Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Vadiúj trend: a buborékkörmök

  Nem olyan régen jelentek meg a legnagyobb közösségi csatornán azok a fotók, amelyek aztán nagy kommentáradatot indítottak meg, és nyilvánvalóvá tették, hogy nem minden trendet érez követendőnek az emberiség 2. Hogyan használjam helyesen a lakkzselét?

  A lakkzselé helyes használatához, csak 4 alappillért kell megjegyezni. Most következő bejegyzésünkben sorra vesszük ezeket és próbálunk minél több segítséget nyújtani neked abban, hogy hosszan tartó és szép eredményeket érhess el választott lakkzseléiddel.
 3. Kaméleon körmök

  Szeretnél olyan körmöket, ami változtatja a színét? A kaméleon környezetének színéhez tudja igazítani saját színét.


 4. Körömminták kismamáknak

  Ha eldöntöttük, hogy festeni fogjuk a körmünket a várandósságunk során, akkor vessük bele magunkat a sűrűjébe! Sok nő a terhesség bizonyos időszakaiban sokkal nőiesebbnek érzi magát mint korábban vagy éppen a nőiség másik oldalát tapasztalja erősebben, mint máskor.


 5. Hogyan válassz lakkzselét?

  Nem tudod, hogyan fogj hozzá? Milyen szín lenne jó neked, vagy egyáltalán tetszik-e ez a körömdíszítési mód? Most átsegítünk ezen a problémán és hasznos tippekkel, tanácsokkal látunk el a hozzád leginkább passzoló lakkzselé kiválasztásában.


 6. Ne félj, nem érdemes! :)

  A nők egy része belevág, a másik fele viszont mindent megfontol és sorra veszi a problémákat, amikkel szembesülhet. A lakkzselék esetén is felszokott merülni, hogy nincs elég jó kézügyességem, nincs elég időm, vagy, hogy le kell reszelni és így roncsolja a körmömet...


 7. Lakkzselét vagy nem lakkzselét?

  Lakkzselé vagy körömlakk? Örök vita, ki erre voksol, ki arra, van, aki már mert váltani, van aki a hagyományos lakkozáshoz ragaszkodik. Most következzen egy kis összehasonlítás miért érdemes a gél lakkok mellett dönteni.


 8. Tapasztalatok a szívószálas splatter-hez

  Senkit nem áltatok: a szívószálas fröcskölős macerás, bosszantó és pepecselős eljárás. Viszont, ha elkészül trendi, feltűnő és izgalmas. Kipróbáltam és elmondom, hogy mivel könnyíthetitek meg az életeteket, ha ezt választjátok.


 9. Pacsmagolási technikák

  A múlt héten, az őszi-téli körömtrendekkel kapcsolatosan került szó a körmökön alkalmazható pacsmagolási technikákról, amelyek idén bátran használhatóak. A körömfestésben a pacsmagok alkalmazása számtalan előnnyel jár, hiszen változatos és látványos eredménnyel jár, mindig egyedi, amolyan igazi kézműves munka.


 10. Trendi minták és technikák 2015 telén

  A legfontosabb amit tudnunk kell az idei őszi-téli körömminta trendről, hogy rendkívül színes és tiritarka. Aki nem az egyszínű körömfestést választja, az kösse fel a gatyát, mert nem fogja győzni összeválogatni a színeket!


 11. Mi lesz a körömdivat idén ősszel?

  Lassan hűlni kezd az idő, megváltoznak a fények és beköszönt az ősz. Nézzük, ebben a megváltozó világban milyen lakkokat használjunk és milyen körömfestéseket készítsünk magunknak, hogy továbbra is trendik legyünk, és bátran villoghassunk.
 12. Az éltető kék

  Egy árnyalattal számtalan dolgot ki lehet fejezni és sok mindent szimbolizálhat az. Ilyen például a víz és az ég színe. Kitaláltátok melyik színről lesz szó?
 13. A rövid köröm festése 1.

  Nagyon sokat írtunk már a különféle körömfestésekről és körömmintákról, de ezekben a leírásokban általában közepes vagy kifejezetten hosszú körmökről van szó.


 14. Lábékszerek kora 2.

  Milyen céllal és hova hordhatunk lábfej-ékszert? A lábujjakra rögzíthető, háromszög alakot vagy sávot formázó, a felső végén a bokák köré kötött lábékszer nem vagy csak speciális esetekben kombinálható lábbelivel, ezért leggyakrabban otthon, strandon és olyan különleges alkalmakon (pl. esküvő) hordjuk, amikor valamilyen oknál fogva mezítláb vagyunk.


 15. Lábékszerek kora

  Kissé távolabbi témának tűnik a műkörmöktől és körömmintáktól, pedig – különösen a nyári időszakban – nem is olyan elvetemült a távolság


 16. Szabaduljunk a lábizzadástól 2.

  Cipő és zokni kiválasztása: Az izzadós lábbal több gond is adódhat a kellemetlen szagokon kívül. Ha olyan cipő van rajtunk, amely nem szívja magába az izzadságot és nincs rajtunk zokni sem, a lábunk csúszkálhat a cipőben vagy átnedvesedhet a bőr/textil, emiatt vízhólyag vagy sebesedés alakulhat ki.


 17. Szabaduljunk a lábizzadástól 1.

  A nyár és a kánikula sok kellemes dolognak a szezonja, de be kell vallanunk, hogy van néhány kellemetlen dolog is, ami ilyenkor tetőzik. Az izzadás és a testünk tisztán tartása a nagyon meleg időben bizony nem könnyű, pontosabban van néhány tünet, amelyet kordában tartani nagyon nehéz.


 18. Zöld utat adunk a zöldhöz!

  Ősz az átmenet időszaka. Így nem meglepő, hogy ennek az évszaknak az egyik kedvenc színe az olíva zöld, hiszen a zöld is két szín átmeneteként születik meg.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}