Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Téli minták otthon 1.: szivacstechnika

  Két nagyon egyszerű és most nagyon divatos technikát szeretnék bemutatni nektek, amelyeket téli minták készítésére is alkalmazhatok.Az egyik a szivacsos technika, amelynek segítségével a most olyan nagyon divatos ombre lakozzást is el lehet készíteni (többek között). A procedúra kétféleképpen történhet, az egyik szerint a köröm kap egy alapszínt, amelyre szivacs segítségével hordjuk fel a minta színét.


 2. Körömmintázás eszköz és kézügyesség nélkül

  Számos körömmintázási lehetőséget megosztottunk már ezen a helyen, igyekeztünk csupa olyan dolgot összegyűjteni, amelyet bárki el tud akár saját magának is készíteni. Ugyanakkor el tudjuk fogadni azt is, hogy a kézügyesség nem mindenkinek sajátja, így előfordulhat, hogy vannak köztünk olyanok, akik örülnek, ha a lakkozást elfogadhatóan megoldják, nem hogy még mintázzanak is rajta.


 3. Kreatív körömdekorálás gyorsan és egyszerűen

  Legyen szó a saját körmünk széppé varázsolásáról vagy műkörmök dekorálásáról, a házilag elkészíthető körömvariációk között számos olyat találhatunk, melyet nem csak kifejezetten egyszerű elkészíteni, de a végeredmény is igazán mutatós lesz.


 4. Ez állati! – minták az állatvilágból 6.

  Egyéniségeknek: zsiráfminta. Vannak akik a leopárd- és tigrismintát közönségesnek tartják (bár szó se róla, nem mindegy, hogy nejlon sztreccsnadrágon látható, vagy kézzel festett mintákon a körmökön), nekik talán jobban fog tetszeni a zsiráf nagy foltos mintázata. Ezt a technikát korábban már általános mintakészítési módszerként bemutattuk, ezért csak röviden fussuk át, hogyan is lesz ebből zsiráfminta.


 5. Ez állati! – minták az állatvilágból 5.

  Foltok és pöttyök. Számos olyan állat él a környezetünkben, amelyek megjelenése jellegzetes foltokkal és pöttyökkel teljes. Az ő megjelenésüket a körmeinken elkészíteni nem bonyolult, sok esetben a színeken és/vagy a foltok formáján, az alapszínhez viszonyított nagyságán/sűrűségén múlik.


 6. Minden, amit a színes zselékről tudni kell

  Az építőzselé mellett a műkörömépítés egyik fontos eszköze a színes zselé is. Bár napjainkban kevésbé elterjedt, talán éppen ezért van az, hogy számos olyan tipikus hibát említhetünk, amit elsősorban a kezdők hajlamosak elkövetni a használat során.


 7. Born to be hard

  Sokunknak veszi el a kedvét a körömlakkozástól az, hogy a legdrágább, a legszebben és -gondosabban kifestett köröm is, 1. ha túl korán belenyúlunk, összekarcolódik, 2. ha az ember lánya házimunkát végez vagy hajat mos időközben, maximum 3-4 napig tart, és akkor már sokat mondtam. 8. Ez állati! – minták az állatvilágból 3.

  Ígéretünkhöz híven folytassuk a sort a halpikkely-mintával! Ezt is úgy kezdjük, mint a kígyómintát. Színtelen alapozólakkot kenünk a körömökre az egészségük megőrzése és az elszíneződés megakadályozása céljából. Majd felvisszük a fekete alaplakkot, homogénen. 9. Ez állati! - minták az állatvilágból 2.

  Nem azért alakítottuk ki ezt a csoportot a mintázatok között, mert a halak és hüllők mintázata olyan népszerű lenne a körmökön (bár tény, hogy a pikkelyes bőrük néha csodaszép), hanem azért, mert egy aprócska eszköz beszerzésével számos mintázat felvitelét megoldhatjuk.


 10. Őszi körömápolás 2.

  Ősszel érdemes kissé fokozni az ápoló, tápláló krémek használatát. Hetente legalább egyszer tegyünk fel tápláló pakolást és mondjuk aludjunk abban, cérnakesztyűvel a kezünkön. Ilyen éjszakai pakolásra alkalmasak a zsíros ápoló krémek, illetve a glicerin.


 11. Le a csillámokkal!

  Nagyon sokat beszéltünk az elmúlt hetekben a nagyon divatos holos-homokos, glitteres, csillámos és egyéb strukturált felületet és különleges látványt adó lakkokról. Ezeknek az újdonságoknak a látványa szép, de eltávolítani őket egy igazi rémálom. Nézzünk erre egy „hivatalos” és egy házi verziót, hogy hogyan tudnánk megkönnyíteni a csillámos lakkot szeretők dolgát!


 12. Ez állati! – minták az állatvilágból 1.

  Újra és újra felpörög az állati minták divatja, mind a ruhatárunkban, mind a sminkelés terén. Természetesen ez csak részben köszönhető annak, hogy „ez egy örök divat”, és részben azért kerül elő mindig, mert az új ötletek és a fejlődő technológiák révén mindig máshogy, mindig szebben kivitelezhetőek ezek a minták.


 13. Őszi körömápolás 1.

  Nemsokára ismét beköszönt a hideg idő, amikor a kezünk bőre és a körmeink is hajlamosak lesznek kiszáradni, törékennyé válni. Ha hűvösödnek a nappalok, kifejezetten hideggé válnak az éjszakák, és különösen, ha esővel, széllel jár a rossz idő, érdemes a kézfejünket kesztyűvel védeni.


 14. Manikűr és rúzs – a szezon színeiben

  A tökéletes manikűr olyasmi, amire garantáltan büszkék lehetünk, éppen ezért mindig érdemes lehet kihangsúlyozni színeit. Az idei őszi trendek pedig lehetővé teszik, hogy egyszerre koncentráljunk két olyan területre, amit a legtöbb nő kevéssé szívesen vagy kisebb gyakorisággal emel ki. Ez pedig más, mint a körmök és az ajkak.


 15. 2014 ősz: megérkeztek az évszak trendi színei

  Beköszöntött az ősz, és vele a legújabb trend színei a divatszakmában, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. A 2014-es év korábbi színeihez hasonlóan az őszi színválaszték is a természet ihlette színek közül kerül ki, az idei ősz meghatározó színei pedig a sangria, a méregzöld és a konyak.


 16. Van rajztehetséged?

  Annyi új eszközt találnak és fejlesztenek ki manapság a köröm pingálásához, hogy az ember lánya alig tudja már követni. Ehhez még hozzájönnek ugyanezen eszközök házi változatai, és a lehetőségeknél már tényleg csak a fantázia, és főleg a kézügyesség szab határt.


 17. Olvadt fém a körmökön...

  Évek óta nagy divat és egyre növekszik a népszerűsége a fémszíneknek és fémfelületeknek a körmökön. Többféleképpen is meg lehet oldani a „fémesítést”, nyilván a népszerűséggel nagy lökést kapott a dolog innovációja is.


 18. Effektív szemfényvesztés 2.

  Csillám és glitterAz új effektek ezen a téren alig követhető változatosságot mutatnak. A glitterek mérete, színei (a lakk alapszínével megegyező – egyszínű, árnyalatos, attól eltérő – egyszínű, árnyalatos, több színű), olyan változatosság lehetőségét kínálja, ami kimeríthetetlennek tűnik.


 19. Effektív szemfényvesztés 1.

  Nem olyan régen ejtettünk szót a különféle effektekkel rendelkező körömlakkokról, de a nyári kollekció szemlézése után kénytelenek voltunk rájönni, hogy máris idejét múlta az információ. No, nem azért, mert ne léteznének, és ne lennék ugyanolyan népszerűek az effektes lakkok, sőt. A legutóbbi áttekintés óta ugrásszerűen nőtt az ilyen kollekciók száma.


 20. Ha valami nem stimmel... azaz hogyan javítsunk hibákat 2.

  Lepattogó körömlakkok
  A legbosszantóbb jelenség a lakkimádók számára, hogy az otthoni festés után még a legjobb minőségű körömlakk is 4-5 napon belül pattogni kezd. Sokan vannak, akik pont emiatt szoktak rá a műköröm hordására, mások műköröm hatású körömlakkot választanak, amely vastagabb – és így tartósabb – réteget képez a körmön.


 21. Vásárlásod most külön díjazzuk!

  Szerezd be soron következő körömdíszítésed alapanyagait és kellékeit a Moonbasanails.hu webáruházban 2014. szeptember 5. és 2014. szeptember 14. között és most minden 6000,- Ft érték felett vásárlónk sorsoláson vesz részt, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki!


 22. Ha valami nem stimmel... azaz hogyan javítsunk hibákat 1.

  Ha romlik a körömlakk állagaNagy kérdés, hogy mivel hígítsuk a körömlakkot, ha a hosszú állás vagy a ritka használat során besűrűsödik. Vannak, akik lakklemosóval hígítják, nyilván ezt a lemosó fajtája is válogatja, néha törékennyé válik tőle a lakk, néha nem.


 23. Csomagod kerestetése a GLS futárszolgálat rendszerében

  Már megrendelted a kívánt termékeket a Moonbasanails.hu webáruházból és értesítést is kaptál a várható érkezésről, de a futárt nem érted el, hiába kerested? Tanácstalan vagy, hogy ilyenkor mit kell tenni? Olvasd el leírásunkat, amelyben igyekszünk segíteni neked a csomagod mielőbbi kézhezvételében.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}