Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Hogyan használjuk jól a glittert és a glitteres lakkokat a szép végeredményért?

  Gyakori probléma, hogy a glitteres lakkokban a kis lebegő színes és/vagy csillogó részecskék nem egyenletesen oszlanak el. Természetes dolog, hiszen a lakk – amely legtöbbször színtelen, bár természetesen van színes is – folyadék, amelyben az apróbb-nagyobb csillámok leülnek az aljára, esetleg összetapadnak kisebb-nagyobb csomókba stb..


 2. 10+1 körömtrükk, amiről még sose hallottál

  Világunk tele van megoldásokkal. Ha bármiben szükséged van megoldásra, és van hozzá elég forrásod, elég, ha besétálsz egy szakboltba és megveszed. De világunk – vagy legalábbis a kevesebb pénzből élők és a spórolósok világa – tele van trükkökkel is (az angol neve hacks, talán így is találkoztál vele). Ezek olyan apró ötletek, módszerek, amelyek megkönnyítik az életet, úgy, hogy nem kell mindenhez külön megoldást venni.


 3. A körömnyomdák fajtái és néhány tipp

  A körömnyomdázás az egyik kedvenc mintázásunk hiszen gyors, egyszerű és nem kell hozzá rajztudás. A körömnyomdát csak egyszer kell megvenni, ezután csak a minták körét kell bővíteni. Használható sima körömlakkhoz, zselélakkhoz is.


 4. Nyomdázzunk kövekkel!

  A körömnyomdázás régóta ismert módja a körömdíszítésnek. Azért kiváló eszköz, mert csodás és részletes mintákat varázsolhatunk a körmeinkre anélkül, hogy volna hozzá kézügyességünk, ecsetünk, kedvünk vagy időnk. Ám most itt egy új módszer, amivel egy újabb szintre emelhetjük a körömdíszítést!


 5. Körömdíszítési minták november hónap színeivel

  Az ősz vége felé, november hónapban sem kell lemondanod a csodás és divatos körömdíszítésekről! Sőt, a természettel ellentétben a szürke és a semleges színek helyett merj bátran kísérletezni és formabontó lenni, ne feljtsd el: ez az év az újítóké!


 6. Hogyan használjuk a pigmentport a gél lakkon/műkörmökön?

  A pigmentpor az elmúlt néhány év fejlesztéseinek eredménye, egy különlegesen finomra őrölt, por állagú festék. Olyan festékszemcséket (pigmenteket) tartalmaz, amelyek kiemelkedően élénk színt eredményeznek, a finom por állag pedig arra alkalmas, hogy egyenletesen eloszlassuk a dekorálandó felületen.


 7. Hogyan fessünk színátmenetes fém körmöket?

  Az ombre, azaz a színátmenetes festés évek óta rendkívül széles körben elterjedt. Jelenleg talán a körömfestés területén kevésbé divat, annál inkább „hasít” a hajfestésben, vagy az öltözködésben (az idei ősz egyik legfőbb trendje az ombre harisnya). Ezzel együtt a fémes felülettel kiegészülve a őszi-téli szezonban is nagyon menők lehetünk vele.


 8. Baby boomer, az új kedvenc

  Hallottad már ezt a kifejezést? No már nem a nagymértékű népességnövekedésre kell gondolni ha meghallod ezt a szókapcsolatot, hanem valami egészen másra. Egy újabb trend hódít, ráadásul ez most azoknak is kedvez, akik a természetesség hívei, és azoknak is jó, akik akár az extrém műkörömtől se riadnak vissza! Lássuk miről is van szó.


 9. Galamb és cédrus színek lesznek a te ruhatáradban is!

  Novemberben két izgalmas szín vár rád, a vörös cédrus és a galamb kék. A vörös cédrus egzotikus színe és a kék nyugalmat hangsúlyozó hétköznapisága tökéletesen kihangsúlyozza egymást, de most arra biztatunk titeket, hogy külön-külön használjátok őket!


 10. Békés galambkék

  November képezi az igazi átmenetet az évszakok között. Egyre hamarabb sötétedik, még látjuk az ősz elhalványuló színeit, de már érezzük a tél jeges fuvallatát. Ebben az időszakban szükség van valami megnyugtató árnyalatra, valamire, ami megnyugtatólak hat hideg által borzolt kedélyünkre.


 11. Vörös szín a hűvös novemberben

  Novemberben már egyre kisebb kedvvel megyünk ki a hűvös, hideg levegőre. Ezért szükség van egy olyan színre, amely a szaunák barátságos meleg színét, vagy egy meleg, kandallós szoba hangulatát idézik fel. Novemberben éppen ezért a vörös cédrus vár rád!


 12. 5 végtelenül egyszerű körömminta Halloween-re

  A Halloween ugyan még kissé idegen ünnep a hazánkban, de egyre kevésbé tudunk ellenállni a kapcsolódó vicces, mutatós, hangulatos vagy éppen megbotránkoztató szokásoknak. Az egyik legjellegzetesebb trend az ijesztő, gusztustalan vagy visszataszító, esetleg szellemekhez, halottakhoz és sírokhoz kapcsolódó dekorációk és látvány-részletek alkalmazása.


 13. Nicola Peltz, a Transformers legújabb lánya

  A Transformert filmek rendezői megint nem bízták a véletlenre a színésznő választást, egy csinos ifjú hölgy töltheti be a főszerepet. Ám most nem elégedtek meg azzal, hogy egy szimplán szép modellt állítanak a filmvászonra, hanem egy valóban színészi múlttal rendelkező lányra esett a választásuk.


 14. Körömkontúr az új őrület!

  Vicces, amikor a világ legegyszerűbb dolgait – amelyeket valljuk be még hibának is könyveltünk el időnként – feltalálják, nagydobra verik és őrületté nyilvánítják. Ilyen a körömkontúrnak nevezett egyszerű trükk is, amelyet biztos hogy nagyon sokan alkalmaznak már a lakkozás kezdete óta. 15. This is Halloween!

  Eljön az év legrémisztőbb hónapjának, legborzongatóbb napja. A nap amikor legálisan rohangászhatnak vámpírok, szellemek és boszorkányok, a zombikról nem is beszélve. De a megjelenéshez elengedhetetlen a megfelelő körömdíszítés megléte is! Adunk pár borzasztóan jó tippet a tökéletes körömdíszítés kiválasztásához!


 16. A skarlát boszorkány igazi arca

  A képregények harca továbbra is a mozivásznon folytatódik. DC vs Marvel. Arra is rájöttek, hogy nem elég helyes szuperhős fiúkat bevetniük a nemes cél érdekében a rendezőknek, hanem az olykor mellékszereplő, vagy mellékszereplőből főszereplővé váló csajokra is hangsúlyt kell fektetni. Ismerkedjünk meg részletesebben Elisabeth Olsennel.


 17. Tökös Halloween körömdíszítések

  Lassan de biztosan közelít az október vége, ami egyet jelent az egyre elterjedtebb angolszász ünnep meglétével a Halloweennel. Halloweenkor szokás rémisztő maskarába bújni és csokit vagy csalunk jeligével sorra járni a házakat egy kis plusz édesség beszerzésének reményében.


 18. Rosie Huntington-Whiteley nude körmei

  A Transzformersz filmek rendezői Megan Fox után egy újabb szépséget válogattak be a folytatáshoz. De most a sötét haj helyett a szőkét preferálták, így esett a választás a modellre, Rosie Huntington-Whiteleyre. 19. Streep kontra Hathaway

  Most két olyan színésznő következik akik már bizonyították tehetségüket egy filmben is! Maryl Streep neve mindenkinek ismerősen cseng, minden karaktert tökéletesen megformál és ezt számtalan díja is jól bizonyítja. Az Ördög Pradát viselben fiatal kollégájának adhatta át tudását, azaz Anne Hathawaynek. Most lássuk körömdíszítés terén mit mutat nekünk a két színésznő.


 20. A csodálatos Megan Fox

  Mindenki emlékszik a Transzformers „jónőjére” Megan Foxra. Csillogó kék szem, enyhén bágyatag tekintet és dús ajkak. A nők azért, mert ők is így akarnak kinézni, a férfiakat pedig egyértelműen a látvány fogta meg. Idén újra visszatért a mozivászonra a Tininindzsa teknőcökben.


 21. Hozzánk is beszökött az ősz

  Nincs mit tagadni, a szeptember hónap ugyan még kellemes hőmérséklettel kecsegtetett, az október már igazi őszt hozott el nekünk. Itt az ideje, hogy ez a színkavalkáddal teli évszak tükröződjön körmeiden és ruhatáradon is!


 22. Geometrikus minták őszre 1.

  Az idei ősz a geometrikus és minimalista minták idejét hozza el. Ez azok számára jó hír, akik szeretik a leegyszerűsített mintákat, akár azért, mert nincs túlzott kézügyességük, akár azért, mert gyorsan el akarnak készülni, mégis innovatív, divatos mintákat szeretnének látni a körmeiken. A geometrikus manikűr félköröket, pöttyöket, vonalakat használ, lehetőség szerint meglepő helyeken, éppen ez az, ami olyan feltűnővé teszi. Lássunk néhány példát!Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}