Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Házi praktikák körömfestéshez 1.

  A körömdivat olyan gyorsan fejlődik és változik, hogy csak győzzük kapkodni a fejünket. Igazán komolyan követni nem is lehet már, hiszen nem csak a színek széles kínálatából kellene felszerelkeznünk, hanem a textúrák, állagok, felületek, hozzáadott dekorszemcsék és még számtalan más egyedi változó szerinti verziókat is figyelembe kellene vennünk.
 2. Eperszezon minden szinten!

  Nemsokára kezdődik sokunk kedvence az eper szezonja! A lédús, piros gyümölcs, amely szívet formáz, már a látványával is felvidít, íze, illata nem véletlenül lett a kozmetikai szerek egyik leggyakrabban alkalmazott aromaformációja. 3. Festészet a körmökön 2.

  Folytassuk a festészet megjelenésnek követését a körömdivatban! Természetesen kiemelkedő kézügyességgel rendelkező amatőrök, illetve a körömépítő mesterek a versenyeken időről-időre előveszik a festészet témát. 4. Festészet a körmökön 1.

  Jártamban-keltemben mostanában sok olyan körömmintát láttam, amelyek színesek, az elkészítésük nagyon-nagyon egyszerű, és valamely híres festő jellegzetes stílusára utal a megjelenésük.


 5. Hogyan mintázzuk a gél-lakkos körmöket?

  Azoknak akik jó ötletnek és hasznos terméknek találják a gél lakkot, előbb-utóbb biztos, hogy eszébe jut, hogy hogyan lehet ezen mintákat elhelyezni, ha nem elégszünk meg a teli színekkel és a felületi strukturáltsággal.
 6. Mindent a gél-lakkozás menetéről

  Az előző posztjainkban a legfontosabb kérdések megválaszolásával megalapoztuk a gél lakkal való megismerkedésünket, most nézzük részletesen, hogy hogyan is történik pontosan ez a művelet. A lépések leírása során rávilágítunk annak a különbségeire, hogy új gél lakk vagy javítás/pótlás készítése a cél.


 7. Lábkörömdivat 2015

  A lábak gyakran méltatlanul kimaradnak divathírekkel kapcsolatos és egyéb mintakészítési jegyzeteinkből és tudósításainkból. Pedig az elmúlt években – és ez természetesen idén is jellemző – egyre inkább bevonódik a körömdivatba. Ugyanazok a trendek megjelennek ott is, de természetesen kissé másként, mint a kézen. 8. Itt a tavasz: mutasd a lábaid!

  A téli cipellőkben sok megpróbáltatásnak van kitéve a lábunk, különösen akkor, ha nem megfelelő a formája. A különféle csúcsos orrú fazonok, illetve azok, amelyek nem megfelelően támasztják alá a boltívet, az ujjakat összenyomják, aminek mind rövid, mind hosszú távon fájdalmas és csúnya következményei lehetnek.


 9. Vízesés körömfestés

  Vízesésnek nevezte el a szerző, nekem egy fűcsomó jut róla eszembe, mindenesetre vidám tavaszi festésnek kiválóan elmegy, főleg, ha vidám és friss színeket alkalmazol.


 10. Kövezzetek meg!

  Nem új trend, de most végigsöpör a divaton. Már mi is írtunk korábban a 3D-s körömdíszekről és azok között is kövekről, strasszokról, kristályokról. Sőt volt már szó ékszerkörmökről is, amikor a díszítés olyan elemekből áll (fém és kő) és olyan gazdag és kimunkált, mintha maguk a körmök lennének az ékszereink.


 11. Légy szupertrendi: negative space körömminták 2.

  Folytassuk negative space körömminták leírásával. Alapok folytatás. A háromszöget tehetjük a köröm másik végére is, azaz a körmünk vége lesz ebben az esetben a háromszög talpa. Ugyanígy elkészíthetjük negatív és pozitív háromszöggel is.


 12. Mennyei manna, az istenek ajándéka most körömdíszítéseden is visszaköszönhet

  Most őszintén, valljuk be: édesszájúak vagyunk! De hát bűn ez? Dehogyis! Sőt… Az édesszájúak első számú nagy kedvence pedig nem más, mint a vanília. Ráadásul ahonnan származik a vanília az maga is fenséges, nem csak az, ami belőle készíthető! Most akár legújabb körömdíszítéseden is visszaköszönhet a vaníliakrém színárnyalat. 13. A fehér lakkról

  Azért gondoltam, hogy érdemes volna a fehér lakkról külön írni, mert idén megint nagyon divat, és a most trendi festésekben is nagyon sokféleképpen lehet felhasználni. 14. Még egyszer az idei kikeleti körömdivatról

  Részletezzük a színeket: Tagadhatatlan, hogy az idei év a különleges színek évadja. A korábbi sláger, a lazacszín továbbra is tartja magát, de bőséggel érkeznek mellé a szokatlan színárnyalatok. Már a tavaszi időszak sem csak a habos-babos világos színekről szól, bátran választhatunk erősebb színárnyalatokat is.
Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}