Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Hogyan szedjem le?

  Ha már eltelt a 3 hét, vagy csak szimplán meguntad előző körömdíszítésed, nem kell feltétlenül a körmöshöz rohannod, hogy eltávolíttasd gél lakkodat.

 2. Novemberben egy újabb Mr. Grey!

  A november hónap szürke árnyalata a vihar színe, melyet visszatükröz az őszi égbolt. Felnézünk az égre és elgondolkozunk rajta, hogy ez már a hófelhők és a tél közeledtének előjele?
 3. Körömminták Halloweenre 1.

  Az elmúlt pár évben – bár hazánkban nincs hagyománya – Magyarországon is egyre népszerűbb a Halloween ünnepe, azaz a halottak-napi fekete humorú bolondozás. Erre az ünnepre sok helyen partyt rendeznek, ahova beöltözve (jelmezben vagy az alkalomhoz illő furcsa, dekadens toalettekben) illik megjelenni. 4. Megbízható társad, a Nail prep

  A lakkzselézés sok apró lépésből áll. Reszeléssel és bufferrel elő kell készíteni a körmöket, OK. Bondert kell használni a jobb tapadás érdekében, OK. Jöhetnek a színek, OK… De mire való a Nail prep?


 5. Vadiúj trend: a buborékkörmök

  Nem olyan régen jelentek meg a legnagyobb közösségi csatornán azok a fotók, amelyek aztán nagy kommentáradatot indítottak meg, és nyilvánvalóvá tették, hogy nem minden trendet érez követendőnek az emberiség 6. Hogyan használjam helyesen a lakkzselét?

  A lakkzselé helyes használatához, csak 4 alappillért kell megjegyezni. Most következő bejegyzésünkben sorra vesszük ezeket és próbálunk minél több segítséget nyújtani neked abban, hogy hosszan tartó és szép eredményeket érhess el választott lakkzseléiddel.
 7. Kaméleon körmök

  Szeretnél olyan körmöket, ami változtatja a színét? A kaméleon környezetének színéhez tudja igazítani saját színét.


 8. Körömminták kismamáknak

  Ha eldöntöttük, hogy festeni fogjuk a körmünket a várandósságunk során, akkor vessük bele magunkat a sűrűjébe! Sok nő a terhesség bizonyos időszakaiban sokkal nőiesebbnek érzi magát mint korábban vagy éppen a nőiség másik oldalát tapasztalja erősebben, mint máskor.


 9. Hogyan válassz lakkzselét?

  Nem tudod, hogyan fogj hozzá? Milyen szín lenne jó neked, vagy egyáltalán tetszik-e ez a körömdíszítési mód? Most átsegítünk ezen a problémán és hasznos tippekkel, tanácsokkal látunk el a hozzád leginkább passzoló lakkzselé kiválasztásában.


 10. Ne félj, nem érdemes! :)

  A nők egy része belevág, a másik fele viszont mindent megfontol és sorra veszi a problémákat, amikkel szembesülhet. A lakkzselék esetén is felszokott merülni, hogy nincs elég jó kézügyességem, nincs elég időm, vagy, hogy le kell reszelni és így roncsolja a körmömet...


 11. Lakkzselét vagy nem lakkzselét?

  Lakkzselé vagy körömlakk? Örök vita, ki erre voksol, ki arra, van, aki már mert váltani, van aki a hagyományos lakkozáshoz ragaszkodik. Most következzen egy kis összehasonlítás miért érdemes a gél lakkok mellett dönteni.


 12. Tapasztalatok a szívószálas splatter-hez

  Senkit nem áltatok: a szívószálas fröcskölős macerás, bosszantó és pepecselős eljárás. Viszont, ha elkészül trendi, feltűnő és izgalmas. Kipróbáltam és elmondom, hogy mivel könnyíthetitek meg az életeteket, ha ezt választjátok.


 13. Pacsmagolási technikák

  A múlt héten, az őszi-téli körömtrendekkel kapcsolatosan került szó a körmökön alkalmazható pacsmagolási technikákról, amelyek idén bátran használhatóak. A körömfestésben a pacsmagok alkalmazása számtalan előnnyel jár, hiszen változatos és látványos eredménnyel jár, mindig egyedi, amolyan igazi kézműves munka.


 14. Trendi minták és technikák 2015 telén

  A legfontosabb amit tudnunk kell az idei őszi-téli körömminta trendről, hogy rendkívül színes és tiritarka. Aki nem az egyszínű körömfestést választja, az kösse fel a gatyát, mert nem fogja győzni összeválogatni a színeket!


 15. Mi lesz a körömdivat idén ősszel?

  Lassan hűlni kezd az idő, megváltoznak a fények és beköszönt az ősz. Nézzük, ebben a megváltozó világban milyen lakkokat használjunk és milyen körömfestéseket készítsünk magunknak, hogy továbbra is trendik legyünk, és bátran villoghassunk.Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}