Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. Az Erő legyen a körmeinkkel! 2.

  A jediket fénykardjaik segítségével jeleníthetjük meg: feketére alapozott körmünkön tetszés szerinti párosításban piros, lila, zöld, sárga, kék, narancs vonalat húzzunk keresztirányban.
 2. December végén - ilyen volt 2015

  Itt az ideje, hogy büszkélkedjünk! Bizony ám, igazán tartalmas volt ez az év a moonbasanails.hu szempontjából, nektek köszönhetően! Most nézzünk át az újítások listáját, valamint néhány adatot, hogy mivel is tudunk többet adni nektek a 2015-ös évben. 3. Sztárok és körmeik- Emma Watson

  Emma Watson mindannyiunk Hermione Grangereként maradt meg a köztudatban, majd az ENSZ feminizmus megújítójaként lépet fel. De a divat és stílus területén sem árt odafigyelnünk rá!
 4. A karácsony igazi színei

  Eljött az év legjobban várt időszaka! A házak és a terek fényárban úsznak, egyre több az elfogyasztott forraltbor mennyisége és mézeskalács illata száll a levegőben.


 5. Körömtrend a kifutóról: száraz festés

  A londoni divathét slágereként robbant be a köztudatba a száraz festésnek nevezett körömminta-őrület. A száraz festés nem csak egy újabb technika, hanem annak a divatvonulatnak is része, amely polgárpukkasztó kinézetével szembe megy a „tökéletesen nett vagyok” mindent elborító, hamis látszatával.


 6. Sztárok és körmeik - Jennifer Lawrence

  A hónap trendszínét, a Marsala-t nem más viselte a körmein, mint Az éhezők viadala sztárja! Az éhezők viadala sorozattól sajnos el kell búcsúznunk, hiszen nem régiben az utolsó része is mozikba került már, de szerencsére még jó pár díjátadón és interjún láthatjuk megjelenni Katniss Everdeen karakterét megformáló Jennifer Lawrence-t. 7. 2015-ös Mikulás-trendek

  Nézzünk egy konkrét példát az előző cikk végén leírtakra! Fessünk (persze alapozás után) 4 körmünkre sima piros felületet, majd díszítsük azt csillagokkal (korábbi cikkben írtunk róla hogyan). Az ötödik körmöt fehérre festjük, majd a körömtőhöz 3 kristályt illesztünk.


 8. 2015-ös Mikulás-trendek

  Nem könnyű az ünnepekhez kapcsolódó divatoknak minden évben megújulni, hiszen a színek, a szimbólumok aránylag kötöttek. Persze, a formai divatirányzatok mindig hozhatnak új ötleteket, de ez általában – legalább részben – korábbi ötletek felhasználásával történik.

 9. Idén nem csak a Mikulás hoz neked ajándékot!

  Itt az ideje a nagy bevásárlásoknak, de odakint csak a zord tél vár rád, amitől pillanatok alatt megdermed a vér az ujjaidban és úgy érzed már a füledről is jégcsapok lógnak. Jobb ilyenkor bent maradni a szobában egy bögre forró teával és inkább a webshopokban ajándékok után böngészni!


 10. Kezdődik a karácsonyi nagy roham!

  Már többször is hallhattunk az új őrületről, a Fekete péntekről. Egyre több üzlet és webáruház hirdeti azt a bizonyos pénteket, amikor óriási akciókkal várják a vásárlókat. Ezért persze tolongásra és a szerverek összeomlására lehet néhol számítani.


 11. Karácsonyra színezve

  Ünnepi csillogás egy szettben háromszorosan! Na jó, ez egy kis magyarázatra szorul: van egy mini szettünk külön a karácsony alkalmából, három csillámos árnyalattal!


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}