Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda 1. Karácsonyra készülünk! És Te?

  A plázák és üzletközpontok már karácsonyi dekorációban úsznak. Fejben már lassan halni véljük Michael Buble vagy Maria Carey örökérvényű karácsonyi dalait. November elején ez még fura lehet, sőt idegesítő, de így már a hónap közepe-vége felé azért csak jobban rá tudunk hangolódni a közelgő ünnepekre.


 2. Movemberi körmök

  És te tudod mi az a Movember? Ez egy nemzetközi mozgalom, amely azzal a céllal indult, hogy megmentse a férfiakat a saját felelőtlenségüktől. A novemberi hónapban azok a férfiak, akik fel akarják hívni férfitársaik figyelmét a prosztatarák-szűrés fontosságára, bajuszt növesztenek. 3. Köröm és körömágy tetoválás

  Már eddig is több bejegyzésben szóba kerültek a körömmintázás kapcsán használható tetoválások, de nem tértünk ki arra, hogy mik ezek pontosan, hogyan kell használni őket és hogy néznek ki. 4. Hogyan szedjem le?

  Ha már eltelt a 3 hét, vagy csak szimplán meguntad előző körömdíszítésed, nem kell feltétlenül a körmöshöz rohannod, hogy eltávolíttasd gél lakkodat.

 5. Novemberben egy újabb Mr. Grey!

  A november hónap szürke árnyalata a vihar színe, melyet visszatükröz az őszi égbolt. Felnézünk az égre és elgondolkozunk rajta, hogy ez már a hófelhők és a tél közeledtének előjele?
 6. Körömminták Halloweenre 1.

  Az elmúlt pár évben – bár hazánkban nincs hagyománya – Magyarországon is egyre népszerűbb a Halloween ünnepe, azaz a halottak-napi fekete humorú bolondozás. Erre az ünnepre sok helyen partyt rendeznek, ahova beöltözve (jelmezben vagy az alkalomhoz illő furcsa, dekadens toalettekben) illik megjelenni. 7. Megbízható társad, a Nail prep

  A lakkzselézés sok apró lépésből áll. Reszeléssel és bufferrel elő kell készíteni a körmöket, OK. Bondert kell használni a jobb tapadás érdekében, OK. Jöhetnek a színek, OK… De mire való a Nail prep?


 8. Vadiúj trend: a buborékkörmök

  Nem olyan régen jelentek meg a legnagyobb közösségi csatornán azok a fotók, amelyek aztán nagy kommentáradatot indítottak meg, és nyilvánvalóvá tették, hogy nem minden trendet érez követendőnek az emberiség 9. Hogyan használjam helyesen a lakkzselét?

  A lakkzselé helyes használatához, csak 4 alappillért kell megjegyezni. Most következő bejegyzésünkben sorra vesszük ezeket és próbálunk minél több segítséget nyújtani neked abban, hogy hosszan tartó és szép eredményeket érhess el választott lakkzseléiddel.
 10. Kaméleon körmök

  Szeretnél olyan körmöket, ami változtatja a színét? A kaméleon környezetének színéhez tudja igazítani saját színét.


 11. Körömminták kismamáknak

  Ha eldöntöttük, hogy festeni fogjuk a körmünket a várandósságunk során, akkor vessük bele magunkat a sűrűjébe! Sok nő a terhesség bizonyos időszakaiban sokkal nőiesebbnek érzi magát mint korábban vagy éppen a nőiség másik oldalát tapasztalja erősebben, mint máskor.


 12. Hogyan válassz lakkzselét?

  Nem tudod, hogyan fogj hozzá? Milyen szín lenne jó neked, vagy egyáltalán tetszik-e ez a körömdíszítési mód? Most átsegítünk ezen a problémán és hasznos tippekkel, tanácsokkal látunk el a hozzád leginkább passzoló lakkzselé kiválasztásában.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}