Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Hogyan ápold a körmös kellékeidet?

  Ha gyakran készíted el a saját manikűrödet, mostanra bizonyára szép készletet halmoztál fel a körmös kellékekből. Ahhoz, hogy ezek sokáig használhatók maradjanak, nem árt, ha rendszeresen karbantartod őket, vigyázol rájuk, így nem kell túl gyakran cserélned az eszközeidet – így éri meg igazán magadnak csinálni a körmeidet.


 2. Körömnyomda a tökéletes mintákért

  Mikor még nem sokat tudtam a körmözés világáról, csak csodáltam az alkotásokat mások kezén, a legnagyobb döbbenettel sokszor a körmökre kreált tökéletes mintákat néztem. Annyira szabályosak, szépek, aprólékosak. Mindig úgy gondoltam, hogy különleges tehetség kell ahhoz, hogy valaki ilyeneket tudjon alkotni.


 3. Színes üvegek a körmödön

  Annyiféle különleges körömdíszítést láttam már, és bevallom, nem túl nehéz engem ezekkel megfogni. Imádom az egyedi mintákat, a feltűnő körmöket, bár tudom, nem valók mindenhová.


 4. Évvégi hajrá és csomagfeladás 2018 végén

  Már csak alig pár hét maradt ebből az évből és éppen ezért most szeretnénk néhány fontos információt megosztani veletek, hogy a karácsonyi és szilveszteri körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.


 5. Napon más színű – solar effect gél lakk

  A színváltós körömlakkok szerintem a legmenőbbek közé tartoznak, én imádom, hogy időnként a nap folyamán változnak, nem bírom megunni. Lehet ez valami kislányos rajongás, de ha ilyesmit látok, nem bírom megállni, hogy ne próbáljam ki. 6. Lehet-e körmözni várandósan?

  Amikor az ember lánya megtudja, hogy kisbabát vár, szinte azonnal felmerül benne a kérdés, hogy mennyire kell ezentúl vigyáznia magára, illetve mennyire folytathatja a régi életét zavartalanul.


 7. 5 káprázatos karácsonyi manikűr

  5 káprázatos karácsonyi manikűrrel készültünk most a számodra, hogy legyen időd megtervezni, milyen legyen az idei karácsonyi körömdíszítésed. Szerezz ötleteket, inspirációkat és valósítsd meg bátran Moonbasanails termékekkel a legjobbakat!


 8. Mikre van szükséged, hogy magad csináld a gél lakkodat?

  A körmösök szeretik elhitetni, hogy otthon, magának nem tud az ember olyan igazi profi manikűrt készíteni, pláne nem tartósat. Valójában ez persze nem igaz: a megfelelő eszközökkel tudsz magadnak meseszép körmöket kreálni, csak gyakorlás kérdése az egész – a körmösök sem úgy születtek, hogy meg tudták csinálni.


 9. Karácsonyi körömdíszítési tippek

  Karácsonyi körömdíszítési tippekkel készülj fel a karácsonyi szezonra és szerezd be az ünnepekre szükséges alapanyagokat és kellékeket még időben! Mostani válogatásunkból négy igazán karácsonyi körömdíszítési tippel leszel gazdagabb.

 10. Benőtt köröm: hogyan szabadulhatsz meg tőle?

  A körmeinkkel alapesetben nem sok problémánk adódik azon kívül, hogy díszítjük őket, hogy mutatósak legyenek. Előfordul azonban néha, hogy egészségügyi problémákat okoznak, amik meg tudják keseríteni a mindennapjainkat, mert ezek bizony járnak némi fájdalommal.


 11. Miért nem köt meg a gél lakkom?

  Miért nem köt meg a gél lakkom? – kérdéssel te is találkoztál már korábban? Vagy tapasztaltál már hasonlót amikor gél lakkos körömdíszítésed készítetted, hogy nem sikerült teljesen a kötési folyamat? Most mindenre megtalálod a választ és tippeket is adunk arra, hogy miért nem kötött meg a gél lakkod korábban.


 12. Gél lakk kupon

  Gél lakk kuponnal a vásárlás élménye még élvezetesebb és még jobban garantált, hogy pénzedért még több mindenhez juthatsz. Most összeszedtük neked, hogy mi mindenre és hogyan válthatod be a Moonbasanails gél lakk kuponod.


 13. 5 népszerű karácsonyi ajándék ötlet

  5 népszerű karácsonyi ajándék ölet, amivel biztosan nagy örömet okozhatsz majd annak, aki ajándékba körömdíszítő szettet kap tőled karácsonyra. Hamarosan itt van az év legjobban várt időszaka és néha igazi fejtörést okoz egy jó ajándék kiválasztása, aminek tényleg lehet örülni? Íme a mi tippünk idén karácsonyra, amivel biztosan nem fogsz mellé. 14. Körömtippek időzavarban szenvedőknek

  Szép, ápolt, igényes körmöket szinte mindenki szeretne, ugyanakkor sokan azért nem tudják megvalósítani, mert egyszerűen nincs rá elég idejük. Igen, tudom, lehet mondani, hogy mindenki arra szakít időt, amire igazán szeretne, de azért valljuk be, egy igazán szép manikűr elkészítése sokáig tarthat, különösen akkor, ha magadnak csinálod, és nincs még benne túl nagy gyakorlatod.


 15. Tiger Eye manikűr

  Annyiszor hallani a Tiger eye kifejezést körmös berkekben, viszont meglepően sokan nem tudják, mit is kell érteni alatta. Amikor még nem ismertem ezt a fajta körömlakkot, valami barnás-sárgás-aranyszínű színhatást képzeltem el, esetleg némi feketével.


 16. Egy igazán menő és gyors megoldás: thermo gél lakk

  Van az úgy, hogy az embernek nincs sok ideje a körmeire, de mégis azért szeretne valami szép manikűrt villantani, ami nem unalmas. Világos, hogy amikor nem érsz éppen rá, akkor nem a hosszú, időigényes, pepecselős megoldások érdekelnek, és beéred valami egyszerűbbel is, viszont nyilván szeretnéd, ha azért látványos lenne.


 17. Körömdíszítési tippek Géllakk Induló készlethez

  Körömdíszítési tippek Géllakk Induló készlethez, ha nincs ötleted, hogy milyen legyen a következő géllakkos körömdíszítésed. Készültünk pár egyszerűbb és néhány fantáziadúsabb megoldással, amit Géllakk Induló készleted használatával is megvalósíthatsz.


 18. Géllakk Induló készlet használata

  A Géllakk Induló készlet használata bárki számára roppant egyszerű és akár egy kellemes délutáni program is lehet, hiszen a készletet úgy alakítottuk ki, hogy az egy teljesen kezdő számára is első ránézésre is egyértelmű és könnyen érthető legyen.


 19. Géllakk Induló készlet

  Géllakk Induló készlettel lehet csak igazán szép és tartós a körömdíszítés. A Moonbasa Géllakk Induló készleten keresztül részletesen bemutatjuk és elemezzük, hogy miért érdemes akár kezdőknek vagy akár már gyakorlottabbaknak is ezt választaniuk, hogy magabiztosabban elkészíthetők legyenek a géllakkos körömdíszítések.


 20. A gel look nem gél lakk

  A gel look nem géllakk! Ez az első és legfontosabb szabály, amit mostani blog bejegyzésünkben szeretnénk mindenekelőtt leszögezni. Sok tévhit és félreértés kering a neten is ezzel kapcsolatban, amit most végérvényesen szeretnénk kicsit helyre pakolni, hogy senki se érezhesse magát becsapva.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}