Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Szerelemre hangolva 2

  Hamarosan érkezik a pasik által rettegve várt ünnep, a nap, amikor a virágárusokat kétségbe esett férfiak lepik el, a nap, ami miatt egész évben izgulhatnak, nehogy elfelejtsék!


 2. Szerelemre hangolva 1.

  Közeleg az év egyik legromantikusabb napja, amikor a piros szín dominál és valahogyan érezhetően több szív van a levegőben… ha másnak nem a héliumos lufiknak köszönhetően.


 3. A szerelem szépsége

  A szíved vágya egy műköröm készlet? Nincs rá pénzed, vagy úgy érzed, hogy jobban örülnél neki, ha mástól kapnád meg? Mutasd meg a bejegyzésünket a párodnak, és rögtön tudni fogja, hogy megtalálta számodra a tökéletes Valentin-ajándékot!


 4. Angyali színek világa

  Melyik nő ne vágyna rá, hogy néha megmutassa érzékeny, kecses oldalát? Hogy bemutassa gondoskodó, szerető, angyali természetét? Most itt egy kollekció, amivel mindezt megteheted! 5. Szerelmesek körmei – készüljünk a Valentin-napra!

  Túl vagyunk már a tél felén és lassan kezdhetjük várni a tavaszt, ezt jelzi az is, hogy közeledik a szerelmesek ünnepe. A február 14-én esedékes Valentin-nap egyesek szerint angolszász eredetű, de a szent tiszteletének gyökerei a magyar hagyományban is megtalálhatóak 6. 3 tipp a téli kézbőr-ápoláshoz

  A hideg téli idő szárító és ráncosító hatását érdemes ellensúlyozni egy kis speciális kézápolással télen. Ha az alábbi 3 tippet betartod, a tél hátralevő részében is élvezheted puha bőrödet, erős körmeidet és szép, esztétikus kezeidet. 7. Sztárok és körmeik-Adele

  Nincs már olyan ember a világon, aki ne ismerné fel a James Bond film kultikussá vált Skyfall zenéje után Adele hangját. Mindenki egyet ért abban, hogy az egyik legjobban képzett hangú énekes nő, aki joggal érdemelte ki a világhírt és biztosak lehetünk abban, hogy még számos elismerés vár rá. 8. Menő körmök alkalomra 2.

  Az alkalmi szettekhez picit másként néznek ki a 4+1-es és 3+2-es felosztások, mint a hétköznapi mintáknál. Gyakori, hogy a nagyobb számú köröm nem teli flekk, hanem francia, a kisebb számú pedig a francia festés egyik színéből teljes köröm.


 9. Menő körmök alkalomra

  Ha buliba készülünk, a körömmintánkat nem mindig a divat határozza meg. Báli jellegű megmozdulásokon idén nagyon divat a csipke, amelyet bátran alkalmazhatunk a körmeinken is, akár előre gyártott háló, akár festett mintázat formájában is.


 10. Sztárok és körmeik-Kaley Cuoco

  Az egyik legnépszerűbb sorozat, az Agymenők sztárja, mindenki kissé butácska, de az élethez szarkasztikusan hozzáálló Pennyje minden díjátadón elegánsan, tökéletesen manikűrözött körmökkel jelenik meg.


 11. Kezdődik a báli szezon! 2.

  Kétségtelen, hogy napjainkban az elegáns megjelenés része a nőknél a lakkozott köröm. A zselélakkok megjelenésével és az elérhető árnyalatok szinte követhetetlen tárházának kialakulásával a körömlakk napjainkban nem csak feltűnő pingálás eszköze lehet, ugyanolyan „láthatatlan smink” elkészítésére is alkalmas, mint amely az arcfestés területén hódít.


 12. A pihentetés misztériuma

  Gyakran lehet róla hallani, hogy mennyire káros, ha több hónapon keresztül folyamatosan körömdíszítés van körmeinken… bár ennek ellentétjéről is sűrűn lehet hallani és cikkeket olvasni, hogy semmilyen hatással nem lesz körmeinkre, ha folyamatosan géllak, vagy zselés műköröm van rajta.


 13. Sztárok és körmeik-Anne Hathaway

  A neveletlen hercegnő naplójából ismertté vált színésznő egyre több és több filmben szerepel. Kipróbálta már magát romantikus vígjátékban és sci-fiben, musicalban és most a mesefilmek birodalmába kalauzol el minket.


 14. Kezdődik a báli szezon! 1.

  Éppen csak véget értek az ünnepek és elindítottuk az új esztendőt, máris megkezdődött a báli szezon. A téli időszak szürkesége és nyomott hangulata elleni küzdelem és a tavaszvárás reményteliségét megtestesítő ünnepségsorozat egymást követő táncos eseményekben, bálokban ölt testet. 15. Az Erő legyen a körmeinkkel! 2.

  A jediket fénykardjaik segítségével jeleníthetjük meg: feketére alapozott körmünkön tetszés szerinti párosításban piros, lila, zöld, sárga, kék, narancs vonalat húzzunk keresztirányban.
 16. December végén - ilyen volt 2015

  Itt az ideje, hogy büszkélkedjünk! Bizony ám, igazán tartalmas volt ez az év a moonbasanails.hu szempontjából, nektek köszönhetően! Most nézzünk át az újítások listáját, valamint néhány adatot, hogy mivel is tudunk többet adni nektek a 2015-ös évben. 17. Sztárok és körmeik- Emma Watson

  Emma Watson mindannyiunk Hermione Grangereként maradt meg a köztudatban, majd az ENSZ feminizmus megújítójaként lépet fel. De a divat és stílus területén sem árt odafigyelnünk rá!


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}