Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. Moonbasanails gél lakk vélemények

  Kíváncsi vagy a többi vásárló véleményére is mielőtt rendelnél tőlünk? Teljesen megértjük, éppen ezért csináltunk egy válogatást a Moonbasanails gél lakk véleményekből, hogy a többi vásárló véleményéről is tájékozódj a szállítást és a termékeket illetően.

 2. A körömbőr eltávolításáról

  Sokan és sokféleképpen ápoljuk a körmünket. Ez függhet attól, hogy kitől sajátítottuk el a körömápolás csínját-bínját, de attól is, hogy járunk-e manikűröshöz vagy műkörömépítő szakemberhez


 3. A kávé jeges oldala

  Te is azok közé tartozol, aki nem tudja elképzelni azt, hogy a napját ne egy jó erős feketével indítsa? A munkahelyeden a legszebb hang, amit hallhatsz a kávéfőző sistergése és már száll is feléd kedvenc italod jellegzetes, mindent betöltő illata? 4. Tavaszi körmök 1.

  A színes virágokba boruló tavasz folyamán már megismerhettük a fiesta vörös a vajsárga és a lilaakác árnyalatokat. Már tudjuk mit jelentenek ezek a színek, valamint hogy a ruhatárunkban miként viseljük őket. 5. Ballag már a vén diák…

  Eljött a középiskolások életében egy egyszerre fájó, de boldog pillanat. Búcsút kell inteniük osztálytársaiknak, de már nagy az izgalom az érettségi miatt is. Egyben várakozással teli boldog pillanatok is ezek, hiszen vár rájuk az egyetem. Ehhez a tökéletes pillanathoz mi tudjuk a megfelelő ajándékötletet is!

 6. Tavaszi nyereményeső

  Ugye te is szereted a tavaszi újításokat? Ilyenkor igazán jól esik egy bevásárlás, amivel fel lehet frissíteni ruhatárunkat, vagy elmenni a kozmetikusunkhoz. De mi a helyzet a körmeinkkel? 7. Vidáman kéklő ég

  Mindenki ismeri azt az érzést, amikor feltekintesz az égre és a fehér bárányfelhők, vagy komoran gomolygó szürke fellegek mögött meglátod a kék égboltot.
 8. Mintázz Konaddal!

  Újra hódít a körömnyomda technika! Ennek az eljárásnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan varázsolhatsz mintákat körmeidre!
 9. Természetességről

  Jó ideje tart a kettősség a divat területén: az egyik a vonal a természetesség jegyében elítél minden kemikáliát, minden kozmetikában alkalmazott festést (haj, arc, köröm stb. tartós vagy alkalmi), és azt hangoztatja, hogy csak az istenadta szépség esztétikus.


 10. Tavasszal sem maradunk lila szín nélkül!

  A tavasz egyik jellegzetes színe a lila, hiszen a tavasz hírnök ibolya is ebben a színben pompázik! Ezért ezt az árnyalatot hozzuk el neked áprilisban, ugyan nem az ibolyát, hanem egy másik, igazán érdekes árnyalatát, a lilaakácot!


 11. Élénk zöld lendület

  Márciusban még alig kezdődött el a tavasz, de áprilisban már a mi is energikusabbak vagyunk és úgy érezzük soha nem fog elfogyni lendületünk.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}