. A legmesésebb körömdíszítés: Unikornis körömdíszítés

  Unikornis körömdíszítés - mert mindenkiben ott rejlik egy kisgyermek! Most egy igazán "ereszd el a hajamat" stílusú körömdíszítési tippel készültünk. Az unikornis körmöket pedig bátran választhatod alkalmi és hétköznapi viseletnek is. Csak rajtad áll, hogy mennyire tudod elengedni fantáziád.


 14. Extrém körmök, extrém élet

  Időről-időre körbejárják az internet hullámait olyan fotók, amelyeken extrém hosszú körmökkel pózolnak fiatalabb és idősebb hölgyek. A 30 centiméter fölötti „képződmények” egyeseket megdöbbentenek, másokat megbotránkoztatnak, megint mások visszataszítónak találják őket, sokan pedig azon gondolkodnak, hogy hogyan lehet ilyen körmökkel élni.


 15. Még több kreatív nyári körömdíszítési tipp

  Újabb csodás nyári hónap áll előttünk, így újabb körömdíszítési tippekkel készültünk mostanra, amivel biztosan beindítjuk a te fantáziádat is, hogyan varázsolhatsz könnyedén magadnak nyári körömdíszítéseket. Igyekeztünk mindent részletesen összeszedni, hogy neked már tényleg csak a rendelés gombot kelljen majd a végén megnyomnod. 16. A japán manikűr/-pedikűr és a nyár

  Ezen a blogon már sokszor írtunk arról, hogy mi is az a japán manikűr, milyen előnyei vannak és hogyan is kell elkészíteni. A japán manikűr a köröm és a kéz ápolásának természetes módja, amely mélyen táplálja a szöveteket, és természetes hatású, látványosan ápolt eredményt biztosít.


 17. Királyi manikűr

  Harry herceg és Meghan Markle pár héttel korábbi esküvője hónapok óta lázban tartotta a világot. Egy pillanatra sem csökkent a média és a rajongók kíváncsisága a ruhák, frizurák, ékszerek és természetesen a körmök tekintetében, még a ceremónia után sem, folyamatosan elemzik a hozzáértők és a kevésbé hozzáértők a résztvevők választásait.


 18. Extrém körömdivat: testrészek a körmökön

  Nagyon termékeny az idei körömtrend a meghökkentő irányzatok kitermelése szempontjából. Bár nem tettünk hitet a szélsőségekről való beszámolók mellett, azért a nagyon szokatlan dolgokról eddig is jelentést tettünk, és ez lesz a negyedik híradásunk idén ebben a témában, pedig még nem értük el az év felét.


 19. Baby boomer körömdíszítés

  A Baby boomer körömdíszítés az utóbbi idők egyik legnépszerűbb és leggyakrabban kért körömdíszítési technika, ami valahogy mindenki érdeklődését egyből felkelti, ahogy meghallja. És valóban, a Baby boomer körömdíszítés egy halvány átmentet képez a klasszikus francia és az új divatú ombre körömdíszítés között.


 20. Várandósság és körömfestés - összefér vagy sem?

  A várandósság ideje, konkrétan az ilyenkor elkerülendő vagy éppen megteendő dolgok mindig szélsőséges vitákat váltanak ki az érintettek és az érdeklődők körében. Sajnos a legtöbb dologgal kapcsolatban nem áll rendelkezésre egyértelmű eredménnyel rendelkező kutatás, a kismamák csak véleményekre támaszkodhatnak (legyen az orvos, barátnők, szülők és egyéb tanácsadók véleménye).


 21. One step géllakk

  A One step géllakk egy újgenerációs géllakk. Jobb tapadás és jobb fedőképesség jellemzi. A One step géllakk legnagyobb előnye, hogy nem szükséges bonder (tapadás elősegítő műköröm alapanyag) az előkészített körömlemezre, hanem egyből felvihető a géllakk és már egy rétegben is tökéletesen fed.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}