Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Ne félj, nem érdemes! :)

  A nők egy része belevág, a másik fele viszont mindent megfontol és sorra veszi a problémákat, amikkel szembesülhet. A lakkzselék esetén is felszokott merülni, hogy nincs elég jó kézügyességem, nincs elég időm, vagy, hogy le kell reszelni és így roncsolja a körmömet...


 2. Lakkzselét vagy nem lakkzselét?

  Lakkzselé vagy körömlakk? Örök vita, ki erre voksol, ki arra, van, aki már mert váltani, van aki a hagyományos lakkozáshoz ragaszkodik. Most következzen egy kis összehasonlítás miért érdemes a gél lakkok mellett dönteni.


 3. Tapasztalatok a szívószálas splatter-hez

  Senkit nem áltatok: a szívószálas fröcskölős macerás, bosszantó és pepecselős eljárás. Viszont, ha elkészül trendi, feltűnő és izgalmas. Kipróbáltam és elmondom, hogy mivel könnyíthetitek meg az életeteket, ha ezt választjátok.


 4. Pacsmagolási technikák

  A múlt héten, az őszi-téli körömtrendekkel kapcsolatosan került szó a körmökön alkalmazható pacsmagolási technikákról, amelyek idén bátran használhatóak. A körömfestésben a pacsmagok alkalmazása számtalan előnnyel jár, hiszen változatos és látványos eredménnyel jár, mindig egyedi, amolyan igazi kézműves munka.


 5. Trendi minták és technikák 2015 telén

  A legfontosabb amit tudnunk kell az idei őszi-téli körömminta trendről, hogy rendkívül színes és tiritarka. Aki nem az egyszínű körömfestést választja, az kösse fel a gatyát, mert nem fogja győzni összeválogatni a színeket!


 6. Mi lesz a körömdivat idén ősszel?

  Lassan hűlni kezd az idő, megváltoznak a fények és beköszönt az ősz. Nézzük, ebben a megváltozó világban milyen lakkokat használjunk és milyen körömfestéseket készítsünk magunknak, hogy továbbra is trendik legyünk, és bátran villoghassunk.
 7. Az éltető kék

  Egy árnyalattal számtalan dolgot ki lehet fejezni és sok mindent szimbolizálhat az. Ilyen például a víz és az ég színe. Kitaláltátok melyik színről lesz szó?
 8. A rövid köröm festése 1.

  Nagyon sokat írtunk már a különféle körömfestésekről és körömmintákról, de ezekben a leírásokban általában közepes vagy kifejezetten hosszú körmökről van szó.


 9. Lábékszerek kora 2.

  Milyen céllal és hova hordhatunk lábfej-ékszert? A lábujjakra rögzíthető, háromszög alakot vagy sávot formázó, a felső végén a bokák köré kötött lábékszer nem vagy csak speciális esetekben kombinálható lábbelivel, ezért leggyakrabban otthon, strandon és olyan különleges alkalmakon (pl. esküvő) hordjuk, amikor valamilyen oknál fogva mezítláb vagyunk.


 10. Lábékszerek kora

  Kissé távolabbi témának tűnik a műkörmöktől és körömmintáktól, pedig – különösen a nyári időszakban – nem is olyan elvetemült a távolság


 11. Szabaduljunk a lábizzadástól 2.

  Cipő és zokni kiválasztása: Az izzadós lábbal több gond is adódhat a kellemetlen szagokon kívül. Ha olyan cipő van rajtunk, amely nem szívja magába az izzadságot és nincs rajtunk zokni sem, a lábunk csúszkálhat a cipőben vagy átnedvesedhet a bőr/textil, emiatt vízhólyag vagy sebesedés alakulhat ki.


 12. Szabaduljunk a lábizzadástól 1.

  A nyár és a kánikula sok kellemes dolognak a szezonja, de be kell vallanunk, hogy van néhány kellemetlen dolog is, ami ilyenkor tetőzik. Az izzadás és a testünk tisztán tartása a nagyon meleg időben bizony nem könnyű, pontosabban van néhány tünet, amelyet kordában tartani nagyon nehéz.


 13. Zöld utat adunk a zöldhöz!

  Ősz az átmenet időszaka. Így nem meglepő, hogy ennek az évszaknak az egyik kedvenc színe az olíva zöld, hiszen a zöld is két szín átmeneteként születik meg.


 14. Finomságok a vízfestékes körömhöz

  Alapozzuk le a körmünket az előző technika szerint, egészen odáig, hogy felvisszük az alapszín réteget. Itt már bátrabban játszhatunk majd a színekkel, hiszen a körömlakkból készült „vízfesték” réteg egy picivel jobban fed, mint a szimpla változata. 15. 4 vízfestékes körömfestés

  A vízfestékkel készült festmény-megjelenés könnyed, érdekes lendületes megjelenést ad a körmöknek. Készíthetünk ezekkel a módszerekkel friss tavaszias, szenvedélyes nyári, szomorkás őszies vagy téli, esetleg karácsonyi ünnepi körmöket is. Minden a színek kiválasztásán múlik.
 16. Esküvői köröm-ötletek – trend 2015 3. rész

  Keresztben csíkos, hosszában pöttyös. Nagy trend az ideid évben a körömdíszítő csíkok használata. Ha a legegyszerűbb díszítést vesszük, akkor a sima alapszínre teszünk hosszában, keresztben vagy átlósan díszcsíkokat, majd lefedjük színtelen fedőlakkal. 17. Csillogó vízcseppek, hűsítő hullámok 2.

  A tarajokról jut eszembe egy díszítési technika, amely nem csak 3D-s, nem csak kifejező, de még édes is. Nem csoda, hiszen porcukorral készül. Rajzoljuk meg a hullámokat – ha a water marble-lal, akkor azzal, ha máshogy akkor máshogy.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}