Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Na és mi lesz a lábakkal?

  Rengeteget írtunk már a gél lakkról, a felvitelről, a lemosásról és a pingálásról is. Eddig mindig a kezekről volt szó, pedig itt a nyár és így előtérbe kerülnek a lábak is. A lábakon a lakkzselé sokkal tovább tart mint a kezeken, hiszen nincsenek az ujjak olyan igénybevételnek kitéve, és a lábkörmök jóval lassabban is nőnek, mint a kezek körmei.


 2. Gél lakk töltése

  Annak ellenére, hogy sokan éppen azt róják fel a lakkzselének, hogy elunják a körmükön a színt/mintát, mire lenő vagy érdemes lemosni (3-4 hét), vannak, akik annyira szeretik az adott színt, hogy azt kérik a körmöstől, hogy újra töltse fel nekik a lenőtt részt.

 3. Gél lakk szín-szettek

  Még egy nagy csoportja van a gél-lakkozáshoz kapható szetteknek, olyan kis válogatások, amelynek tagjai egymáshoz passzolnak színben, valamilyen hangulatot tükröznek, és/vagy adott minta készíthető el velük.


 4. Gél lakk eltávolító szettek

  Gél lakk eltávolító szettek alapvetően két nagy csoportra oszthatóak a leszedés módja szerint, azaz találhatsz olyan készleteket, amelyekben fólia, és olyanokat, amelyekben gyűszű van


 5. Nyerj utalványt vagy ingyenes szállítást!

  Most különösen megéri a héten beszerezned legújabb körömdíszítő kellékeid és készleted, hiszen ha okosan vásárolsz, most akár értékes utalványokat nyerhetsz! Sőt, akár még INGYENES szállításra is jogosulttá válhatsz! 6. A gél lakk eltávolítás titkai

  A gél lakkot két féle képen tudod eltávolítani. Leoldással vagy reszeléssel. Ha csak leoldható terméket használtál a gél lakk fölvitelénél, akkor le tudod oldani a körmödről. Ha csak egyetlen olyan terméket használtál ami nem leoldható, akkor már csak reszeléssel távolítható el.


 7. Házi praktikák körömfestéshez 1.

  A körömdivat olyan gyorsan fejlődik és változik, hogy csak győzzük kapkodni a fejünket. Igazán komolyan követni nem is lehet már, hiszen nem csak a színek széles kínálatából kellene felszerelkeznünk, hanem a textúrák, állagok, felületek, hozzáadott dekorszemcsék és még számtalan más egyedi változó szerinti verziókat is figyelembe kellene vennünk.
 8. Eperszezon minden szinten!

  Nemsokára kezdődik sokunk kedvence az eper szezonja! A lédús, piros gyümölcs, amely szívet formáz, már a látványával is felvidít, íze, illata nem véletlenül lett a kozmetikai szerek egyik leggyakrabban alkalmazott aromaformációja. 9. Festészet a körmökön 2.

  Folytassuk a festészet megjelenésnek követését a körömdivatban! Természetesen kiemelkedő kézügyességgel rendelkező amatőrök, illetve a körömépítő mesterek a versenyeken időről-időre előveszik a festészet témát. 10. Festészet a körmökön 1.

  Jártamban-keltemben mostanában sok olyan körömmintát láttam, amelyek színesek, az elkészítésük nagyon-nagyon egyszerű, és valamely híres festő jellegzetes stílusára utal a megjelenésük.


 11. Hogyan mintázzuk a gél-lakkos körmöket?

  Azoknak akik jó ötletnek és hasznos terméknek találják a gél lakkot, előbb-utóbb biztos, hogy eszébe jut, hogy hogyan lehet ezen mintákat elhelyezni, ha nem elégszünk meg a teli színekkel és a felületi strukturáltsággal.
Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}