Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Porondon a lábkörmök! 2.

  Sávok és cikkcakkok - Az egyik legegyszerűbben alkalmazható minta, amely az idei trend egyik slágere, a nagy lábujjon sávokban elrendezett színek, amelyek teli flekként szerepelnek a többi ujjon. 2. Gél lakkos körömdíszítés augusztusra

  Augusztusra is tartogatunk pár izgalmas körömdíszítést! Ráaádásul ahhoz hogy elkészítsd őket ki sem kell otthonodból mozdulnod, ha már van egy gél lakk induló készleted, és így a körömdíszítés elkészítése közben nyugodtan nézheted az olimpiát! Ráadásul csak úgy mint azt olimpiai számok nagy többségénél itt is számít a gyorsaság! gyorsan elkészíthető körömdíszítések következnek, hogy kiélvezhesd a nyár hátralévő részét! 3. Jennifer Aniston-mindenki jóbarátja

  Egy olyan nő következik, akinek hajviseletét milliók utánozták, míg forgott a Jóbarátok sorozat. Egy igazán kedves nő, akik miatt milliók utálták meg Brad Pittet és Angelina Jolit. Következzen a bájos Jennifer Anniston gél lakkos körömdíszítése.


 4. Porondon a lábkörmök! 1.

  Végre, végre a tavaszhoz megérkezett a meleg is, és még ha tartanunk is kell attól, hogy néha elkap egy-egy nyári zápor, akkor is bátran válthatunk a nyári lábbelikre


 5. Csodás körmök, nyári menyasszonyoknak 1.

  A nyár nem csak a fesztiválok, hanem a kézfogók szezonja is. A verőfényes és meleg időben csodás, hajnalig tartó esküvői partikat csaphatunk, ha akarunk mezítláb mehetünk férjhez (ekkor ne feledkezzünk meg a pedikűrről és a lábunkra készítendő látványos körömdíszítésekről sem!), és ha szerencsénk van, holdfénynél vacsorázhatunk vagy hajnalig nézhetjük a csillagokat.
 6. Olimpiai bajnok körmök

  Eltelt újabb négy év. És ezt miből lehet lemérni a legjobban? Természetesen abból, hogy az egyik legrégebbi megmérettetés ideje jött el újra, az Olimpiáé. Egyre fontosabb, hogy a sportolók dicsőséget szerezzenek hazájuknak. Ráadásul hazaszeretetüket és a játékok fontosságát egyre több módon igyekeznek kifejezni. 7. Nyári lábápolás

  A nyári lábápolás több ok miatt is különös figyelmet érdemel. Egyrészt, mert a vékony, kivágott cipőkben, szandálokban minden láthatóvá válik mások számára is. Másrészt mert nyáron sokat járunk mezítláb, így a sarkon és az ujjak végén bőrkeményedések keletkeznek, amelyek nem csak csúnyák, hanem fájdalmasak is lehetnek. Harmadrészt a nagy melegben a láb könnyen beizzad a cipőbe, és ez kellemetlen szagokkal, sőt gyulladásokkal és kiütésekkel is járhat.


 8. Moonbasa színskála

  Már megvan az induló készleted de pár színnel bővítenéd a kollekciódat? Vagy már túl sok szín áll rendelkezésedre, de nyárra új árnyalatokat szeretnél beszerezni? De persze döntésképtelen vagy, mert hirtelen túl sok minden tetszett meg. A döntésben lesz segítségedre a moonbasa színskála.


 9. Nyári köröm- és kézhidratálás

  A szélsőséges időjárás bizony kikezdi a kéz bőrét és a körmöket, nem csak télen, hanem nyáron is. Ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk az ápolásra és hidratálásra a meleg időben ugyanúgy, mint a téli hideg idején. Nyáron az erős UV-sugárzástól az arcunkat kalappal, a testünket vékony, de hosszú ruházattal meg tudjuk óvni, a kézfej bőrét azonban nem nagyon tudjuk eltakarni. Sokan még a strandon is elfelejtik bekenni napvédő krémmel a kézfejet, amikor pedig a testüket alaposan bekrémezik.


 10. Galaktikus körmök X-akták módra

  A rejtélyes sorozat, amiből mindenki megtanulta, hogy az igazság odaát van. A sorozat, mely kellemes borzongatással szögezett mindenkit a kényelmes kis kanapéjába. A sorozat, mely vegyíti magában a krimi, a sci-fi és politikai összeesküvés elméleteket. Ugye mindenki kitalálta, hogy az X-aktákról van szó. Nézzük meg milyen körmöket társíthatunk ehhez a sorozathoz!


 11. Natalie Portman és a piros körmök

  Július utolsó hetében egy olyan színésznő körömdíszítését mutatjuk be neked, aki nem csak szép, de hihetetlenül okos is. Tökéletes arcbőr, barna szemek, lágyan leomló barna haj. Natalie Portman jellegzetes megjelenése, amely mint kiderült igen magas intelligencia hányadossal társul. A Dior és Chanel arca, akinek a gél lakkos körmei is mindig kifogástalanok.


 12. Gél lakk hatású körömlakk

  Ha még nem vagy kész a nagy váltásra, ha még nem szerezted be a gél lakkos induló szetted, ha még ragaszkodsz a körömlakkokhoz, akkor neked való a gél lakk hatású körömlakk! Szerezd be a legszebb színeket, hogy körömdíszítésed úgy ragyogjon, mintha csak gél lakk lenne körmeiden! 13. Moonbasa

  Szeretnél rendelni a moonbasa termékek közül, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Szeretnéd tudni másoknak mi a véleménye? Akkor hagyatkozz arra, hogy mások mit mondanak a monnbasanails.hu webáruházról! 14. Tükröm, tükröm mond meg nékem…

  Tükröződő felület, mely szikrázó megjelenést biztosít és garantált lesz a feltűnő megjelenés vele. Mindez hogyan valósítható meg egy egyszerű gél lakkos körömdíszítésen? Nem kell hozzá semmi más, csak a mirror powder.


 15. Chrome és chameleon hatás. Te melyiket választod?

  Újabb trendek hódítanak a körömdíszítés területén, amellyel garantáltan feldobhatod a régi gél lakkos, vagy zselés műkörmöket. Nem kell hozzá más csak egy kis krómos, vagy gyöngyházas csillogás, amelyet a króm és chameleon pigment porokkal könnyedén elérhetsz.


 16. Milyen színekre gél lakkozzunk a lábunk körmét, ha nem akarjuk követni a trendeket?

  A bejegyzésünk elsősorban azoknak szól, akik szeretik, ha festve van a lábuk körme, de nem kívánják szorosan követni a divatot, és arra sem vágynak, hogy pár hetente átfessék a körmeiket. Vagyis arra hozunk ötleteket, hogy milyen mintát válasszunk a lábainkra, amelyek szinte mindenféle ruhához mennek, ugyanakkor utántölthetők, a tartósság érdekében. Általában ebben az esetben a nagy, teljes körmöt betöltő minták kerülendők, egyrészt azért, mert ezeknek a hangulatteremtő ereje nem elhanyagolható, másrészt pedig azért, mert azokat nem nagyon lehet utántölteni.


 17. Nyári körmök 2016

  Nyáron természetesen nem csak a ruhatárad, a sminked és az ékszereid változnak az évszaknak megfelelően, hanem körömdíszítésed is! Összegyűjtöttünk neked pár körömdíszítést amelyből inspirálódhatsz. Megmutatjuk milyenek az igazán trendi nyári körmök 2016-ban!


 18. Kate Hudson chevron körmei

  Szőke, vékony és folyamatosan mosolyog, csakúgy, mint édesanyja, Goldie Hawn. Leginkább vígjátékokban nyújtott alakításairól híres, de thrillerekben és drámákban is feltűnt. Most pedig azt is megmutatjuk melyik gél lakkos körömdíszítése a legismertebb!


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}