Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda 1. Hosszú hétvége miatti szállítási rend változás

  Egy kellemes és remélhetőleg tartalmas hosszú hétvége elé nézünk! Tölts minél több időt családoddal, szeretteiddel és kapcsolódj ki, pihenj így ebben a tavaszi szünetben. Azonban körmeidről ne feledkezz meg, hiszen most időd és lehetőséged is nyílik arra, hogy picit több időt szentelj rájuk, mint mikor rohanós napokat élünk.


 2. Sztárok és körmeik - Brie Larson

  Elsőre talán sok mindenkiben felmerül a kérdés ki is az a Brie Larson. Ez viszont rohamos mértékben meg fog változni a 2016-os, azaz a 88. Oscar gálának köszönhetően, amin elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat. 3. Újjászületés hal módra

  Nem, most nem arra gondolunk, hogy sellőként kellene a következő életünkben újjászületnünk, de még csak arra sem, hogy valamely tengerpartra utazva és a vízben (valamint a boldogságban) halacskaként lubickolva kellene új életet kezdenünk 4. Minimál körömminták

  Pont annyi - A minimál műkörömminták kedvelőinek körében jelenleg óriási divat a pötty. A pötty pont annyi, amennyi a letisztultság keretei közé befér: van, de éppen csak hogy.


 5. A napfény színe

  Hivatalosan is itt a tavasz! MI más lehetne az idei hónap egyik trendszíne, mint a nárciszok ás krókuszok vajsárga színe?


 6. Nude hódítás

  Sokszor hallottuk már, hogy a fekete és fehér mindenhez jól megy. Bármit fel lehet velük dobni, vagy épp ellenkezőleg, finomítani lehet az összhatáson a segítségükkel. De ha már unod őket, vagy nem szereted a végleteket, akkor neked való a nude megoldás! 7. Hajrá, minimál!

  A divat alakulása során jól megfigyelhető, hogy mindig van egy bujább, részletgazdagabb és egy az egyszerűsítésre törekvő, egyszerűbb vonal


 8. Az otthoni körömfestés titkai 2.

  Folytassuk a körömszárító praktikák sorát! Az egyik legegyszerűbb praktika, ha jól kiengedett, bő hidegvíz alá tartjuk a kezünket. Ennél profibb, ha tálba engedünk vizet és még egy néhány jégkockát is teszünk bele


 9. Körmére nézünk a gombának 2.

  Az előző bejegyzésünkben már említettük, hogy jobb megelőzni a bajt, mint szembesülni vele, hiszen a körömgomba kezelése akár több hónapig is elhúzódhat. Most bemutatjuk, milyen eszközök lehetnek segítségedre körömdíszítésed elkészítése közben, hogy ne érjenek váratlan meglepetések!


 10. Sztárok és körmeik-Meryl Streep

  Meryl Streep az örökösen átalakuló színésznő, aki egy drámai nő karakterét Az ördög Pradát visel-ben. ugyan olyan átéléssel és tehetséggel formálja meg, mint egy anyuka figuráját a Mamma Mia-ban.

 11. Színre színt színkavalkád

  Életünk meghatározó részét a színek teszik ki. Már a csecsemők is születésüktől fogva látják a színeket. Egy szín eldöntheti milyen lesz az adott napon hangulatunk, ami megmutatkozik öltözékünk árnyalatain. A munkahelyi környezetet is meghatározza az iroda színvilága.


 12. A sokszínű buffer

  Gyakori tévhit eloszlatására készülünk most. Mindezt a következő képen lehetne megfogalmazni: A BUFFER NEM POLÍROZÓTÖMB!


 13. Sztárok és körmeik-Rihanna

  Bevállalós vagy? Szereted az extrém megjelenést? Akkor ne felejts el körmeidet is feltűnő köntösbe bújtatni! Kiről is lehetne jobb példákat venni ehhez, mint a szelíd fiatal lányból, extrém dívává változó Rihannáról.


 14. UV lámpa vagy LED lámpa? 1.

  Jól tudjuk, hogy a gél lakkok, vagy más néven zselé lakkok UV fény hatására kötnek (nem száradnak!) meg a körmeinken. Hosszú évek óta ezeket használjuk (illetve használják a kozmetikusok is, hiszen a műkörmök zseléi is erre a fényre kötnek)


 15. Valentin napi minták 2016

  Természetesen az aktuális trend jegyében jártunk utána, hogy milyen körömfestésekkel fejezhetjük ki idén a szerelem vagy éppen a szerelmünk iránti elhivatottságunkat


 16. Időtlen Valentin-napi minták

  Korábban nagy általánosságban írtunk azokról a lehetőségekről, amelyekkel kifejezhetjük a Valentin-nap és a párunk iránti elkötelezettségünket, most szeretnénk bemutatni néhány konkrét ötletes és/vagy aranyos mintát, amellyel könnyedén feldobhatjuk a február 14-i manikűrünket.


 17. Sztárok és körmeik-Zooey Deschanel

  Zooey Deschanel az Új lány című sorozatnak köszönhetően lett az új kedvenc. Hiszen melyik nő ne tapasztalta volna eddigi élete folyamán, hogy milyen kínos helyzetbe is lehet keveredni akaratunkon kívül…és hogy ezekből hogyan is vághatjuk ki magunkat? Ehhez mutat humoros és néha, nos igen, kínos példákat a sorozatban Jess bőrébe bújva.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}