Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. Az éltető kék

  Egy árnyalattal számtalan dolgot ki lehet fejezni és sok mindent szimbolizálhat az. Ilyen például a víz és az ég színe. Kitaláltátok melyik színről lesz szó?
 2. A rövid köröm festése 1.

  Nagyon sokat írtunk már a különféle körömfestésekről és körömmintákról, de ezekben a leírásokban általában közepes vagy kifejezetten hosszú körmökről van szó.


 3. Lábékszerek kora 2.

  Milyen céllal és hova hordhatunk lábfej-ékszert? A lábujjakra rögzíthető, háromszög alakot vagy sávot formázó, a felső végén a bokák köré kötött lábékszer nem vagy csak speciális esetekben kombinálható lábbelivel, ezért leggyakrabban otthon, strandon és olyan különleges alkalmakon (pl. esküvő) hordjuk, amikor valamilyen oknál fogva mezítláb vagyunk.


 4. Lábékszerek kora

  Kissé távolabbi témának tűnik a műkörmöktől és körömmintáktól, pedig – különösen a nyári időszakban – nem is olyan elvetemült a távolság


 5. Szabaduljunk a lábizzadástól 2.

  Cipő és zokni kiválasztása: Az izzadós lábbal több gond is adódhat a kellemetlen szagokon kívül. Ha olyan cipő van rajtunk, amely nem szívja magába az izzadságot és nincs rajtunk zokni sem, a lábunk csúszkálhat a cipőben vagy átnedvesedhet a bőr/textil, emiatt vízhólyag vagy sebesedés alakulhat ki.


 6. Szabaduljunk a lábizzadástól 1.

  A nyár és a kánikula sok kellemes dolognak a szezonja, de be kell vallanunk, hogy van néhány kellemetlen dolog is, ami ilyenkor tetőzik. Az izzadás és a testünk tisztán tartása a nagyon meleg időben bizony nem könnyű, pontosabban van néhány tünet, amelyet kordában tartani nagyon nehéz.


 7. Zöld utat adunk a zöldhöz!

  Ősz az átmenet időszaka. Így nem meglepő, hogy ennek az évszaknak az egyik kedvenc színe az olíva zöld, hiszen a zöld is két szín átmeneteként születik meg.


 8. Finomságok a vízfestékes körömhöz

  Alapozzuk le a körmünket az előző technika szerint, egészen odáig, hogy felvisszük az alapszín réteget. Itt már bátrabban játszhatunk majd a színekkel, hiszen a körömlakkból készült „vízfesték” réteg egy picivel jobban fed, mint a szimpla változata. 9. 4 vízfestékes körömfestés

  A vízfestékkel készült festmény-megjelenés könnyed, érdekes lendületes megjelenést ad a körmöknek. Készíthetünk ezekkel a módszerekkel friss tavaszias, szenvedélyes nyári, szomorkás őszies vagy téli, esetleg karácsonyi ünnepi körmöket is. Minden a színek kiválasztásán múlik.
 10. Esküvői köröm-ötletek – trend 2015 3. rész

  Keresztben csíkos, hosszában pöttyös. Nagy trend az ideid évben a körömdíszítő csíkok használata. Ha a legegyszerűbb díszítést vesszük, akkor a sima alapszínre teszünk hosszában, keresztben vagy átlósan díszcsíkokat, majd lefedjük színtelen fedőlakkal. 11. Csillogó vízcseppek, hűsítő hullámok 2.

  A tarajokról jut eszembe egy díszítési technika, amely nem csak 3D-s, nem csak kifejező, de még édes is. Nem csoda, hiszen porcukorral készül. Rajzoljuk meg a hullámokat – ha a water marble-lal, akkor azzal, ha máshogy akkor máshogy.


 12. Mindent a lakkzselékről A-tól Z-ig

  A gél lakk egy forradalmi újítás, mely tökéletesen ötvözi magában a körömlakkozás egyszerűségét, valamint a zselés műkörmök tartósságát. Ráadásul természetes hatást kelt, így nyújt tökéletes viseletet számodra hétköznapokon, különleges alkalmakkor, vagy a hétvégi bulin is egyaránt.


 13. Csillogó vízcseppek, hűsítő hullámok 1.

  A tűz elem meglehetősen túlburjánzó jelenlétét az életünkben (azaz a nyarat és a kánikulát), muszáj a víz elem fokozott jelenlétével ellensúlyoznunk. Van, aki strandra, vízpartra megy, van aki vizes törülközővel a fején a kertben hűsöl, van, aki egész havi vízadagját megissza pár óra alatt, tehát most mindenhol, mindenkor jelen van az életünkben a víz 14. Esküvői köröm-ötletek – trend 2015 2. rész

  Ombre menyasszonyi minták - Van aki a francia festés körébe sorolja, én inkább ombrénak látom azt a festésmódot, amikor az áttetsző fehér köröm végét „csillámba mártják”, azaz úgy viszik fel a csillámport a végére, hogy a vég felől a közepe felé ritkul a mennyiség.


 15. Esküvői köröm-ötletek – trend 2015 1. rész

  A kellős közepén járunk az esküvői szezonnak, és mi idén még nem beszéltünk a menyasszonyi köröm-trendekről. Most bőségesen bepótoljuk, bár azt hozzá kell tennünk, hogy sok tekintetben nincs új a nap alatt. Érdemes úgy nézni az ötleteket-javaslatokat, hogy elmerülünk a részletekben és azokat tesszük magunkévá, ami tetszik.


 16. Tűminták gél lakkhoz

  Mivel a gél lakk képlékeny marad egészen addig, amíg meg nem lámpázod, kiválóan alkalmazhatóak hozzá a cseppentős és tűvel „húzott” minták, amelyekkel korábbi bejegyzéseinkben foglalkoztunk már.Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}