Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. A körömbőr ápolása

  A körömágy, a körömágybőr érzékeny terület, amely hamar megsérülhet, könnyen túlszárad, beszakad. Fontos, hogy a megfelelő módon ápoljuk. 2. Fejezd ki az egyéniségedet Moyra körömnyomda segítségével!

  Egyre népszerűbb körmös technika a körömnyomda használata. Nem csoda: segítségével azok is tökéletes mintákat körmükre varázsolni, akiknek nincs semmi rajzkészségük, gyakorlatuk, vagy otthon szépítik körmeiket. Emellett nagy előnye, hogy minden típusú körömre alkalmazhatjuk: a hagyományosan lakkozott, az épített zselés, a porcelán, illetve a gél lakkozottra is.
 3. Amit tudnod kell az otthoni géllakozásról

  A gél lakkok növekvő népszerűségének köszönhetően egyre többen szeretnék elsajátítani felvitelének alapelveit. Szeretnék otthon elkészíteni a saját körmeiket, nem akarnak körmöshöz járni. A géllakkozás egyáltalán nem boszorkányság, meg lehet tanulni. 4. Mit tegyél, ha letörik a körmöd?

  Nincs annál bosszantóbb, mint amikor nyaralás közben, vagy esti partira készülve letörik a hosszú, hetekig növesztett, gondosan ápolt és lakkozott körmöd. Ilyenkor fájó szívvel bár, de a legtöbben olló után nyúlunk. 5. Szuper manikűrtippek a nyaralásra!

  Mindenki úgy szeret elindulni nyaralni, hogy a külseje rendben van, hiszen egy vakáció alkalmával készülnek fotók is, amiken egyértelműen szeretnénk jól kinézni, nem azt lesni később, hogy de borzalmasan lenőtt a hajunk, vagy éppen töredezett a körmünk.


 6. Nyárra válassz tartós megoldásokat!

  Amennyire várjuk a nyarat minden évben, olyan kihívásokat is állít elénk. Bár ez az egyik kedvenc évszakunk, mert strandolhattunk, nyaralhatunk, bulizgatunk, lazíthatunk, jól érezhetjük magunkat, vannak bizonyos kihívások, amik kifejezetten a nyárhoz kapcsolódnak. 7. Nyári gél lakkos körömdíszítések

  A nyári gél lakkos körömdíszítésed megtervezéséhez sosem lehet elég korán hozzákezdeni. Nincs ez másképp most sem, hiszen már egyre jobb idő van és a ruhatárunkat is a kellemesebb, naposabb és szellősebb időkhöz igazíthattuk.


 8. Ezek a leggyakoribb hibák a műkörömépítés során

  Felválik, repedezik és törik? Akkor biztos lehetsz benne, hogy valamit az építés során rontottál el. Ugyanis ezek a nem megfelelő kialakítás egyértelmű jelei. A jó hír az, hogy ha felismered ezeket a hibákat, akkor a későbbiekben egy kis gyakorlással könnyedén elkerülheted őket és ezzel egy életre búcsút mondhatsz a fenti problémáknak.


 9. Milyen veszély leselkedik a körmeidre a strandon?

  A nyárban az egyik legjobb dolog egyértelműen a strandolás. A nagy melegben jólesik az embernek hűsölni a medencékben, és egy kicsit pihenni az árnyékban, vagy éppen napozgatni a barna bőrért. A strandoknak azonban van egy viszonylag nagy veszélye, hiszen sok különböző ember használ közös medencét, mindenki mezítláb, fürdőruhában mászkál, és nedves a környezet, ami kiváló táptalaj a gombáknak.


 10. A tökéletes C-ív titka

  A legtöbb műköröm építő számára komoly fejtörést okoz a kezdetekben a tökéletes C-ív kialakítása. Mindig ferdére sikerül, elcsúszik, vagy éppen túl lapos, de valami biztos, hogy nem stimmel az építés végén. Te is így vagy ezzel? Ne aggódj mind így kezdtük. De a jó hírünk az, hogy egy kis gyakorlással neked sem okoz majd problémát.


 11. Lenőtt műkörmök töltése egyszerűen és hatékonyan

  A műkörmök viselése óhatatlanul együtt jár a lenövéssel is. Ez nem túl esztétikus látvány, hiszen néhány hét elteltével megjelenik a töveknél a saját körmök rózsaszínje, ami egyre csak növekszik. Ez egy természetes folyamat, ami a szaru növekedésével jár, de annál bosszantóbb, amikor a gondosan elkészített manikűrödet elcsúfítja.


 12. Kéz- és körömápolás a nyári hónapokban

  Habár tény, hogy a bőrnek télen kell szembenéznie a legtöbb kihívással, a kezeid ápolásában érdemes követni az évszakok változásait is. Elvégre minden időjárás más megpróbáltatásokat tartogat és ha ehhez megtanulsz alkalmazkodni, akkor biztos lehetsz benne, hogy a kezeid mindig megkapják azt a gondoskodást, amire szükségük van.


 13. Te tudod, hogy mit üzennek a köröm elváltozásai? Íme, a válaszok

  A köröm remekül jelzi azt, ha valami nem stimmel a szervezetedben. Azonban attól, hogy néhány tünet felüti a fejét a testeden, nem biztos, hogy nem is tudsz megbirkózni a problémával. Sok körömbetegség kikúrálható egy kis ecseteléssel vagy gyógyszerekkel. Ám ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, előbb fel kell ismerni a problémát.


 14. 5 tévhit a gyenge körmök ápolásáról – íme az igazság

  A gyenge, vagy gyengülőfélben lévő körmök ápolása mindig fogós kérdés azok számára, akik küzdenek vele. Ugyan az évtizedek során számos házi praktika látott napvilágot, melyek elméletben a megoldást szolgálják, de a későbbiekben látni fogod, hogy ezek közül nem mindegyik olyan hatékony, mint elsőre gondolnád.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}