Géllak, műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Természetesen nem csak az előző cikkekben bemutatott kalocsai minták hódítanak világszerte. Minden népnek meg van a maga ősi népművészeti mintakincse, és érdekes módon a világ divatjában ez nemzetközi szinten előtérbe került. Nézzük meg a legismertebb mintákat a világ népművészetéből, hogy ha neked is kedved tartja, tudd, hogyan csináld a szupertrendi népi mintás körmöket (vagy hogyan keress rá a Google-ban).


 2. Már olvashattátok, hogy az október hónap két akciós színe a mustár és az éger szín. akár külön-külön ruhaszetteket is létrehozhatsz belőle, de megmutatjuk, hogy ez a két szín milyen jó párost alkot egymással!


 3. Biztos ti is hallottatok már a különféle „100-as kihívásokról”, amelyek hónapok óta lázban tartják a világot. Különféle bloggerek és vloggerek szerepet vállaltak abban, hogy teszteljenek kozmetikai eljárásokat és termékeket, nem is akárhogyan: százszorosan. Mit is jelent ez? Száz réteg alapozóval kezdődött, majd száz réteg pakolással folytatódott, és bizony volt olyan (méghozzá férfi!), aki a 100-szoros gyantázást is bevállalta.


 4. Az október hónap másik trend színe az égerszín. Az ősz hónap ugyan az elmúlás szimbóluma, de ez a hónap áll legközelebb az anyatermészethez, ezért egy igazán naturális szín illik hozzá. Egy olyan szín, amely egyben egy fa neve, ami megtestesíti a természetességről alkotott elképzeléseinket.


 5. Októberben már javában benne vagyunk az ősz életérzésben. Előkerültek a bőrdzsekik, a sálak, a hajunkat is egyre erőteljesebben borzolja a szél és állandó kiegészítőnkké vált az esernyő. Kint a fák lombjai sárgába, bordóba és barnába öltöztek, sőt itt-ott már elkezdtek kopaszodni is.


 6. Az őszből még csak egy hónap telt el, de a sűrű esőzések nem támogatják a jó kedvet. Hátha még belegondolunk, hogy még két ilyen hónap vár ránk, nos, akkor kell valami, ami gyorsan felvidít. Legyen az például vidám körömdíszítésünk!


 7. Emlékszel még? Pár napja volt egy körömreszelőkkel kapcsolatos kuponkedvezményünk, amihez nyereményjáték is kapcsolódott. A sorsolás lezárult, a nyertes megvan! Kattints a nyertes nevének ellenőrzéséhez, mert lehet hogy épp Te vagy az!


 8. Sokakkal előfordult már, hogy a szép, tökéletesen manikűrözött gél lakkos körmökre azt hitte, hogy műköröm, pláne akkor, ha hosszabb körmön látható egy ilyen körömdíszítés. Lássuk mik is a különbségek a műkörmök és a gél lakkos körömdíszítések között!


 9. Hogy jön össze a címben említett két dolog? Sehogy máshogy, mint hogy egyforma technikával kell elkészíteni őket. A kialakítás nagyon egyszerű, majd amikor az alap kész, onnantól kedvünk szerint festhetjük az elkészült 3D-s felületet.


 10. Ezen a blogon sok olyan körömmintát láthattatok már, amelyek különféle trükkökkel és furmányokkal segítenek abban, hogy a körmötök egyediek és csodaszépek legyenek. Az idei ősz körömdivatjában sem szorulnak háttérbe ezek a színes-mintás-különleges körmök, ugyanakkor a színkavalkádot ennél egyszerűbben is elérhetjük most.


 11. Most eloszlatunk minden tévhitet! Sokakat visszatart a gél lakkos körömdíszítéstől az a tény, hogy UV lámpa fénye alatt kell megköttetni a körömdíszítést. De hidd el, nem kell félned az UV lámpától, maximum akkor okoz benned kárt, ha véletlenül ráejted a lábadra.


 12. Nem tudom, ti próbáltátok-e már water marble eljárással befesteni a körmötöket, én próbálkoztam és valamiért messze nem sikerült olyan egyszerűen és nagyszerűen, ahogy a videókon átható. Most mutatunk egy olyan eljárást, amihez nem kell víz, pálcika vagy más eszköz, csak a lakk, a körmök és jó sok papírtörlő. 13. Egy olyan mesefilm érkezik a moziba, amitől eddig minden, magát furának érző kisgyermek különlegesnek érezheti magát! Különleges képességű gyermekek egy helyen, egy idegen érkezése és persze egy kis romantikus szál. Ennek az új filmnek főszereplője Eva Green, aki tökéletesen belepasszol a Tim Burton által megálmodott kissé sötét világba.


 14. Gyakran felvetődő kérdés, hogy kell-e pihentetni a körmöket két körömdíszítés között. A válasz nagyon egyszerű: ha nem sérült a körmöd, akkor nem kell! Az egészséges körmöknek nincs szüksége pihentetésre, egyik csodás körömdíszítést viselheted körmeiden a másik után.


 15. Igen, mindjárt megőrülünk és sokan meg is őrültünk Bridget Jonessal együtt. Együtt nevettünk egy szingli nő mindennapjain, randijain és igen, az aprócskának aligha nevezhető bugyiján. Most nézzük meg Bridget Jones, azaz Renée Zellweger körmeit is alaposabban!


 16. Marilyn évtizedek óta a nőiességet képviseli a nyugati világ számára. Vörös ajakrúzsa, bő, rakott szoknyája, gömbölyded idomai az örök nő szimbólumaivá lettek. Egyenesen fura volna, ha a körömdivat világa meg lenne valami olyasmi nélkül, amit nem a híres színésznőről neveztek el.


 17. A színek kiválasztásánál általában sokat nyoma latban, hogy melyik színt szeretjük a legjobban és hogy melyik szín passzol leginkább a hangulatunkhoz. De néha mindenkinek elkél a segítség, hogy mit is vegyen fel és pláne, hogy milyen színnel egészítse ki a már domináló árnyalatot.


 18. Már jó párszor latolgattad hogyan jársz jobban: körömlakk vagy gél lakk? Melyik éri meg jobban hosszútávon, mik az előnyök, mik a hátrányok? Mi segítünk a jó döntés meghozatalában!


 19. Mi, akik szeretjük, ha szép, mutatós minták díszítik a körmünket, jól tudjuk, hogy a műkörömnek, gél lakknak igenis van létjogosultsága. De szorgos designerek azon munkálkodnak, hogy ezen felül is felfedezzenek vagy bele csempésszenek olyan kiváltságokat, amelyek hozzáadnak a mindennapi életünkhöz. Egy angol diáklány, Lucie Davis iskolai feladata megoldásaként azt ötölte ki, hogy műkörmeibe chipet ültet.


 20. A képregények a virágkorukat élik, Marvel vs DC párbaj zajlik a mozivásznak képernyőjén lassan több éve, és az őrületnek még koránt sincs vége! Eleinte csak a férfi szuperhősök divatja jelent meg, de itt az ideje, hogy a tesztoszteront ellensúlyozzuk egy kicsit! Nézzük meg Wonder Woman milyen körmökkel áll ki a világ elé!


 21. Gyakran felvetődik a kismamákban, vagy gyermekvárás előtt álló nőkben a kérdés, hogy a terhesség ideje alatt mivel járhat a műköröm és gél lakkos körömdíszítés viselése. Itt az ideje, hogy szembenézzünk a tényekkel és eloszlassuk a tévhiteket!
 22. A bujazöld mellett ebben a hónapban egy másik igazán érzéki lila szín a kedvenced! A lila egy olyan árnyalata mely megnyugtat és a pezsgő nyár után átvezet a kellemes, pihentető őszbe. Keresd te is az érzéki lila gél lakkokat szeptemberben!


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}