Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. Természetességről

  Jó ideje tart a kettősség a divat területén: az egyik a vonal a természetesség jegyében elítél minden kemikáliát, minden kozmetikában alkalmazott festést (haj, arc, köröm stb. tartós vagy alkalmi), és azt hangoztatja, hogy csak az istenadta szépség esztétikus.


 2. Tavasszal sem maradunk lila szín nélkül!

  A tavasz egyik jellegzetes színe a lila, hiszen a tavasz hírnök ibolya is ebben a színben pompázik! Ezért ezt az árnyalatot hozzuk el neked áprilisban, ugyan nem az ibolyát, hanem egy másik, igazán érdekes árnyalatát, a lilaakácot!


 3. Élénk zöld lendület

  Márciusban még alig kezdődött el a tavasz, de áprilisban már a mi is energikusabbak vagyunk és úgy érezzük soha nem fog elfogyni lendületünk.

 4. Köröm divat: 2016 tavasz-nyár 2.

  Minták és minták - Az idei divat különlegességeit (is) leginkább a minták adják. Pontosabban nem találhatunk olyan mintát, amely kifejezetten csak erre az évre lenne jellemző, de az alkalmazásukba megint került egy kis csavar, ami viszont tényleg jellegzetes
 5. Természetesen szép!

  Szeretnél egy körömdíszítést, ami minden öltözékedhez passzol? A francia manikűrön gondolkodtál ,de túl bonyolult az elkészítése? Akkor van egy jó tippünk számodra!


 6. Köröm divat: 2016 tavasz-nyár 1.

  Közeledik a szezonváltás, már régen elindult az új kollekciók bemutatása a világot jelentő deszkákon, itt van hát az ideje, hogy mi is megnézzük, milyen körmökkel lehetünk trendik az idei év meleg hónapjaiban
 7. Előlegezzük meg a tavaszi trendeket!

  Bontogatja szárnyait a tavasz, bár gyakran söpri még el a kikeleti madárcsicsergést a viharos szél és a havas eső. A március közepe az év legszomorkásabb időszaka abból a szempontból, hogy minden csupasz még, nyakig ér a sár, az embereket nyomasztja a napsütés hiánya és a szürkeség
 8. Hosszú hétvége miatti szállítási rend változás

  Egy kellemes és remélhetőleg tartalmas hosszú hétvége elé nézünk! Tölts minél több időt családoddal, szeretteiddel és kapcsolódj ki, pihenj így ebben a tavaszi szünetben. Azonban körmeidről ne feledkezz meg, hiszen most időd és lehetőséged is nyílik arra, hogy picit több időt szentelj rájuk, mint mikor rohanós napokat élünk.


 9. Sztárok és körmeik - Brie Larson

  Elsőre talán sok mindenkiben felmerül a kérdés ki is az a Brie Larson. Ez viszont rohamos mértékben meg fog változni a 2016-os, azaz a 88. Oscar gálának köszönhetően, amin elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat. 10. Újjászületés hal módra

  Nem, most nem arra gondolunk, hogy sellőként kellene a következő életünkben újjászületnünk, de még csak arra sem, hogy valamely tengerpartra utazva és a vízben (valamint a boldogságban) halacskaként lubickolva kellene új életet kezdenünk 11. Minimál körömminták

  Pont annyi - A minimál műkörömminták kedvelőinek körében jelenleg óriási divat a pötty. A pötty pont annyi, amennyi a letisztultság keretei közé befér: van, de éppen csak hogy.


 12. A napfény színe

  Hivatalosan is itt a tavasz! MI más lehetne az idei hónap egyik trendszíne, mint a nárciszok ás krókuszok vajsárga színe?


 13. Nude hódítás

  Sokszor hallottuk már, hogy a fekete és fehér mindenhez jól megy. Bármit fel lehet velük dobni, vagy épp ellenkezőleg, finomítani lehet az összhatáson a segítségükkel. De ha már unod őket, vagy nem szereted a végleteket, akkor neked való a nude megoldás!


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}