Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda
 1. Gél lakk szín-szettek

  Még egy nagy csoportja van a gél-lakkozáshoz kapható szetteknek, olyan kis válogatások, amelynek tagjai egymáshoz passzolnak színben, valamilyen hangulatot tükröznek, és/vagy adott minta készíthető el velük.


 2. Gél lakk eltávolító szettek

  Gél lakk eltávolító szettek alapvetően két nagy csoportra oszthatóak a leszedés módja szerint, azaz találhatsz olyan készleteket, amelyekben fólia, és olyanokat, amelyekben gyűszű van


 3. Nyerj utalványt vagy ingyenes szállítást!

  Most különösen megéri a héten beszerezned legújabb körömdíszítő kellékeid és készleted, hiszen ha okosan vásárolsz, most akár értékes utalványokat nyerhetsz! Sőt, akár még INGYENES szállításra is jogosulttá válhatsz! 4. A gél lakk eltávolítás titkai

  A gél lakkot két féle képen tudod eltávolítani. Leoldással vagy reszeléssel. Ha csak leoldható terméket használtál a gél lakk fölvitelénél, akkor le tudod oldani a körmödről. Ha csak egyetlen olyan terméket használtál ami nem leoldható, akkor már csak reszeléssel távolítható el.


 5. Házi praktikák körömfestéshez 1.

  A körömdivat olyan gyorsan fejlődik és változik, hogy csak győzzük kapkodni a fejünket. Igazán komolyan követni nem is lehet már, hiszen nem csak a színek széles kínálatából kellene felszerelkeznünk, hanem a textúrák, állagok, felületek, hozzáadott dekorszemcsék és még számtalan más egyedi változó szerinti verziókat is figyelembe kellene vennünk.
 6. Eperszezon minden szinten!

  Nemsokára kezdődik sokunk kedvence az eper szezonja! A lédús, piros gyümölcs, amely szívet formáz, már a látványával is felvidít, íze, illata nem véletlenül lett a kozmetikai szerek egyik leggyakrabban alkalmazott aromaformációja. 7. Festészet a körmökön 2.

  Folytassuk a festészet megjelenésnek követését a körömdivatban! Természetesen kiemelkedő kézügyességgel rendelkező amatőrök, illetve a körömépítő mesterek a versenyeken időről-időre előveszik a festészet témát. 8. Festészet a körmökön 1.

  Jártamban-keltemben mostanában sok olyan körömmintát láttam, amelyek színesek, az elkészítésük nagyon-nagyon egyszerű, és valamely híres festő jellegzetes stílusára utal a megjelenésük.


 9. Hogyan mintázzuk a gél-lakkos körmöket?

  Azoknak akik jó ötletnek és hasznos terméknek találják a gél lakkot, előbb-utóbb biztos, hogy eszébe jut, hogy hogyan lehet ezen mintákat elhelyezni, ha nem elégszünk meg a teli színekkel és a felületi strukturáltsággal.
 10. Mindent a gél-lakkozás menetéről

  Az előző posztjainkban a legfontosabb kérdések megválaszolásával megalapoztuk a gél lakkal való megismerkedésünket, most nézzük részletesen, hogy hogyan is történik pontosan ez a művelet. A lépések leírása során rávilágítunk annak a különbségeire, hogy új gél lakk vagy javítás/pótlás készítése a cél.


 11. Lábkörömdivat 2015

  A lábak gyakran méltatlanul kimaradnak divathírekkel kapcsolatos és egyéb mintakészítési jegyzeteinkből és tudósításainkból. Pedig az elmúlt években – és ez természetesen idén is jellemző – egyre inkább bevonódik a körömdivatba. Ugyanazok a trendek megjelennek ott is, de természetesen kissé másként, mint a kézen.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}