Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Ez állati! – minták az állatvilágból 3.

  Ígéretünkhöz híven folytassuk a sort a halpikkely-mintával! Ezt is úgy kezdjük, mint a kígyómintát. Színtelen alapozólakkot kenünk a körömökre az egészségük megőrzése és az elszíneződés megakadályozása céljából. Majd felvisszük a fekete alaplakkot, homogénen. 2. Ez állati! - minták az állatvilágból 2.

  Nem azért alakítottuk ki ezt a csoportot a mintázatok között, mert a halak és hüllők mintázata olyan népszerű lenne a körmökön (bár tény, hogy a pikkelyes bőrük néha csodaszép), hanem azért, mert egy aprócska eszköz beszerzésével számos mintázat felvitelét megoldhatjuk.


 3. Őszi körömápolás 2.

  Ősszel érdemes kissé fokozni az ápoló, tápláló krémek használatát. Hetente legalább egyszer tegyünk fel tápláló pakolást és mondjuk aludjunk abban, cérnakesztyűvel a kezünkön. Ilyen éjszakai pakolásra alkalmasak a zsíros ápoló krémek, illetve a glicerin.


 4. Le a csillámokkal!

  Nagyon sokat beszéltünk az elmúlt hetekben a nagyon divatos holos-homokos, glitteres, csillámos és egyéb strukturált felületet és különleges látványt adó lakkokról. Ezeknek az újdonságoknak a látványa szép, de eltávolítani őket egy igazi rémálom. Nézzünk erre egy „hivatalos” és egy házi verziót, hogy hogyan tudnánk megkönnyíteni a csillámos lakkot szeretők dolgát!


 5. Ez állati! – minták az állatvilágból 1.

  Újra és újra felpörög az állati minták divatja, mind a ruhatárunkban, mind a sminkelés terén. Természetesen ez csak részben köszönhető annak, hogy „ez egy örök divat”, és részben azért kerül elő mindig, mert az új ötletek és a fejlődő technológiák révén mindig máshogy, mindig szebben kivitelezhetőek ezek a minták.


 6. Őszi körömápolás 1.

  Nemsokára ismét beköszönt a hideg idő, amikor a kezünk bőre és a körmeink is hajlamosak lesznek kiszáradni, törékennyé válni. Ha hűvösödnek a nappalok, kifejezetten hideggé válnak az éjszakák, és különösen, ha esővel, széllel jár a rossz idő, érdemes a kézfejünket kesztyűvel védeni.


 7. Manikűr és rúzs – a szezon színeiben

  A tökéletes manikűr olyasmi, amire garantáltan büszkék lehetünk, éppen ezért mindig érdemes lehet kihangsúlyozni színeit. Az idei őszi trendek pedig lehetővé teszik, hogy egyszerre koncentráljunk két olyan területre, amit a legtöbb nő kevéssé szívesen vagy kisebb gyakorisággal emel ki. Ez pedig más, mint a körmök és az ajkak.


 8. 2014 ősz: megérkeztek az évszak trendi színei

  Beköszöntött az ősz, és vele a legújabb trend színei a divatszakmában, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. A 2014-es év korábbi színeihez hasonlóan az őszi színválaszték is a természet ihlette színek közül kerül ki, az idei ősz meghatározó színei pedig a sangria, a méregzöld és a konyak.


 9. Van rajztehetséged?

  Annyi új eszközt találnak és fejlesztenek ki manapság a köröm pingálásához, hogy az ember lánya alig tudja már követni. Ehhez még hozzájönnek ugyanezen eszközök házi változatai, és a lehetőségeknél már tényleg csak a fantázia, és főleg a kézügyesség szab határt.


 10. Olvadt fém a körmökön...

  Évek óta nagy divat és egyre növekszik a népszerűsége a fémszíneknek és fémfelületeknek a körmökön. Többféleképpen is meg lehet oldani a „fémesítést”, nyilván a népszerűséggel nagy lökést kapott a dolog innovációja is.


 11. Effektív szemfényvesztés 2.

  Csillám és glitterAz új effektek ezen a téren alig követhető változatosságot mutatnak. A glitterek mérete, színei (a lakk alapszínével megegyező – egyszínű, árnyalatos, attól eltérő – egyszínű, árnyalatos, több színű), olyan változatosság lehetőségét kínálja, ami kimeríthetetlennek tűnik.


 12. Effektív szemfényvesztés 1.

  Nem olyan régen ejtettünk szót a különféle effektekkel rendelkező körömlakkokról, de a nyári kollekció szemlézése után kénytelenek voltunk rájönni, hogy máris idejét múlta az információ. No, nem azért, mert ne léteznének, és ne lennék ugyanolyan népszerűek az effektes lakkok, sőt. A legutóbbi áttekintés óta ugrásszerűen nőtt az ilyen kollekciók száma.


 13. Ha valami nem stimmel... azaz hogyan javítsunk hibákat 2.

  Lepattogó körömlakkok
  A legbosszantóbb jelenség a lakkimádók számára, hogy az otthoni festés után még a legjobb minőségű körömlakk is 4-5 napon belül pattogni kezd. Sokan vannak, akik pont emiatt szoktak rá a műköröm hordására, mások műköröm hatású körömlakkot választanak, amely vastagabb – és így tartósabb – réteget képez a körmön.


 14. Vásárlásod most külön díjazzuk!

  Szerezd be soron következő körömdíszítésed alapanyagait és kellékeit a Moonbasanails.hu webáruházban 2014. szeptember 5. és 2014. szeptember 14. között és most minden 6000,- Ft érték felett vásárlónk sorsoláson vesz részt, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki!


 15. Ha valami nem stimmel... azaz hogyan javítsunk hibákat 1.

  Ha romlik a körömlakk állagaNagy kérdés, hogy mivel hígítsuk a körömlakkot, ha a hosszú állás vagy a ritka használat során besűrűsödik. Vannak, akik lakklemosóval hígítják, nyilván ezt a lemosó fajtája is válogatja, néha törékennyé válik tőle a lakk, néha nem.


 16. Csomagod kerestetése a GLS futárszolgálat rendszerében

  Már megrendelted a kívánt termékeket a Moonbasanails.hu webáruházból és értesítést is kaptál a várható érkezésről, de a futárt nem érted el, hiába kerested? Tanácstalan vagy, hogy ilyenkor mit kell tenni? Olvasd el leírásunkat, amelyben igyekszünk segíteni neked a csomagod mielőbbi kézhezvételében.


 17. Színes körmök, vidám nyári minták 2.

  CsíkokZizzent csíkosAz ún. fan brush segítségével tudjuk a következő mintát nagyon egyszerűen elkészíteni. A fan brush a legkülönbözőbb méretekben kapható ecsetforma, amelynek az a jellegzetessége, hogy az ecset szőreit legyező alakban elterítve rögzítették a szárhoz. Emiatt úgy lehet vele festeni, mintha számos nagyon vékony ecset lenne egymás mellé rögzítve.


 18. Színes körmök, vidám nyári minták 1.

  A nyár a színek vidám forgatagának időszaka. Most különösen, hiszen nem csak divatszíneink vannak, hanem egyenesen divatszivárványaink, ugyanis idén nagyon divatos, ha a divat több színét is együtt tesszük a toalettünk részévé. Nézzük, hogy jelenhet ez meg a körmökön!


 19. Menyasszonyi körömtrend 2014 – 2.

  Az idei év esküvői divatszíne az arany, legalábbis, ami a kiegészítőket illeti. A körömmintában is gyakran feltűnik, akár tip, akár aranylemez, kitöltés, akár arany színűre festett, áttört 3 D rátét minta formájában.


 20. Menyasszonyi körömtrend 2014 – 1.

  Az esküvői szezon lassan beindul – bár az idő nem túl kegyes, így a nyár legelején – így érdemes ismét foglalkoznunk újra az idei mintákkal és lehetőségekkel, amelyek révén különlegesen szép menyasszonyok lehetünk majd. Elöljáróban foglaljuk össze, hogy az idei trend mennyiben szivárgott át erre a területre, és nézzük meg az újdonságokat is.


 21. Természetes körömápolás

  Jól tudjuk – már mi is írtunk erről itt – hogy körmeink állapota nem csak a műköröm-körömfestés-lakklemosás Bermuda háromszögében dől el, hanem a testünkben zajló folyamatokat is tükrözi. A körömlemezeken vagy a körömágyon feltűnő különféle elváltozásokból a szerveink állapotára, a testünk ásványianyag- és vitamin-ellátottságára következtethetünk.


 22. Tetszik-e a körömfestés a férfiaknak?

  Természetesen a kérdésre a válasz attól függ leginkább, hogy melyik férfit kérdezzük. Vagyis nem lehet általánosságban azt mondani, hogy a férfiak utálnák vagy éppen elvárnák, hogy a barátnőjük körmöt fessen vagy műkörmöt rakasson rendszeresen.


 23. Virágos kedvű körömfestés egyszerűen

  Korábban írtunk már arról, hogy ezen a nyáron a karakteres virágos körömfestés a divat. Ugyanakkor rendkívül népszerű a nagy, homogén flekkeket tartalmazó mintázási mód is. Ez a kettő találkozik az alábbi, elnagyolt virág mintában, amelyben az a jó, hogy a nem túl ügyes kezűek is elkészíthetik, ugyanakkor ötletes, friss, nyárias, aranyos és szupertrendi.


 24. Létezik-e bőrbarát körömdekorációs termék?

  Lássuk, a körömápolás során mely termékcsoportok és mely anyagok okozhatnak testi tüneteket! A nitro cellulóz a körömlakk, illetve a műköröm kopásállóságát adja, ez biztosítja, hogy a külső fizikai behatások ne tudjanak nyomot hagyni a dekoráción.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}